推介:| 網頁寄存 | 網頁設計 | 開網店 | 電郵申請 | Wordpress Hosting | 外賣平台 | 英語課程推薦 | 風水屋 | 房間風水懷孕 | Timway Testimonial | Wedding Planner | Wedding MC |

48 12
發新話題

[上樓骨] 北角龍濤推拿館大革命

引用:
原帖由 Adventure 於 2010-7-8 23:35 發表

In that case, I wish I could take half day leave and verify the housewife feel in one day.........
There should not be too many housewives stationing there every afternoon,
please kindly let me know prior to your visit, when you will take your half day
leave.      

引用:
原帖由 Adventure 於 2010-7-10 00:42 發表

It sounds like you don't trust chowsinchichi Hing......Have you verified it already??
Adventure Hing,  good morning!   

It sounds like you have misunderstood my meaning.  Haha!   

I have been to this massage parlour house before.  
There are only 3 massage rooms there, according to my memory.  
At daytime, there should have more BGs than in the evening.   
However, as compared with the regular sauna parlour house,
the numbers of BG is relatively less.  

In addition, there is only one 張天愛 there.   
If she would have served you, then she could not serve the other C-Hings
at the same time, right?     

That's what I mean.  Hehe!   

引用:
原帖由 longsomeone 於 2010-7-10 13:47 發表
你咁講即係飲下午茶還可以,晚飯就唔好啦! 仲有呀張天愛都四十有多架啦!
long兄,
畬竻琠Od 60後的新手呀!        你最近去鷖銕蛌惕r?    

相關搜索目錄:

引用:
原帖由 longsomeone 於 2010-7-11 16:25 發表
C hing乃元老level仲話新手! 以前同老板,或同事多去大場(往事已已,因屬公費應酬).近年無收入,轉往北上消費多! 在港試過銅鑼灣及佐敦小型正骨around$300/90min. incl. tips!
看完伯虎兄report,倒想一試"無憂谷 ...
long大佬,

我的 "元老" 係吹水吹返黎的, 冇咩料到, 仲係細路仔一名.  

北上消費有時會平/靚/正!   
上兩個骨場 (如果閒日用coupon dup中式120分鐘 - $68+$30tips=$98),
+ 出外食足3餐, 由上午10點至傍晚8點, 都係駛幾佰人仔.     

佐敦區的小型骨場消費唔高, 有邪有正, 各式其式, 任君選擇.    

引用:
原帖由 唐伯苦 於 2010-7-12 08:58 發表

ching, 無憂谷尚未能夠證實有冇VAS, 但確係見到有後生BG, 有冇下文還看ching功力啦!   
去唔去 XX谷, 真係好睇 chings 的要求, 玩法和 budget.     

引用:
原帖由 longsomeone 於 2010-7-12 17:30 發表
其實光顧香港的小型骨場最重要是硬件乾淨企理,BG按得舒服為先!VAS咪當bonus law!
有時 VAS 要另外加d錢, 係咪?      

引用:
原帖由 唐伯苦 於 2010-7-13 13:15 發表

對 ... 如果當冇VAS而去, 心情都會輕鬆D!
Agreed.   
如果要大機會有VAS, 不如去佐敦, 油麻地區 d 場,
$300幾攪掂.        

引用:
原帖由 唐伯苦 於 2010-7-13 16:02 發表

佐敦, 油麻地區, $300幾攪唔攪得掂呀?   
咁果區咩野價錢呀?      

引用:
原帖由 唐伯苦 於 2010-7-17 09:35 發表
近日有幾位chingPM小弟問地址, 以下是小小指引.

北角英皇道379-381首眴^大1楼C,D座

**  記住part time c9只於中午時段出現 ...
咁係咪早上11:45去到最好?     

引用:
原帖由 唐伯苦 於 2010-7-19 11:44 發表

ching唔好玩人啦, 咁早上去幫手洗毛巾,洗廁所咩 ...
我認真的!  
新手怕上得去遲, d靚人妻俾人 mark 晒呀!    

引用:
原帖由 唐伯苦 於 2010-7-24 11:44 發表

ching,有冇玩埋波推呀?
苦兄, 波推咩價錢呢?     

引用:
原帖由 ispk 於 2010-7-24 21:46 發表

我未去之前都做足功課,但我都係頂唔順 d 硬件
涼都唔想沖
仲有好多包膠都寫 $360 (Massage + HJ) ,我係推門咩都價都無問就入房既,我好大機會被人水多左 $20
我問過我個 bg,佢無話做 Part-time ...
我諗去多幾次就頂得順嫁la!    
係wor, 咩變左 380 呅ge!   

等我下次下午去撞懮\先!        Hehe!   

相關搜索目錄: 功課

引用:
原帖由 S-Machine 於 2010-7-27 17:43 發表
哎! 放工去到都已經6點幾, 唔駛玩啦...... 真冇計!!
放假去, 可以嗎?   
尼排你去左邊個方向?     

引用:
原帖由 唐伯苦 於 2010-7-27 17:51 發表

千金易得, 人妻難求
有咩正number介紹?  

引用:
原帖由 S-Machine 於 2010-7-27 23:51 發表
放假就唔留港消費喇, 而且北角龍濤始終起港島, 我係9龍人, 有時間寧可去SZ大場囉! 我近期都係去SZ 3水多!
Machine Hing,
咁又係, 9龍--港島來回都要成20皮   不如上 SZ, DG 好過     
你成日上埋d水字號, 你一定好鬼疊水呢!      

引用:
原帖由 唐伯苦 於 2010-7-28 09:56 發表

我都鍾意上去sz鬆鬆筋 ... 始終青春無敵!  不過, 小弟言語不通, 惟有要用身體語言!
你去鬆邊條筋先?      
言語不通唔成問題, 最緊要有M.      

相關搜索目錄: 語言

引用:
原帖由 唐伯苦 於 2010-7-28 11:01 發表

%% ... 波推一流!!  又大又白又滑 ...    標準人妻典範!!
咁正呀! 等我 記低個number先.     
Thanks.  

引用:
原帖由 唐伯苦 於 2010-7-28 11:47 發表

如果%%冇返工就唔關我事啦!   

11:45am 咁早去到, 佢吾返, 咪大6.     

咁有冇後備 "正" number(s) 呀?     

引用:
原帖由 faizai 於 2010-7-28 22:57 發表
今日下午上左去避兩,入沖涼房時發現條暴龍,嚇能到我差D掉頭走,好彩上海佬應承搵件後生D既比我,來左件樣唔太差、年紀唔太大、波唔太細、K骨唔太識既BG,短期內都唔會再去此館。
晚上去, 好似好易撞到暴龍咁bor!       

引用:
原帖由 唐伯苦 於 2010-7-30 09:30 發表

我諗你試果個一定唔夠%%正 ... !  鎮館之寶!
得1個鎮館之寶咋!        
有冇副鎮館之寶呀?   

引用:
原帖由 唐伯苦 於 2010-7-30 15:00 發表

有 ... 仲有個掃地個亞嬸, 佢係副鎮館之寶 ... 佢責任重大, 要保持環境清潔嗎!
佢會唔會係 part-time 人妻, 做埋客人, 同客人清潔埋丫?   

相關搜索目錄: 清潔

引用:
原帖由 faizai 於 2010-7-29 20:12 發表

冇試%%,如果有下次就book定至上去。
唔好 book la!   

苦兄話 %%,  有假冒的.   

引用:
原帖由 唐伯苦 於 2010-8-4 10:02 發表
%%當日太過紅, 所以佢走髐妨, 主持人就搵條BG冒充%%搏新客唔知!
好在有苦兄你督爆佢, 如果吾係, d 師兄試完實媽媽聲.         

48 12
發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。