推介:| 學英文 | Esse益生菌護膚品 | 駿寶燃氣工程 Chun Po Gas | 解夢分析師證書 | 銅鑼灣乾炒牛河 |

88 1234
發新話題

第一次中招(新版開始)

引用:
原帖由 signsign 於 2010-8-15 18:21 發表
各位師兄師姐你地好, 有少少性知識想請教一下:

去一般正骨用佢地啲毛巾或者衣物,會唔會感染到椰仔或者淋病等等o既性病呢?

多謝指教
機會極微, 呢D病毒, 離開人體會好快死, 除非有條有花既友岩岩用完條毛巾, 你即刻用, 咁先有D機會

相關搜索目錄: 性知識

引用:
原帖由 9999534 於 2010-9-21 21:22 發表

係會嫁,如果個妓女個口有野既話....毛巾都中就真係冇野好講,你生左係邊呀?好返未呀?
如果毛巾都中, 六合彩又唔見中, 就真係慘.
毛巾中到, 其實更衣室都有機會, 條友有野坐完留低左D野, 你好快坐左落去, 都真係有D機會中.

其實有冇人咁中過呢?

引用:
原帖由 stanleysex 於 2010-12-1 01:07 發表 正常的只有冷凍最好d, 噴完基本上一定會luck
未必架, 人人唔同. 我凍過幾次, 效果唔好, Dr. Ho 直頭建議唔再冷凍, 繼續用Wartec, 頭個年發得好密, 每次甩左, 兩個幾星期就再出過, 一年多D, 開始穩定, 個幾月先出少少細細粒, 年半到開始冇再出. 唔經唔覺, 已經半年多D冇事

所以各位唔洗擔心, 最緊要耐心等, 仲有唔好再出去玩.

仲有成日見有師兄話去醫生到驗AIDS, 又話洗左幾錢, 其實唔洗架, 愛滋病基會有得免費驗.
http://www.aids.org.hk/big5/02/2_1_2.html

引用:
原帖由 hime123 於 2010-12-2 18:35 發表 c兄想問你番發既位通常係舊位定新位??我最驚係新位出...唔知出邊...好難檢查
主要係舊位, 試過一兩次新位

花花都4,5個月冇發了, 08年尾中招, 俾D時間就會冇事

引用:
原帖由 紫亞 於 2011-4-24 01:26 發表 我想問大便有少少血, 但睇dr.ho 又話冇花 , 係唔係唔洗理=0=
你幾多歲? 男定女? 大便習慣係點? 有冇經常便秘? 間中有少少血, 定係經常有?

引用:
原帖由 紫亞 於 2011-4-24 23:48 發表 我係男人, 廿幾歲, 經常便秘 ,  最後經常都有, 不過都係 大便完用紙巾CLEAN 先見到有少少  再 CLEAN 都冇對上一次叫雞係上年8月15, 仲要到2月睇過DR.HO 都仲係冇花~
咁多數係D屎太硬整損肛門, 經常便秘, 小心生痔瘡, 睇開醫生, 叫醫生轉介下專科檢查啦

各位新年快樂呀,早日康復

引用:
原帖由 gogo124 於 2014-3-16 05:33 發表
邊度搵 DR HO? 有冇佢資料?  秘尿專科?謝謝大大
性病唔係睇泌尿科,係睇皮膚科(皮膚及性病專科)
Dr. Ho係皮膚科醫生

唔經唔覺好多Ching的花花冇發作幾年,應該都已經好返晒,中左花花的唔洗咁擔心,睇醫生有適當治療,耐心等一年半載,就會冇事

引用:
原帖由 minicct 於 2014-4-3 20:16 發表
15號去完玩
之後個大脾內側就KEEP住痕痕地
宜架好怕有事 請問有咩醫生好? 我想去搵DR. HO 不過佢又好似好FULL咁
好想快D搵個醫生檢查一下

請問...如果有性病 應該要點處理個人衛生.
我同屋企人住 我好怕我D污 ...
內則邊到? 近陰囊?
衣服傳染性病機會近乎零,唔洗擔心

引用:
原帖由 minicct 於 2014-4-6 14:53 發表

內則岩岩 "脾啦" 位 宜架個袋底都有D 時痕時唔痕...

肛肛口又有粒野痛痛地..唔知咩黎...
一粒粒有機會係花,但花多數唔痕唔痛,睇下醫生好D
記住千期唔好睇政府,如果係性病你個病歷就跟你一世,考政府工大機構都查到你有性病

引用:
原帖由 minicct 於 2014-4-7 23:36 發表

今日打左去預約15/f 為左就星期六 要等到26號先有得睇 有無兄弟去做過full set 檢查 知唔知大約幾錢? 我見另一道要$2900(唔包 check 肝炎)
驗愛滋,乙肝有機構提供免費測試,呢D錢無謂浪費

88 1234
發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。