推介:| 懷孕輻射 | 頭暈輻射 | 失眠輻射 | 頭疼輻射 | 腦腫瘤輻射 | 記憶障礙輻射 | 耳損傷輻射 | 抑鬱輻射 | Celine Bags | 嬰兒用品 | Loewe Bag |

114 12345
發新話題

第一次中招(新版開始)

hi 各位bro ,借個位訴下苦

我12月中,發現自己jj,有d白色...之後立即去睇政府...佢話我生花花...
心時好down,,叫我驗血...茶藥水.....驗血又話3-4個星期先有結果,
等待結果心情仲難受.....又成日諗如果有咩事點算,唉,有冇人可以傾訴
下....真係好 痛苦....,返工d同事都睇到我心情唔好,只好同佢講冇野,,
真係有苦自己知......
係政府幫你茶藥個d人,係噤而幫你茶2下,就叫你走,,,(d態度差到爆)
心諗噤茶法,生到上心口,都未e好啦......
第2日,我就立即去睇dr,ho,佢好細心幫我check清楚,幫我冷凍左去
我由12月中睇到佢而家,病情控制到,我冷凍2次後轉左做laser
唉,自己比較緊張,一個月睇佢3-4次到,唉,,真係燒錢噤...冇計,健康先係財富

我問dr.ho,我第1次驗血冇事,,,係未要驗多次,,係,我未又要等4月,,先再驗多次,,,好痛苦...
佢同我講計在不安全性行為3個月後,可以驗,唔洗等到4月,,之後我2月尾驗,係佢到驗1日
就有結果,時間就係金錢,,第日佢打比我,話冇事,,唔洗擔心,,,

這3個月心事收收埋埋,屈住屈住,好痛苦,,
再望下jj,d印,,又灰過,,又時又生1-2粒...,仲灰,,,,
有左這個病先明白,疾病可怕,珍惜生命,我仲有好多野想/未做....

祝各位bro,早日好返,,

相關搜索目錄:

引用:
原帖由 95555052 於 2009-3-7 22:22 發表

之前有C Hing試中醫, 你可試下
冇呀,,,有冇好介紹,,

引用:
原帖由 BLACK_SARENA 於 2009-3-8 00:16 發表

頭一兩個月會睇得密d,
之後控制到就無咁重皮.
唉,右邊塊田成日返發....

3m,而家出面買面賣緊幾錢,
係未$530??買左盒,岩唔岩價?

引用:
原帖由 BLACK_SARENA 於 2009-3-8 23:10 發表

不知, 無係街買過.
次次15/F開.
你不睇15/F個時拿埋?
次次都有拿....佢比得3包,,
我覺唔係好夠洗

引用:
原帖由 stanleysex 於 2009-3-9 21:46 發表

多d係度講野就好似我咁會放鬆好多, 你睇我依4年都無地方和朋友好講, 全部都係依度d兄弟支持我先有今日, 你依d算小事, 正常你早d睇岩醫生唔好好似我咁走回頭路就無野.到時你又會係度自動失蹤的放心!!
我星期5,又要去搵dr.ho......又發....

引用:
原帖由 BLACK_SARENA 於 2009-3-9 00:25 發表

我1包搽到4次.
3包可以用一個月.
你不夠不同佢講.
叫佢開多d, 比錢姐.
係街買會比人奇視...
你係茶係d有可疑的位 or 成個下體茶哂去?

相關搜索目錄:

抗生素係未對花花冇用,,,記得dr.ho 話其實冇咩用
前前後後都食過4隻抗生素......

引用:
原帖由 stanleysex 於 2009-3-10 00:57 發表

都會, 疣係白色硬既
我個d係細細粒紅紅地,脹脹地?

今日又左15f,做左laser,佢話個d唔係,,係毛郎毛炎...唔會生都噤上....
噤係咩來 叫我唔洗個個星期都來.....2個星期來一次都ok

15f,收銀個個瘦瘦地幾靚女

引用:
原帖由 bigdog33 於 2009-3-13 22:21 發表
係咩..網上講如果珍珠疣..係無傳染性..一般無需處理
去睇下專科,,問個明白

引用:
原帖由 LOY2478 於 2009-3-17 12:59 發表
想問,邊到搞會比較平呢
收費大約係幾多
因為財政問題一拖再拖,又唔知點同家人講
同埋用疣定寧有冇用架?
謝謝
bro 有病就快去睇,,這個病唔拖得嫁...睇私家一次要千幾蚊嫁
3m...一盒都要5百幾蚊...得12包..好細包
醫這d病唔係睇1-2次就搞掂.....係長期作戰嫁
唔好食煙,飲酒啦

引用:
原帖由 LOY2478 於 2009-3-17 23:46 發表

我煙酒都唔完全唔掂
3m果包野我唔指意佢醫到,但可唔可以[億]壓住佢先呢?
因為我宜家仲讀緊書,讀到5月唔洗讀
我希望可以拖一拖先...
出面自己買到,,,但係包係增加抵抗力去減低佢生長
用完唔會唔見左粒野....

點解我好似成日番發.....成日都發現有幾粒細
定係發炎??定係用得3M多??定係做得laster多
好q煩............

今日又去左搵dr.ho 清,希望明天會更好

引用:
原帖由 BLACK_SARENA 於 2009-3-21 10:33 發表
有無兄弟知15/F驗血要幾錢同麻煩嗎(姑娘多)?

我上年過年驗過(睇15/F之前)無事(中招後), 我睇醫生後無去玩過...

我想保險d check多次...

我不想害人.
15/f, 驗血$800, check 3樣野,1-2日到有報告
我2月尾驗過,唔煩,同dr.ho,講想驗血

相關搜索目錄: 保險

唉.....今日又去dr.ho,有幾粒似似地,,做左冷凍
今次,轉返做冷凍,,希望好d啦

引用:
原帖由 garamon 於 2009-3-24 19:51 發表
PC0123,你生的地方很嚴重嗎?好像 3-4天便要看 Dr Ho 一次?如果生在冠位內,儘量令這地方乾爽,可能會好些。我最初是每星期都有新出,醫了 2個半月,做了 8次冷凍。
c 兄你而家係未停左出??
我而家e左3個月,,頭2次做冷凍,之後做8次激光,,今次做反冷凍啦
而家成日a位每星期都有新出,我諗係做激光多得濟,搞到好多傷口,又查3m多得濟,野來野去...

引用:
原帖由 Roby123 於 2009-3-26 22:41 發表

慘啦, 咁耐都好唔到. 我而家中左4個月, 咁咪有排都唔好
c兄,,你做左幾多次冷凍??出得仲好密or 多??

CHING 出尤係唔係痕痕地??

今日又去左搵dr.ho,做冷凍,佢話有一粒係,其他都唔係,但都照凍

引用:
原帖由 stanleysex 於 2009-4-5 10:03 發表

你都好過我, 我又發了疣, 明天15/f見
唉...我都係...我星期2去15/f.....
各位c兄,,,dr.ho是否 星期3,8號下午先放假???

唉....今日,又去15f,冷凍左.....

引用:
原帖由 vvwjjman 於 2009-4-6 15:45 發表
各位, 我今日去了15/f dr. ho睇, 佢見到我有粒野,不是好sure是否疣, 佢話機會一半一半, 佢用了磨dna法抽取化驗,要等report 不過臨走佢話其實照睇不是疣既機會大d

大家你覺得以dr. ho咁有經驗, 你覺得佢咁樣講是否 ...
c兄
你驗dna,, dr .ho.收幾錢,,幾耐都有報告

引用:
原帖由 bad-man 於 2009-4-8 12:03 發表

今日又上左Dr. Ho度做第二次冷凍...
但收費都唔係比第一次平好多...
診金530
冷凍都要400
我想問係咪之後每次都會咁貴架?
唔係嫁,,你睇過10次以上就好平
診金+冷,500

114 12345
發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。