推介:| 懷孕輻射 | 頭暈輻射 | 失眠輻射 | 頭疼輻射 | 腦腫瘤輻射 | 記憶障礙輻射 | 耳損傷輻射 | 抑鬱輻射 | Celine Bags | 嬰兒用品 | Loewe Bag |

發新話題

第一次中招(新版開始)

引用:
原帖由 bad-man 於 2009-4-8 12:59 發表

我今次凍左五粒 (有兩粒係疑似)...
唔知點解近排愈出愈密, 我担心以後都咁貴既話, 真係頂唔住...
開頭係出得好密下,,e多幾個月,就冇噤密,,
我一星期睇一次............好貴,,你睇多幾次之後會平d

有疑似個d未茶下3m,頂住先

相關搜索目錄:

引用:
原帖由 bad-man 於 2009-4-8 14:07 發表

佢冇開3m俾我, 同埋3m唔係用唻預防咩?
係嫁,,問佢拿,,一定比你,,但係茶左粒野,明顯謝d,之後左冷凍左佢

相關搜索目錄:

引用:
原帖由 BLACK_SARENA 於 2009-4-10 23:37 發表
各位努力呀.

近排好忙, 想上去15/F都無時間
BLACK  兄,你近排點,,

我e左3個多d,,都仲出緊
個個星期都去搵何生

引用:
原帖由 stanleysex 於 2009-4-11 01:54 發表

你咪好囉我4年到依家都係咁你唔洗太擔心, 開頭係咁既
c兄,你e左4年...你冷凍完幾耐到會發現有疣
你出係咩位??

引用:
原帖由 stanleysex 於 2009-4-15 01:34 發表

係呀dr ho放長假, 好似17號先翻, 另外佢同我之前睇既dr tam (前世衛皮膚科香港代表)比既藥膏跟本就一樣, 有三種係可以將疣整luck既, t, s字頭既再加上3m, 佢地兩個人都一樣既, 只係dr tam會主力用藥水(依隻就唔知 ...
C兄,的t, s字頭藥膏,全名係未salicylic tms
如果,等我下次叫佢比d我試下

引用:
原帖由 candycandy 於 2009-4-21 09:59 發表

唉,,,stanleysex,,, 4年,,真係一個幾長既時間,,尤其係心理上個壓力,,, 希望你快d搞好佢,,,,,, 過新既生活

我尋日出左上星期check既"衣源體&淋病" report... 衣源體冇時,, 但係淋病係 positive,,, 話我有淋球菌 ...
candy,我想問下,衣源體&淋病,係唔係驗小便嫁,,,,
do.ho,冇叫我驗,我12月中睇佢到而在,佢話如果有事的都有左喎....
這d病係咩都係都係食抗生素醫

引用:
原帖由 KK2534 於 2009-4-21 01:54 發表
HIHI  各位戰友  很久不見....你們近況好嗎???

我就去完旅行番發一粒....

最大問題係我得了念珠.....唉   惡攪  

DR HO開左二星期藥我食....希望快D好....呢樣野又好似好煩
kk兄,do.ho開左咩藥比你食,,抗生素??

引用:
原帖由 stanleysex 於 2009-4-21 00:44 發表

恭喜哂啦, 我今日重去睇完, dr ho都唔樂觀話會唔會再出, 可能真係要做laser了, 所以應該係laser最好最快, 只係我係尿道位煩d, 如果係外面既, 各兄弟都係做laser啦, 不過貴d同痛d咁, 不過今次dr ho都係同我做冷凍 ...
stanleysex兄,我係生外圍,開頭我都係做laser,做左8-9次都仲有,轉返做冷凍,
我覺得自己做完冷凍位的番發比較小d,,新位就冇計.....

但係我d新位就越生越上.........

引用:
原帖由 candycandy 於 2009-4-21 13:45 發表

pc0123
係,,check呢2樣野係用小便,佢係check 小便入面既DNA的,,, 一粒DNA都可以CHECK到,好準確。但係佢都冇話我知係邊一隻既淋病,淋病有一個係雙球菌(抗藥性),唉我而家都唔知點,如果係抗藥性都唔知有冇得醫 ...
oic,,thx,,candy,,
之前我都有諗住check埋,但係我一路都有食開抗生素,食左3個月,,怕唔準,所以冇check
dr.ho,又話唔洗check,所以冇驗

引用:
原帖由 candycandy 於 2009-4-21 14:20 發表

其實你話你越生越上,我想問你第1次發現自己有時係出得多唔多? 會唔會痛? 我而家都成日留意自己有冇生到,,,, 尋日醫生睇過我自己懷疑個粒佢話係毛"狼"炎姐,一定唔係花。我想知你地初時懷疑自己生時個情況係點?
我係生外圍,,第一次發現,,其實好多好散,,而家e左3-4個月好左好多,,
其實唔痛,但係佢變大左,一粒入面有幾個頭,個d就會痛,

初時懷疑自己情況,係沖涼時,見到自己jj有幾粒野,加白點,
外圍摸到粒大的,就知自己奶左野,,當時心情真係好低落h:" /> h:" />

引用:
原帖由 candycandy 於 2009-4-21 15:06 發表

唉,,咁我大約都唸到佢出時會係點,,,我自己都會多加留意,性病真係好長手尾,,唉,,咁你有冇check埋梅毒同aids個d,,,,  初時我擔心自己有疣,點知而家變左"淋病"我都唔知遲d會唔會又出埋疣又or仲有其他問題~~我要6月 ...
我有check梅毒同aids,我check左2次,,,我諗等疣停左一排,再check多次

聽講非林可大可小,,,e返好,再中就好大鑊,唔好飲酒,食煙,,未好返就唔搞住,交叉感染,野來野去好大鑊

自己留意多d,,dr.ho話可以剪短毛,但唔好剃毛,剃損左就會好大鑊

引用:
原帖由 candycandy 於 2009-4-21 15:48 發表

非淋同淋病有冇分別? 我check係 淋病,,,,,
sorry....睇錯左,,,有嫁

引用:
原帖由 stanleysex 於 2009-4-21 20:04 發表

你剛發係咁, 依D病起碼要過半年先可以控制到, 一年先叫正常攪掂, 再過一年就翻發機會好少咁, 所以係咁, 只係DR HO講LASER係深入D咁, 另外我想問你做LASER有無痕跡架?
stanleysex
oic,,外圍的位做LASER,冇痕,有都係變淺左啡色,jj d 包皮位就一定有

你之前提過有3隻藥膏,茶d細有幫助,一隻就salicylic,我叫左dr.ho比左我
想問其它個2隻係咩

你介紹salicylic都ok,唔那,,我而家salicylic+3m,一齊茶,

相關搜索目錄:

引用:
原帖由 KK2534 於 2009-4-22 00:38 發表

係牙  開左D抗生素比我食..
KK兄,開左邊隻抗生素比你,,4環素??

引用:
原帖由 KK2534 於 2009-4-23 22:35 發表

YES....檢驗中所有都冇問題.....花之前巳經証實中招....巳成年多的事了...我還沒康復
kk兄,你係未幾個月先復發一次,,

我就慘,e左4個月個個星期先有發現,好q煩,,目標一頭半個月唔復發都好開心

引用:
原帖由 BLACK_SARENA 於 2009-4-23 21:38 發表

Stanley:
我現在都差不多三個幾月.
上次就疑似就七個幾月.
我都有時有疑似.
不過有時又會無左.

近排好忙, 無時間上去check
黑百合兄,康復進到幾好,加油

引用:
原帖由 candycandy 於 2009-4-25 09:26 發表

我老公呢D唔係明事理,係佢大量俾一次改過既機會我姐,,,,, 自從咁先知佢係好愛我,,,,真係唔係人人做到,,,,,,
我都可以講係照直講出黎,,佢聽到咪唉唉唉,,,之後冇出聲唸左陣,話俾一次機會我LOO,我尋日都有望過佢 ...
dr.ho,如果係放假前後都會爆人睇,要早一日打去book,
如果平日你想下午睇,就中午打去book都得

引用:
原帖由 candycandy 於 2009-4-25 11:50 發表

平日6:00-6:30,,星期六下午個d係咪就要早好多book啊咁??

唔該你啊pc0123.
1-5,10am-1:00PM,3:30pm-6:30pm,星期六,10am-3:00PM

早上打過去都ok

引用:
原帖由 candycandy 於 2009-4-27 09:28 發表

raptor12

你係而家同我一樣等緊個3個月之後去做aids&梅毒test? 我有啊,我而家就成日有d咳同有d鼻水,,唉,,老公好似都係我怕我自己有aids之後又傳左俾我老公,,,唉。所以每日都好不安loo,,,, 有時真係唸,if証實左 ...
不如試下打返支流感針,可能好好多,而家d流感好勁

引用:
原帖由 johnny002 於 2009-4-28 20:56 發表
大家好我是新人..唉 最近發現尿道口有粒肉,要用手反開先見到
大約發現一個月左右,無變大無變多...,因之前見到陰徑包皮內有一白點,(米咁大粒,但近兩日好似開始散緊無咁大粒)所以細心檢查先發現,實際都唔知粒肉有左幾 ...
c兄,白點可能係線體or尤,尿道個位可能係尤or水瘤,泡疹的機會唔大
去睇專科等e生解答你的問題,,驗血未知有冇泡疹

引用:
原帖由 johnny002 於 2009-4-28 23:42 發表

多謝pc0123回覆^^
其實我個粒白點有無機會係泡疹嗎??因為近日見粒野收縮緊.要好留心先睇到..不過你講野對,
還是睇專科唔好估估下..仲有我應該睇必尿科還是皮膚科才對??THX~~
皮膚科+性病科,如果真係中左,都可以馬上處理左佢,減低擴散機會
病向淺中醫

引用:
原帖由 johnny002 於 2009-4-30 23:38 發表
Dr•HO話尿道口既疣比較麻煩...因為位置濕潤復發機會好大
佢話可能要做多三.四次先得..如果唔得就要用a酸
3,4次搞得掂,的話真係好lucky,
這到有好多兄弟都搞左半年至年幾,幾年都有
我都搞左十幾次,冷凍到心都一樣噤冷

a酸,係咩來??

引用:
原帖由 johnny002 於 2009-5-1 22:54 發表
咁多謝c兄..請問做完冷凍既花花何時會脫落,或者會有甚麼變化
dr.ho當時有同我講但我太緊張都唔記得晒..煩可以話我知嗎!!謝謝
如果係尤,一般7-14天就脫落
你係生係入面,外圍有冇??

引用:
原帖由 johnny002 於 2009-5-1 23:14 發表

共發現二粒一外一內 :
1.尿道口內
2.包皮
pc0123 其實疣會唔會係咁變多擴散架??而家好似有潔癖咁..一見到水喉就會洗手,一日起碼洗十幾廿次,覺得好多野都唔乾淨咁
驚隻手點到花花再點到jj其實地方..不停擴散 ...
會擴散嫁,所以,dr.ho,叫你留意有冇復發,頭3個月會發得勁d

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。