推介:| 英語課程 | Causeway Bay order food | 職業英語 | 化妝課程 | Wedding Photography | 天窗卷布更換維修 |

發新話題

第一次中招(新版開始)

引用:
原帖由 sadsadlife 於 2009-5-15 23:35 發表

我之前 dr ho 幫我凍 d 位就冇番發 ( 己兩個幾月 ) but 有一粒係之前初發既一粒肉粒仔個時我唔知係乜唔小心整甩左仲流血tim  e +h:" />  就係 lee 個位番發左一粒....( 4 月尾己比 dr ho 凍左死佢 lu )  e + 又要從 ...
sadsadlife

你都好返好多,,,你之前冷凍的位,,係未都好返,,冇哂d冷凍印啦??
如果真係做一定要用套呀,,,,如果真係愛佢,,,我覺得講會好d,,比返個選舉權佢,,,
如果不幸,有d咩事,,自己良心都好過d..........但係,,,這d病真係好難講得出口,,
自己到而家一個都冇講過....................

引用:
原帖由 marco0402 於 2009-5-15 23:50 發表

出事後一日龜頭炎紅色一點點
我去睇專科話係念珠菌
睇左兩次食左兩個星期藥同搽左兩星期類固醇藥膏同每日浸藥水十五分鐘而家先至差唔多散哂

我拿藥時個姑娘同我講叫我唔好搽咁多
因為類固醇會令皮膚變薄
...
marco

有冇諗住,,同太太傾傾,,,
就結婚好大鑊,,,希望你冇事啦

相關搜索目錄: 結婚

引用:
原帖由 好運 於 2009-5-15 23:51 發表
近排有好大讀書壓力...又有驚有病的壓力...真係想死...

諗過都係考完試..先睇醫生,,,,5想考試前有打擊 .........

最慘.....冇得同人講...朋友都5敢講有依啲病,,唉
fd真係信唔過,,講左就唱到通街知,,,,

如果真係要同你講,我諗只有屋企人唔會出賣你

引用:
原帖由 marco0402 於 2009-5-18 22:08 發表

我上個禮拜睇完你留言我都係決定去驗多次
因為我第一次驗只係過左五日我驚未必準......

上星期六去左睇普通科同驗血
呢次過左廿八日
醫生同我抽血驗佢話呢個星期有RESULT
佢話應該可以CHECK到有無非淋病. ...
marco
乜驗血都CHECK到有冇淋病???唔係要驗尿先得???
d血有抗體??唔係好明??

引用:
原帖由 marco0402 於 2009-5-18 23:56 發表

佢話如果感染過衣原體驗血會驗到抗體
反而驗尿未必準因為可能拿SAMPLE時咁0岩無菌

佢話驗菌其實係無驗抗體咁準
因為拿SAMPLE時可能咁0岩無
所以AIDS要驗抗體而唔係驗菌......
哦,,,好深下.....姐係化驗下你d血有冇衣原體的抗體??有抗體姐係有事???
噤你係驗衣原體 or 淋病??
AIDS要驗 抗體 & p24
我都驗過衣原體係做dna,我諗都準瓜

引用:
原帖由 wongchi666 於 2009-5-19 03:42 發表
dr 話唔需要住...................
15f,唔會叫你亂驗野

引用:
原帖由 sadsadlife 於 2009-5-20 20:41 發表

之前 凍d位~~好返喇 暫時冇番發~~~but ( d 舊位 6 月頭先夠 3 個 月 )   除左 4月尾個0個舊都好左 but   e + 先半個月仲要wait 兩個半月 ...................  pc123 兄你有女朋友 ma ?
sadsadlife

我冇女友呀,,,但係,覺得末來的路好難行......唉....都唔知點識 女朋友 or 結婚
又唔知幾時會番發....

相關搜索目錄: 結婚

引用:
原帖由 bad-man 於 2009-5-20 22:06 發表

我開頭搽左個幾星期咩反應都冇, 跟住去15F時同Dr講, Dr就叫我可以試下搽厚d
點知一搽厚d就搞成咁...
我初頭茶皮膚都吾適應嫁,茶完好紅噤
而家皮膚適應左,冇咩紅,,比D時間皮膚適應下

相關搜索目錄:

引用:
原帖由 小肥t 於 2009-5-22 00:31 發表

我係1年半好番....然後醫生話可以先開始行埋
小肥兄~
噤你仲有冇茶3m???康復中,仲有冇咩突別養生之道???
有冇睇中醫 or 食下d增強抗拒力的野???

相關搜索目錄:

引用:
原帖由 stanleysex 於 2009-5-30 02:24 發表

係呀, 原來有幾個好正架, 身材重好fit, 真係我見到都頂唔順, 而且我又係今日去喎, 重有我發現左最好book 6點睇, 之後d護士開始收工, 今日有一個重著超短牛仔裙, 身材勁fit, 樣又正, 另外counter有個金毛既換完杉 ...
仲有,個係counter入面專執藥的金毛都唔錯嫁..........

引用:
原帖由 stanleysex 於 2009-5-30 02:35 發表
講翻今日點解我要同dr ho講多次多謝, 首先我都係黑仔, 上星期噴完冷凍完唔luck, 點到4年都係咁, 佢之後終於同我做埋我未試過既laser, 做時好細心去解釋, 過程唔痛, 不過女護士係度一邊睇一邊幫手, 真係有d唔好意思,  ...
stanleysex

dr.ho,係未幫你茶左藥膏先,再叫你出去等10-15分鐘,先再幫你做laster,
我下星期都諗住返去睇,old 位好似有一粒疑似+睇埋隻腳,之前佢開左d
藥膏比我茶,d紅點傘得7788,因為d藥膏用哂,要問佢再開d

相關搜索目錄:

引用:
原帖由 candycandy 於 2009-6-14 12:51 發表
唉,,好唔開心,,尋晚沖涼完我摸下下面小便出面個位,,摸到粒野,,一細粒咁突起左,,刮佢就有少少痛,,搵鏡睇都見到係有一粒仔野,, 你地有冇建議俾我??? 觀察多幾日有冇唔見左先決定去唔去睇醫生,,定係聽日好去睇? 我原先b ...
噤到時一齊睇埋

引用:
原帖由 bonbonsex 於 2009-6-18 00:27 發表
今日去睇左醫生,
醫生哥哥都算幾好人, 佢話系尤, 但佢話數量多(約二三十粒大大小小),吾好做冷凍住,
開左D藥水比我叫我一日搽一次,兩星期後返去覆診, 其實系咪有人剩系搽藥水呢?
嘩....噤多噴冷凍一次都未清得哂
噴冷凍好似有效d喎

各位c ching
dr.ho,,,係未7月1號,收爐,噤30號係未睇到上午咋
我都諗住係佢收爐前,check 下....我都有1.5 month冇去過

引用:
原帖由 BLACK_SARENA 於 2009-6-20 18:00 發表
今朝10:xxam上去.
等左兩個先有得睇.
入去指比佢睇粒野.
佢話吾似, 似毛狼發炎.
叫四眼姑娘比野佢test.
test完話吾係.
問我係不係想凍左佢.
咁又凍埋.
比左一星期消炎藥, 同藥膏.
咁又$560. ...
何生,用咩幫你test嫁,,,我未做這d test???

星期三,去左覆診睇Dr.Ho,.....佢話冇事...之後再驗多次血A & 梅,求個安心
今日收到電話 ,冇事,係NEGATIVE,
今次驗時間都超過半年有多,前後都驗過3次......
噤又$$940....

引用:
原帖由 productionplan 於 2009-6-30 00:33 發表
恩, 多謝..

今日係食左四環素ge第三日,,但高丸仲係有少少隱隱作痛... 唉...

死啦.. 其實我上個禮拜二開始發覺陰莖根部果個位生左粒水泡... 但又唔痛又唔癢... 開頭都冇理佢..點知今日再睇仔細d附近都好似開始起 ...
快d搵個專科check,清楚....政府個d好馬夫....唔掂嫁...佢地做返個數據總計

引用:
原帖由 ScaryBoy 於 2009-8-13 23:40 發表
再留意多幾日睇睇. 必要時我返香港睇其他醫生, 好過係新加坡睇.
dr.ho,有冇開抗生素比你食,食哂,自己去藥房買來食,頂住先

引用:
原帖由 BLACK_SARENA 於 2009-8-13 23:41 發表
中左招...
真係改變左一生...
係呀....個人好易唔開心+情緒低落

今日,發現右春袋近脾啦的位有一粒疑似返發..有6-7成似,又似粒暗蒼
這個位都有成大半年冇事...........

聽日,上15/f,,冷左佢...都冇野成3個幾月啦...惡夢幾時先完呀

同期d  c 兄,你地係未上哂岸,,,

你地d 情況如何,
garamon 兄 ,好耐都冇見佢上來

今日,上左15/f,睇,何生話個粒野唔係,係發炎
但係都冷左佢,唔洗煩
噤就$640...

引用:
原帖由 garamon 於 2009-9-1 19:46 發表
師兄,你是復診,為何這麼貴?
我諗係要左2隻貴藥,a酸,四環素Tetralysal

這隻t字頭比d字頭貴d,同埋好d

引用:
原帖由 chiyau2008 於 2009-9-2 00:30 發表

肛門入面生過一群成個圈, 因會陰度有一粒不停番發, dr ho 因此主動要check 埋肛門入面先發現. 攪左幾次幫我清晒! 我諗好難會有醫生像dr ho 咁有仁心去幫病人. 正苦果d醫生叫佢check 前面都係求q祈. 一分鐘都冇叫 ...
同意,,政府個d,唔會拿起你jj,左睇又睇嫁,,肛門,尿道,個d位一定唔會同你睇,,除非係自己發現啦,
入到去,你覺得邊到唔對路,指比佢睇,,望一望就叫你出去茶藥
仲有,,茶藥又係第2同你茶,你又要指比佢睇邊樹,佢拿起支棉棒,點一點,叫你走,茶多2下都say no

相關搜索目錄:

引用:
原帖由 killer_law 於 2009-9-9 21:33 發表

生存是為了什麼!?
最近前列線,膀胱好痛
今日睇醫生,醫生話我可能係有腎石,要做個檢查
x你,x街
仲有冇再多野d啊!?
真係好想放棄醫治
由佢啦,由佢繼續痛,由佢死啦
我繼續玩啦,玩到我中hiv
跟住二腳一伸
唉 ...
加油呀,c兄 開頭係噤嫁
我自己都要成半年先平伏到心情,而家間唔到都有唔開心嫁

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。