推介:| 英語課程 | Causeway Bay order food | 職業英語 | 化妝課程 | Wedding Photography | 天窗卷布更換維修 |

31 12
發新話題

[桑拿浴室] 浪淘莎桑拿 (Sauna Lotto)

引用:
原帖由 中女崇拜 於 2007-7-9 17:00 發表

貓哥,昨夜終於去左,果然唔錯。
經理shadow招呼一流。
同另一短頭髮經理輪流招呼我…
我得閒會再去,好舒服!
頭髮經理即係be姐,佢好好人~~~

上去搵檸樂點知原來佢手受傷要休息,希望依人快d好返!!

最後搵左十仔,樣幾好初初有d cool但傾落都幾nice,不過佢賣點係手骨!!好耐冇試過技師全程用指力唔出"箏"!!而且仲幾好力!!但係vas指數得1.5(10分為最高)!!報告完畢!!

ps:繼阿蛋之後又有新靚女主任!!

引用:
原帖由 白貓兒 於 2007-10-1 19:19 發表

唔該! 係, 佢勁dup得, 我做佢果次佢無乜1/2,
但上面又有巴打話佢有喎.

我無去一周, 因為掛住去搞野場.
睇尼要盡快check out新靚女主任了.
靚女話自己來自東方~~

引用:
原帖由 白貓兒 於 2007-10-2 16:43 發表

So, Dr Evil, which PR left the sauna? Or this is a newly-added an additional post?
應該就冇人走既~~

引用:
原帖由 白貓兒 於 2007-10-2 22:57 發表

So at least we are assured that 阿蛋 is not leaving even if her previous workplace KXX   is going to reopen.
係喎!!你唔講都唔記得佢以前O係果度做TIM!!希望佢唔好走啦,因為我已經唔去邪骨既喇......

又有新女經理登場叫NICOLE ^^

引用:
原帖由 白貓兒 於 2007-10-26 09:59 發表

我無去一周, 又miss左.
咁即係邊個走左?

另外, 有一個比60仲young 既補緊師,
唔知出左師未?
唔見katherine唔知係咪走左....

引用:
原帖由 白貓兒 於 2007-10-26 10:22 發表

Katherine比較靜.

尼個Nicole索唔索?
冇阿蛋咁靚但係屬於高佻型,佢話黎左一個星期,之前做過好多間場......

引用:
原帖由 土方歲三 於 2007-10-26 15:06 發表
對上個零月公司旺季,都冇乜上去...
應該裝修完啦可?!
休息裝修完,好似輪到接待處有野整~~~

相關搜索目錄: 裝修

引用:
原帖由 單屌一西 於 2007-10-26 18:34 發表

咁佢返咩更嫁 ????

中更!!

引用:
原帖由 單屌一西 於 2007-10-26 18:36 發表

咁佢身材得唔得同索唔索先 ????

應該係標準港女身材

引用:
原帖由 單屌一西 於 2007-10-28 09:50 發表

請問你係講 NICOLE 定係小師妹返中更呀 ???

NICOLE

引用:
原帖由 dc70 於 2007-11-9 00:35 發表
yes ai, 係好靚女. i wonder why not all BG like this..hahaha
乜得佢轉得咁快?!

咁佢同阿蛋邊個靚d?

簡單report!!

no : 夜更 %%

年齡 : 算後生

樣子 : 幾好啦!!

身材 : 偏瘦形但好(相與)!!

骨技 : 夠力,似十仔!!俾心機冇偷懶(拎熱毛巾都唔駛十秒)!!都有輕微照顧Y位!!夠鐘有MARK單都仲要做多兩個字先收手!!

引用:
原帖由 白貓兒 於 2007-11-15 12:44 發表
Ken哥說夜更新技師38剛卅出頭幾酮X,
另如70仍服務,應值一試, 陀地,有經驗,也是卅出頭.
呢排都會夜少少先去....因為醉翁之意.....

引用:
原帖由 白貓兒 於 2007-11-15 14:39 發表

乜你發覺Lotto d 女可以好似銀泉咁咩?
我唔係講BG.....

試左新出師!@^

本地技師年齡....廿尾至三頭啦!!樣OK,骨技有進步空間!!

比較特別就係通常推油背時都會由背至股一次過推,但佢就分上中下三次推....所以有一部分係股部護理(當然好規矩)!!

不足處係夠鐘時仲有半隻腳未做完就草草完結須要注意~~~
本帖最近評分記錄
  • 白貓兒 體力 +30 精品文章 2007-11-23 14:14
  • 白貓兒 威望 +30 精品文章 2007-11-23 14:14

引用:
原帖由 白貓兒 於 2007-11-23 14:19 發表

但有個補師話仲會後生過60喎.
咁又未試過喎....呢個都係阿JACK介紹!!下次再問下先~~~

PS:  !@^返中更

引用:
原帖由 白貓兒 於 2007-12-31 08:29 發表
之前的106走了, 剛試過新的另一個106, 細粒後生靚女,
dup中細力功夫還可以.
舊檸樂可能手部受傷都係未好得返....下次我都試下新檸樂先~~~

引用:
原帖由 白貓兒 於 2008-1-6 13:31 發表

試過早中更新師118, 後生, slim樣一般,
中力到位工夫好, 來自鈰O,
亦有舒服的1/2.

早更還有新的如92, 20,
Dr Evil兄可查詢職員試試.
HEHE~~~
假期太多野搞都有一排冇過去.....都係時候行下喇~~~

引用:
原帖由 白貓兒 於 2008-1-6 13:31 發表

試過早中更新師118, 後生, slim樣一般,
中力到位工夫好, 來自鈰O,
亦有舒服的1/2.

早更還有新的如92, 20,
Dr Evil兄可查詢職員試試.
上星期上去想試!!*,點知原來佢收7點....

之後做左舊人#^,陀地幾好樣,身材唔記得....

手骨相當好,踩背超強好好心機!!一如以往手手腳腳都未做就已經夠鐘,所以唔知VAS指數如何....
本帖最近評分記錄
  • 白貓兒 體力 +20 精品文章 2008-1-16 16:03
  • 白貓兒 威望 +20 精品文章 2008-1-16 16:03

66報告:

得貓兄指引即該飛身去試下66....

論樣貌的確無話可說!!身形亦都good,走時有機會輕抱伊人小蠻腰....都幾鬼死幼架~~~

骨技就一般左d,比較多用"爭"呢樣要扣d分,不過囡囡溫柔又好傾係佢既賣點......喜歡靚女技師既朋友絕對值得一試!!
本帖最近評分記錄
  • 白貓兒 體力 +30 精品文章 2008-3-2 01:13
  • 白貓兒 威望 +30 精品文章 2008-3-2 01:13

引用:
原帖由 derrick328 於 2008-3-1 18:46 發表
white Kitty:

i actually wants to try ^^ today
but when i call ah down..she said already fully booked till 7:00pm
then i give u, may be i will try her next weekday sometimes.
any good bg u fin ...
66話自己星期日都會返工.....師兄如果唔駛家庭日既都可以一試運氣~~

!)*

樣 : 6/10
身材 : 6.5/10 (上圍幾大.....)
骨技 : 8.5/10 (夠力,位ok準)
態度 : 9/10 (好傾,暗姣.....)
vas : 6.5/10 (y位,擦袋邊.....)
本帖最近評分記錄
  • 白貓兒 體力 +20 精品文章 2008-3-18 00:27
  • 白貓兒 威望 +20 精品文章 2008-3-18 00:27

引用:
原帖由 白貓兒 於 2008-3-18 00:27 發表

我上次無留意佢上圍啊.

明天應會上去.
呀....仲有!!俾佢對腳high住我手臂....都真係幾滑~~~

31 12
發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。