推介:| 修理頂蓬布 | Mediator course | Hypnosis course | Dream Interpretation | NLP | English course |

45 12
發新話題

[桑拿浴室] 薀莎水療 (Windsor Spa)

本主題被作者加入到個人文集中
引用:
原帖由 白貓兒 於 2010-2-19 09:40 發表

你同12果日係我地另一朋友仔間房內都見過啦.
一打係全場second youngest, youngest 應係夜更綠茶.
我記得呀!!阿D兄MA~~~

相關搜索目錄:

引用:
原帖由 白貓兒 於 2010-2-19 10:06 發表

Й原來你都有M過阿DOR.
我曾向她提議上鉦骾up骨可開間VIP 同佢一齊坐
(我想焗佢請翻d我up添)
但佢怕醜驚見到老闆娘.
佢係咪仲休息緊呀?
都係自己衰,有一排冇搵佢之後搞到依家都唔好意思打電話俾佢.....

引用:
原帖由 白貓兒 於 2010-2-19 10:09 發表
借問Evil 兄可有見過新美容Ada? 咩款?
我唔知邊個係Ada喎.....

琴日仲以為係宮川last day,點知都已經唔見人喇.......

相關搜索目錄: 美容

引用:
原帖由 白貓兒 於 2010-2-19 10:38 發表

都話她只返了那兩天,
有機會再見你我再同你講古仔喇.
明晚去, 你呢?
oic.....
我唔去住喇.........等Jenny返黎先啦~~~

引用:
原帖由 白貓兒 於 2010-2-22 12:09 發表
Evil 兄, Jenny 已返港但延至今周四或稍後才返工.
icic.....不過今個星期未必有時候上去......

引用:
原帖由 白貓兒 於 2010-3-2 12:04 發表
Evil兄可心中有數下次找哪技師了, 只要你唔遲過730pm入房.
唔好踢爆我~~~

引用:
原帖由 derrick328 於 2010-3-4 09:51 發表

Yeah how do u know...this is jojo look in winsor spa..
quite pretty....& attractive....
i like kama in movie of poker king looks
yes ar!!! 成套戲最好睇就係kama~~~~~

相關搜索目錄: SPA

一個兩星期前唔記得出既報告:

no.86
樣子ok,身材好勁!!手骨有心機亦到位,亦按得相當之舒服!!

唯一對我既唔好處係bg返早班,對我黎講搵佢有d難度........

引用:
原帖由 白貓兒 於 2010-4-28 00:58 發表
今天試了一個新返早更後生本地靚女168, 返工第二天,
來自Xanadu.
現役的較後生本地技師有122, 133, 168
part-time: 28, 103.
thank you貓兄!!
唉....呢排忙到死.....成個月冇上過去喇.......

做左28,樣貌不俗,力水亦足,位置準確,比較健談,值得一試!!

將會有一美女美容師加盟

引用:
原帖由 白貓兒 於 2010-7-2 17:13 發表
呵, 你是講靚知客Jojo轉左做美容師嘛,
我都會上開去鼓勵下佢,
不過暫時就唔會入房做佢住啦,

留翻D chings 多D 教下佢先啦.
Jojo 今天第一日做美容師.
你真利害!!!

引用:
原帖由 extensive123 於 2010-7-2 20:49 發表
JoJo我都要支持...搵次去做水療先...
佢應該未會做spa住,只會做住美容同小工先

相關搜索目錄: 美容 SPA 水療

引用:
原帖由 derrick328 於 2010-7-2 18:07 發表

ic..then i needs arrange my time to guide her
as a good supporter to her.
肯定大把佢既supporter會出現!!!!

今日竟然爆晒房!!

引用:
原帖由 derrick328 於 2010-7-21 09:20 發表

yes, always last time i also arrange room 11 as well
sometimes needs to book in advance

& the main problem now is service

they dun have enough pr & waitress to serve us
always no ppls   ...
人手方面真係唔夠,不過可能依家個市好所以又難請人.....

引用:
原帖由 白貓兒 於 2010-10-16 22:57 發表
出房稍休息就再入spa 房浸 coffee bath.
由另一酮X的美客師 Angel服務.
咖啡鹽原來是去除了咖啡因 decaffeniated

我想, 雖然最近早更39又不返工了,
可能不會再返來了.
但其他新技師都不錯,
有個別的相處 ...
講聲唔好意思先,果日約左人過晒鐘所以雞咁腳咁走~~~~

ps : Angel都幾溫柔好傾咁喎~~~

相關搜索目錄: 咖啡

星期六我都遇到我人生第一次既查牌,不過好快就查完....

果日試左!@#,原來係前浪記((,我只係依稀記得O係浪記MARK過佢一次.......anyway,絕對可以一試!!

出黎見到夜更PR Kat,有眼前一亮既感覺!!

美女美容師MIKI新形象回歸

引用:
原帖由 白貓兒 於 2012-7-29 15:16 發表

有她電話亳X的
是不是她Whatsapp 上的最新放上的樣子
哈哈
YES AR!!短髮新形象~~~~

45 12
發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。