推介:| 觀塘外賣速遞 | 將軍澳外賣速遞 | Party 美食到會 | 汽車蓬頂維修翻身 | 雪地靴 | 羊毛鞋 | 羊毛鞋墊 | Online Food Ordering System | Pre Wedding Photographer |

173 1234567
發新話題

[原創] 熔化龍賭氣質小美女................

引用:
原帖由 robertchan 於 2009-4-19 00:11 發表

要等竹人師兄回來品評。

我都有摸過佢個肚,係有小小肚腩,佢仲拿高件工衣比我睇,個肚真係好多肉。  
鎖利鎖利!
小弟剛剛從CA坐最後一班華通車,剛剛才回到家!
今日見過幾次氣質小美女(第一次乃佢幫小弟老友上鐘,之後幾次都係響走廊見到),高得來皮膚係好白!不過係略嫌嘴唇有些厚......
小妖精,小弟當時被佢按,那時都唔知佢就係小妖精!不過當時佢無化妝的關係,加上環境太暗,依稀記得佢係一個身形好瘦,而且又好玩得的囡囡!

相關搜索目錄: 化妝

引用:
原帖由 141china 於 2009-4-18 23:01 發表
頭場去龍賭先,是但點左個黃牌,眼大大,爆炸頭,都係藝術品咁,加鐘先捲到自已成個木乃尹咁先肯同我訓,仲要起機時床尾機。
師兄一日出三野都真係犀利!
想請問那個眼大大,爆炸頭的黃牌是不是著住假T-BACK的@X*?

引用:
原帖由 141china 於 2009-4-19 14:54 發表

竹人師兄可能而家同!XX或JOLIN 戰鬥緊
琴晚同!XX同佢個妹@XX一齊玩.......
一開始來到聾島,得番JOLIN、@XX同埋另一個皇牌(之前見過,個樣好麻麻)......早幾晚試左JOLIN,所以今次就搵@XX來.........
後尾!XX剛下鐘,就叫左佢入來一齊玩........
玩到晚上三點幾,大家都有D肚餓,於是買埋鐘一齊去食宵夜.......後尾四點,其他三朵金花下班,於是最終就同五朵金花一齊食宵夜..........搞到成五點先返去酒店訓

相關搜索目錄: 酒店

引用:
原帖由 141china 於 2009-4-19 23:05 發表

是的,就是她了
我無睇到佢條底底,但摸佢個時,好似摸到有幾條T-BACK 帶,咩原來係假GA ??
唔通CHING 都有點過佢
搵過佢兩次,連埋今晚埋齋那場就第三次
佢都好玩得架喎!第二次搵佢時都可以間中比我摸佢個小妹妹!仲摸到濕呢!

引用:
原帖由 robertchan 於 2009-4-19 23:13 發表

氣質小美女係未好靚女呢?佢皮膚唔止白,仲好滑!嘴唇係有小小肉,我真係好想用我個口印上度下,睇下大唔大得過我個嘴唇。

你今日應該冇時間搵 JOLIN 啦。   
今日搵左另外一個囡囡來玩,頭場搵左HSBC來按一下,跟住個TARGET囡囡來到,今次無上次咁有INTERACTION,可能中途比個採耳妹撞破「好事」,搞到佢無哂MOOD啦!

引用:
原帖由 141china 於 2009-4-19 23:23 發表

佢個樣都唔錯的,由於今次係床尾機的關係,對佢印象麻麻,下次唔搵佢LU
佢個樣幾狂野的,同埋都幾姣下!
之前小弟都出過一份同佢玩的報告

引用:
原帖由 robertchan 於 2009-4-19 23:35 發表

妖~~~又係條麻 Q 煩既採耳妹 !鑊鑊都係比佢撞入房壞我大事。

提起採耳妹,講樣野你知,你次次都搵果個靚女採耳妹,而家所有皇牌妹都知啦,你黃左啦! 事源我同五朵金花其中一朵傾開採耳,又唔知點解咁岩提起 ...
都唔係啊!小弟昨晚一去到都立即搵左@@#採耳!

引用:
原帖由 robertchan 於 2009-4-19 23:57 發表

我幾驚你搵@@^ 呀,就係佢成日撞破我既好事!   
師兄應該立即捉埋@@^入來一齊玩嘛!

引用:
原帖由 141china 於 2009-4-20 00:09 發表

之前同@X* 都係攬埋一舊睇緊電視時,都試過比其中一花撞左入黎
SAME AS MY SITUATION TODAY!

引用:
原帖由 141china 於 2009-4-20 00:13 發表

其實可唔可以拎個牌仔"謝絶採耳"掛喺個門前呢
又或者係「採耳與X不得內進」!

引用:
原帖由 robertchan 於 2009-4-19 23:35 發表

妖~~~又係條麻 Q 煩既採耳妹 !鑊鑊都係比佢撞入房壞我大事。

提起採耳妹,講樣野你知,你次次都搵果個靚女採耳妹,而家所有皇牌妹都知啦,你黃左啦! 事源我同五朵金花其中一朵傾開採耳,又唔知點解咁岩提起 ...

提起採耳妹,話說小弟今日響走廊度見到冬瓜欣,挨住牆呆企,於是走去跟她聊一下︰
冬︰哎呀!今天生意好差喔!
我︰不是吧,今天星期日,應該生意不錯的啊!
冬︰沒有啦!今天只係採了3個耳咋!
我︰不是吧!?應該會有很多香港人找妳採耳的啊!(應該是好多香港人找妳來試冬瓜盅呢!)
冬︰哪有啦!?現在很少人來找我啦!你又不找我!你只是找那個女孩子採耳!
我︰啊!?妳好像很清楚的呢!
冬︰當然!我還知道昨晚你找了!XX、@XX等人上鐘呢!
佢真係咩都知喎!明明琴晚整晚都唔見冬瓜欣出現!
正諗住扯開話題,後尾見有個部長有事找冬瓜欣,小弟立即返入沐足房度避開佢!

冬瓜盅等緊各位師兄去食啊!

引用:
原帖由 rayso333 於 2009-4-20 01:09 發表

佢有3個客都吾算少囉,因為佢除左識括採耳,重識按摸,洗腳,一個客可以做成2個鐘........
咁師兄的 favour 一定吾係 # , ^, (,  尾  厘3個喇
我諗師兄的FAVOUR都一定唔會係呢3個啦!?

引用:
原帖由 robertchan 於 2009-4-20 01:16 發表

我諗師兄同埋我都比龍賭班人點左相,我地下次去最好喬妝。   
小弟最近都只係響後門入,廢事驚動前門班咨客同主任!

引用:
原帖由 jacky10 於 2009-4-20 01:13 發表

前日%撞左入來 就比佢採 手勢差過以前好多 都唔C服既
下次唔比佢採
%的技術........
比佢採過一次,沒笑容,跟她聊天,又不理人,基本上已比小弟BLACKKLIST了

引用:
原帖由 rayso333 於 2009-4-20 01:18 發表

我就鐘意!
師兄原來LIKE食冬瓜盅!?

引用:
原帖由 jacky10 於 2009-4-20 01:31 發表

我下次去都要試試佢先得

我早係佢未懂事前上過佢鍾 乜都冇得玩
而家有機會都想再會一會佢
而家可以食下波餅

引用:
原帖由 robertchan 於 2009-4-20 21:00 發表

唉.....

你又要去送死。。。。
竹人師兄咁靚仔,把口浪過油,同埋我出埋道具送小玩意比佢地........我兩個襟兄弟都要食白果。

師兄如果你要向難度挑戰,冇問題,但不要期望咁高。
小弟天生成異相,又肥又醜,師兄擺明笑緊小弟喎!

引用:
原帖由 141china 於 2009-4-20 21:55 發表
想問問五朵小花,加鐘先係點玩法
係唔係只是不停地隔褲R雀
上次個@XX 只係同佢玩左頭鐘,所以唔知之後有咩可以玩
前晚加鐘後,同!XX、@XX佢地玩鋤大D........

引用:
原帖由 141china 於 2009-4-20 22:45 發表

咁按肚子只係頭鐘的最後二十分鐘先有咋喎
加左鐘都冇得再按得"深入"D
的!
通常都只會同你吹..........水,OR繼續按腳而已

引用:
原帖由 jacky10 於 2009-4-20 23:11 發表

聽你地咁講
我果次果朵花玩得放D喎

你地有冇搵過唔上十大果朵花?
師兄跟邊朵花玩啊?
玩成點啊?分享一下好喎!

引用:
原帖由 jacky10 於 2009-4-20 23:16 發表

原本我睇完你地報告 諗住望下就算
點知佢問我洗唔洗打出來
個心打左個凸 心諗呢排係咪等錢洗....
明明藝術品
等小弟估一下!朵花.....係咪!X^??

引用:
原帖由 jacky10 於 2009-4-20 23:25 發表

唔上十大落單既係得一個之麻
我都係跟據你琴日頒報既十大殺手名單
唔好去爆大獲呀 流小小口風佢地消息好靈通
應該係有兩朵花榜上無名喎!

引用:
原帖由 jacky10 於 2009-4-20 23:30 發表

係...我琴日都睇到一舊雲 咁你岩岩估中左啦
不過好小聽你地講起佢
小弟搵過佢兩次,不過呢朵花唔係我杯茶,所以都無咩點同佢玩
不過佢好鬼多野講的!

相關搜索目錄:

引用:
原帖由 robertchan 於 2009-4-20 23:41 發表

係未呢個?

應該唔係........
!X^無咁高同瘦的,
佢略肥,係染啡頭髮的

引用:
原帖由 jacky10 於 2009-4-20 23:44 發表

望唔清, 有冇張未打格既相比我CONFIRM呀
點樣!?師兄CONFIRM到未啊?

173 1234567
發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。