推介:| Web Hosting | Cloud Server | Server Hosting | Server Colocation | Responsive Web design | Bob嫂Ur pnt瘦身三寶 | Email Hosting Service | English course |

發新話題

[原創] 熔化龍賭氣質小美女................

引用:
原帖由 jacky10 於 2009-4-20 23:58 發表

無收到呀

不過就咁睇應該唔似, 我地試果個係曲髮
而且身份無咁高挑
囡囡身材似!XX 或!X*

引用:
原帖由 robertchan 於 2009-4-21 00:10 發表

1X* 身材好過 !XX 好多啵。。。。
1X* 家姊一樣咁掂。
師兄,咁那幅相個囡囡是誰?

引用:
原帖由 robertchan 於 2009-4-21 00:39 發表

是!X* 既家姊 @XX

唔係掛,你唔認得佢?果晚你同佢兩姊妹共處一室。
真係認唔到!@XX好似高左咁多的!?
我未試過!X*跟@XX這兩姊妹共處一室的,
只試過!XX跟她,還有!XX + @XX (!XX的妹妹) 一齊上鐘

引用:
原帖由 robertchan 於 2009-4-21 00:54 發表

@XX 邊處高呀?佢成個小女孩咁,細細粒。

佢個妹 !X* 就高啦,原來你未試過 !X*,!X* 在部長眼中,是視為五朵花之首架!快去試!

咦.....你唔係有一次 JOLIN + !XX 咩?
小弟是說從師兄的照片中睇,@XX好似好高咁樣......
試過!X*啦!只係未試過!X*佢兩姊妹同時一齊同我上鐘!
聽說有個部長想追!X*,響陪客睇SHOW時個部長靜靜雞叫!X*出來,送盒杏仁餅比佢食!

JOLIN + !XX,那是上星期中的組合

引用:
原帖由 robertchan 於 2009-4-21 01:12 發表

我諗龍賭好多囡囡都知道你曾經有呢個組合了!
只係除左師兄你知道小弟曾經有呢對組合而已

引用:
原帖由 robertchan 於 2009-4-21 01:25 發表

你錯啦!
!XX 知道,即係 5 人幫已經知道,佢班湖 x 老鄉也知道,好多技師跟住就會知道。
你而家可能已經出名過我啦!  
下次應該戴哂鴨仔帽、太陽眼鏡、口罩,著埋件大褸入場,免得被人認出。

引用:
原帖由 robertchan 於 2009-4-21 00:02 發表

我 send 左比 jacky 師兄了。
不過我諗講緊唔同bg,我係講 @XX。
師兄,我又要相!

引用:
原帖由 robertchan 於 2009-4-22 00:36 發表

拎你個頭!你估而家交換貼紙相丫~~~   
用來升空用的!

引用:
原帖由 robertchan 於 2009-4-23 00:00 發表

!XX 都幾靚女,但佢個妹@XX同佢爭好遠,都唔靚既。

果 5 隻野,之前我試過 3 隻,而家又試埋 @XX,呢隻 @XX 比較另外我見過果 3 隻聰明。
唔怪得琴日整個下午都唔見師兄出POST啦!果然又跑去CA那邊!
咁!XX個妹@XX收到咩紀念品啊?
防守力同佢家姐比邊個高D啊?

引用:
原帖由 robertchan 於 2009-4-23 11:47 發表

佢同另外果 3 隻野一樣,猛咁 lur 我,要我除左我條...............................................手機繩比佢。果條手機繩係絕版籮蔔仔,好靚架,而家買唔到了,不過,我同佢講,叫佢地幾隻野搵你,你可能有
師兄,乜咁大整蠱啊!?
你搵唔到那極品採耳妹採耳,咁最終有無搵其他採耳妹採啊?

相關搜索目錄: 手機

引用:
原帖由 robertchan 於 2009-4-23 22:38 發表

有另一個在中場撞入黎,唔係你至愛,不是 #,不是 (,也不是 ^,你應該知邊個,幾好樣丫~~

我特登同佢講話叫佢搵你,睇下佢有咩反應........

佢既反應係...............

你估下係點?  
佢既反應應該會係︰「他又不是師兄你,又怎會有那些呢!?」

引用:
原帖由 robertchan 於 2009-4-23 22:58 發表

@X^ 話....:「他不喜歡那些的,他沒你那麼有趣。」

「他不會再找我們的。」「他每次來都磨幾個鐘,找別的女孩....」「很多皇牌都給他試過了......」
師兄,乜咁似上次你寫佢家姐講過既野啊?

引用:
原帖由 robertchan 於 2009-4-23 23:10 發表

你都知佢 5 隻野住在一起,互通消息,我同你都比佢地點左相。

呢隻 @X^ 未入房前已經背熟哂上次我同佢家姊講過 d 乜,清清楚楚知道我送過 d 乜比另外果三隻野。佢鬼死咁蠱惑,我叫估果 d 小玩意係乜 (看外表是 ...
其中有部份原因就係小弟上星期六搵佢時,同佢透露過話師兄來緊好快就會點鐘搵佢!咁佢呢幾日當然做足PREPARATION啦!

引用:
原帖由 robertchan 於 2009-4-23 23:26 發表

我一見佢第一眼,已經 feel 到佢個"猴擒"樣,佢對野一直釘住我條電話繩,同埋我果個小袋子。。。我於是拎把小風扇出黎引佢....佢就開始問過不停.....傾左大約五分鐘,我問佢點解你咁清楚呢 d 小玩意既?佢說溜了嘴 ...
師兄咁短時間採左4朵花,還剩一朵,幾時採埋佢?

引用:
原帖由 rayso333 於 2009-4-23 23:31 發表

ching所講的"佢對野"係咩泥呀??
係喎!佢對野!
有無乘機摸下佢對野,唔比佢咁猴擒咁睇師兄你呢!?

引用:
原帖由 robertchan 於 2009-4-23 23:32 發表

@X^:「你還沒找 !X^ 呀,你找她吧,不過她比我矮,又比我胖....」

你估我仲會唔會搵佢呢?你今日先至識我?  
有某位師兄才說!X^隻腳有肉地,樣子好邪!
師兄搵埋佢完成5朵花採摘之旅!

引用:
原帖由 rayso333 於 2009-4-23 23:28 發表

E ,5隻野都好難攪,佢地5條Queen,我地唯有出番5條king,先可以砌低佢地,我地一於結拜啦
等緊師兄做正前鋒衝鋒陷陣!

引用:
原帖由 robertchan 於 2009-4-23 23:39 發表

我諗佢 4 隻野會期待我搵 !X^,我偏偏唔搵,吹咩!

我搵小蠻腰 or JOLIN。
小蠻腰好似呢幾日會放大假去上海玩!

引用:
原帖由 robertchan 於 2009-4-23 23:46 發表

佢做到月尾就走人啦。 ....佢對腳真係好靚,身材好 fit,條腰真係頂瓜瓜!

JOLIN 與小蠻腰,邊個靚 d ?
我會PREFER JOLIN
小蠻腰上班個LOOK還可以,但落左妝後的樣子......
不過小蠻腰的雙峰又真係........

引用:
原帖由 robertchan 於 2009-4-23 23:52 發表

小蠻腰都冇離開過。

佢話學人影寫真,我問佢點解要咁博?佢叫我咩亂諗,果種寫真係有著衫既,是穿時裝的,要 5, 6 舊水,影完就拎返鄉下。
資訊UPDATE得咁快,莫非師兄琴日搵過小蠻腰了!?

引用:
原帖由 rayso333 於 2009-4-23 23:55 發表

本來打算今個月鳴金收兵,唯有下星期去走一轉啦,佢番咩野班呀??
這幾天仲係晚班.....
小弟也打算今個星期鳴金收兵,不過一聽到有豬WALK,再加上豬朋狗友們的誘惑,搞到又想星期六晚去走番轉!

引用:
原帖由 rayso333 於 2009-4-24 00:06 發表

我真係以為佢走左,其實整體都吾錯,我最欣賞佢按摸果part,不過口水就多d,佢對(.)(.)真係無得頂
佢對野 + 佢條腰咁先係絕配!
口水多不特上,佢講野好似唸經咁,一輪嘴好快咁講,聽得明先好野!

引用:
原帖由 robertchan 於 2009-4-23 23:59 發表

佢對(.)(.)真係好正!

小蠻腰好抵死的,用雙峰頂住我個胸,攬到我實一實,但又唔比我摸,反應又快,想偷襲佢永遠唔可以成功,但佢又用其中一隻手猛咁卒我隻雀!   
師兄,既然攬到你實一實,佢仲邊有手猛咁卒雀呢!?

引用:
原帖由 robertchan 於 2009-4-24 00:16 發表

她是我在龍睹遇到按腳按得最好最有心機最有水準最勤力的沐足妹。

但也是最多口水的,仲多口水過 5 朵金花最多口水果個 @X(
其他沐足囡囡也讚她雖然身型瘦小,但按起上來係好有力氣的

引用:
原帖由 R.kit 於 2009-4-24 00:21 發表
我都想問下氣質小美女,JOLIN 與小蠻腰3個的久.係咩呀??
各C兄告知唔該~~OR PM
氣質小美女 = 星美國際
JOLIN = 航天科技
小蠻腰 = 中油香港

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。