推介:| UGG | baby product | MD skinical | 環保袋訂造 | PROTOP | 鈙利亞阿勒頗手工古皂 | UGG Boots | Sheepskin Boots |

157 1234567
發新話題

LOUIS長安1天遊

引用:
原帖由 robertchan 於 2009-6-7 22:24 發表

奇奇怪怪,耐人尋味,沒時間性,睇左等如冇睇,就係 Jolin sms 之特色!

在兩個月之前,我第二次搵佢,前一天的早上我send sms 比佢,話我係"送小禮物比你之港客 x 先生,明天想來給你留牌,給你訂房 ...
佢D SMS真係好九唔搭八啊!
快D叫多D師兄去UPGRADE一下她的中文水平!

引用:
原帖由 robertchan 於 2009-6-7 22:36 發表

唔關中文水準問題,係佢個腦既語言系統失靈!佢想表達 A ,但諗到既係 B,寫出來就係 C,講出來變左D....h:" />

佢一見我,有一句口頭蟬,係:「哎喲,是你啊!」....佢係未咁樣同你打招呼的?  
除左呢個口頭禪,佢仲有一個口頭禪,就係︰「真是的!」

相關搜索目錄: 語言

引用:
原帖由 rayso333 於 2009-6-7 23:34 發表

我驚佢會笑爆嘴,師兄下次試咩豬呀
咁RAY師兄下次又會試咩豬啊?

引用:
原帖由 laohongfai 於 2009-6-8 00:14 發表

唔錯,我都見到,有個3條^幾得喎!
那是魔鬼之囡,其中一位蘿蔔嫂!

引用:
原帖由 robertchan 於 2009-6-8 00:28 發表

九成九係!

#X* = 畢加索

你見到另一邊既女仔,係採耳妹 ! 號。
據間碟烏蠅回報,採耳妹!今日係無返到工架喎!?

引用:
原帖由 robertchan 於 2009-6-8 00:34 發表

你隻烏蠅索唔索到料,我送左咩野比你相好 ^ 呢? ....尋日有 attend seminar 之三個皇牌豬,每人都有同樣的一件。
呢個要等另一隻烏蠅回報

引用:
原帖由 robertchan 於 2009-6-8 00:51 發表

我而家養左 4 隻間諜蜻蜓,分 2 個班巡邏,勁過你 d 烏蠅。   
你D蜻蜓因住比螳螂捉左來食!

157 1234567
發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。