推介:| 網頁寄存 | 網頁設計 | 開網店 | 電郵申請 | Wordpress Hosting | 外賣平台 | 英語課程推薦 | 風水屋 | 房間風水懷孕 | Timway Testimonial | Wedding Planner | Wedding MC |

發新話題

CA黑過BOXXGO師兄之沐足短線旅程

引用:
原帖由 laohongfai 於 2009-5-18 00:32 發表

就算美如jj,isabella如果有胡so或汗毛太黑,一律零分,我真係抵唔到頸囡囡面上有so
師兄,如果!X*都有呢!?

引用:
原帖由 robertchan 於 2009-5-18 00:33 發表

你搵完明豬殺手之王,多數比佢搾乾,跟住最適宜搵藝術品。

係眉毛!   
今日聽#同埋^X說,最近多了好多香港人來島上遊玩,搞到皇牌豬同普通豬都供不應求!

引用:
原帖由 robertchan 於 2009-5-18 00:41 發表

四十幾個皇牌豬,二百多個普通豬,都供不應求,my 葛!h:" />  
都係承蒙師兄做左島上皇牌同埋普通豬的代言人,
令多左港人逛島!

引用:
原帖由 laohongfai 於 2009-5-18 00:44 發表

唔好咁啦
如果佢有,我第一個食哂佢
哇!咁偉大!
咁我可要告訴給!X*,話有位LOUIS師兄願意食哂佢身上的毛毛,等佢感動一下啊!

引用:
原帖由 robertchan 於 2009-5-18 01:05 發表

佢條 under 黑色!著住果套工衣,一坐係就一眼睇哂。  
十個有九個囡囡都著黑色的!

引用:
原帖由 rayso333 於 2009-5-18 01:00 發表

好一個毛終身有屈靚女!x*,師兄吾好再蝦人喇,會有報......應嫁,餐餐都要食海膽壽司拿,
好一個LOUIS師兄,佢不食海膽,誰食海膽呢,太偉大囉
咁小弟咩壽司都唔食,減肥!

相關搜索目錄: 減肥

引用:
原帖由 robertchan 於 2009-5-18 22:29 發表

師兄,你準備好明天行裝未?幾點到龍島?
\

LOUIS準備好你的手工紙未!?

引用:
原帖由 robertchan 於 2009-5-18 22:38 發表

佢可能買隻烤乳鴿上去當鶴送比 !X*。  
聽小道消息說︰最近有個本地人喜歡找上五花中最好的兩朵上鐘,然後磨足幾粒鐘後就買佢地全日鐘,等兩花可以提早收工!

引用:
原帖由 robertchan 於 2009-5-18 22:46 發表

咁即係真正「助養」佢地啦,係未 !X* 與 !XX?

咁佢地肯定可以做三甲殺手啦!
全中!
試過連!X*個家姐都有這樣子!

引用:
原帖由 laohongfai 於 2009-5-18 23:00 發表

蘿蔔師兄,幫一幫我!
手工紙我準備好,還有一份小禮物,己約好她明天4點...但
頭先我打去明xx找殺手之王,佢,真係x佢,完全聽唔明廣東話和我的唔喊唔淡普通話,佢講極都唔明,攪到我
仲話線路線忙,........
哇!師兄果然萬事俱備,看來對明天與!X*的約會充滿信心啊!

相關搜索目錄: 普通話

引用:
原帖由 laohongfai 於 2009-5-18 23:02 發表

本地人即係東莞人?咁有$,各位師兄會唔會咁做?
買全日鐘的錢夠同5個囡囡玩2粒鐘!!
我寧願咁玩好過!

引用:
原帖由 laohongfai 於 2009-5-18 23:05 發表

竹人師兄
如果我有咁多$就好啦,可以買更多的歡樂
師兄已約了!X*了!?
她有沒有說些什麼啊?

引用:
原帖由 robertchan 於 2009-5-18 22:54 發表

!X* 個家姊果類,有人會幾鐘意的,塊面圓圓的,傻傻地,不胖,皮膚滑,胸前唔累聚,又唔太聰明,又聽話.......

不過我都係鐘意 Jolin 果 d 傻氣與勁索身材。   
皇牌豬中暫時係咪得JOLIN擁有這MODEL身材!?

引用:
原帖由 laohongfai 於 2009-5-18 23:15 發表

今日send 左個message給她....我以為佢己經唔會再覆我.
好似過澳門買大小咁,好緊緊緊張....等左一會兒
終於都覆我..佢話:"噢......那..你來吧"
心情才定下來少少
師兄,到時駛唔駛小弟陪你去搵!X*,做你的隨從啊!?

引用:
原帖由 laohongfai 於 2009-5-18 23:16 發表

如果,我係話如果買佢地一日鐘,要幾$
幫囡囡買一日鐘,盛惠580人仔!

引用:
原帖由 robertchan 於 2009-5-18 23:19 發表

你比 !XX 見到你就大碌葛..........  
!XX咁鬼忙,好難會發現到我的!
不過琴日點半鐘去到,#一入來,見到房間無囡囡,第一句就問︰「你無搵!XX按咩!?」
後尾到跳舞妹^X來上鐘,按按下,又問︰「你今日唔搵!XX來按的呢!?」

看來有好多囡囡已標籤左小弟的御用技師 = !XX

相關搜索目錄: 跳舞

引用:
原帖由 laohongfai 於 2009-5-18 23:23 發表

竹人師兄有時間呀
嘩,咁荀,我中午去明珠先,之後4點去找!x*,如果你來,,我求之不得啦,應該係我做隨從,你帶我去威啦
如果可以,我會同!x*睇豬囡walk,到時可以同你見面???
師兄,比全場最索之一的皇牌豬!X*陪你一齊睇豬WALK,小弟仲點好意思走出來阻住你地EE泣泣地睇豬WALK啊!?

引用:
原帖由 laohongfai 於 2009-5-18 23:36 發表

感謝蘿蔔師兄
我剛剛打電話給龍部長,佢好野呀,明我講咩,明天約了殺手之王1點,thx so much
恭喜哂師兄啊!
看來師兄聽日的行程都幾PERFECT啊!

引用:
原帖由 laohongfai 於 2009-5-18 23:42 發表

有人話我個樣似"敏大人"
我明天著紫色衫,黑色短褲,睇豬囡walk時(如有機會同佢睇)會戴眼鏡睇
哇!師兄似閔大人!好靚仔啊!

引用:
原帖由 robertchan 於 2009-5-18 23:45 發表

如果有緣,我聽日喬裝成一個光頭大肥佬,拖住一隻普通豬去睇豬 walk......   
師兄真好!聽日又可以上去玩!
小弟只能在此祝福你們玩得開心!!

引用:
原帖由 141china 於 2009-5-18 23:48 發表

我仲有成 五日先可以上去玩
我呢個月玩多一日,咁五月份就暫時GAME OVER了!

引用:
原帖由 rayso333 於 2009-5-18 23:54 發表

捉淫師兄你真係做左泷人的偶像,如果你係囡,我一定鍾意死你,你地吾洗爭,一個做隨從,一個做淫蟲喇記住帶laohongfai師兄去威
可憐小弟呢幾次都係一支公戇XX去睇豬WALK!
想搵棵花花草草陪我睇都無!

引用:
原帖由 laohongfai 於 2009-5-18 23:56 發表

講漏左少少,係d so似
喔!又係鬍鬚?原來你就是小惠!

引用:
原帖由 robertchan 於 2009-5-18 23:55 發表

我星期日上去。
要比禮物包你同埋bonego 師兄。佢果個,我要放在明豬國屎坑水箱裡。   
怎麼這幾天也不見BONEGO師兄了!?
佢真係駐守在CA做戰地記者!?

引用:
原帖由 robertchan 於 2009-5-19 00:03 發表

最後一次收到佢 sms....是昨天 6:00pm 左右,他說在龍島看豬 walk..
噢!
莫非BONEGO師兄已遭......囡囡毒手!?

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。