推介:| 學英文 | Esse益生菌護膚品 | 駿寶燃氣工程 Chun Po Gas | 解夢分析師證書 | 銅鑼灣乾炒牛河 |

發新話題

CA黑過BOXXGO師兄之沐足短線旅程

引用:
原帖由 robertchan 於 2009-5-19 00:14 發表

比皇牌豬禁錮!

聽日叫 louis 師兄去營救他。
LOUIS師兄明天將比!X*禁錮,佢都會自身不暇,
都係等蘿蔔師兄你親自帶三億「精兵」去救佢啦!

引用:
原帖由 laohongfai 於 2009-5-19 00:15 發表

小惠真的有????
又零分???????
呢個要等JACKY師兄確認番!

引用:
原帖由 rayso333 於 2009-5-19 00:23 發表

蘿蔔師兄早兩日已經精騎四出,三億「精兵」變晒俘虜,元氣大傷
師兄的「精兵」幾時出動遠征啊!?

引用:
原帖由 rayso333 於 2009-5-19 00:28 發表

今個星期四,去CP 一遊
師兄去CP有咩好玩?

引用:
原帖由 rayso333 於 2009-5-19 00:32 發表

唱搾奶ok 囉,試下金xx邪足,比較下CA
師兄唱茄去HALF ISLAND!?紅C!?還是什麼地方啊?

引用:
原帖由 jacky10 於 2009-5-19 22:29 發表

跟據我現在手頭上資料記載,
佢係我j記殺手榜屬第3號頭馬
絕對值得試,  不過唔好比佢食煙
佢上次仲用煙噴9我 真是找死
師兄,你可以同佢講︰「食真正的煙係無我身上的《私家煙》咁好架!」

引用:
原帖由 robertchan 於 2009-5-19 22:50 發表

唔好比佢食煙,佢一食煙就成個撈女咁?

Louis 師兄回來沒有?
師兄今日有無上去餵豬啊?

引用:
原帖由 robertchan 於 2009-5-19 22:57 發表

點解你咁問?
上去餵豬邊有咁早返?
食快餐嘛!

引用:
原帖由 robertchan 於 2009-5-19 23:02 發表

我終於知道邊個係你條針!   
咁有趣!?
請師兄指點小弟條.......................針係邊個?

引用:
原帖由 robertchan 於 2009-5-19 23:07 發表

我已經放了一條針去監視你果條針!

你個細路電視,我叫人整壞左,呵呵。
你條........針會唔會......生鏽的啊!?

引用:
原帖由 robertchan 於 2009-5-19 23:15 發表

唔會,剛剛買的。   
師兄,你條..........條..............針唔係響二手市場買的嗎?

引用:
原帖由 robertchan 於 2009-5-19 23:20 發表

我知道皇牌妹成日提果個台灣人係邊個了!仲有一個港人。

我也知道「港人排名榜」上之名單!  
喔?「港人排行榜」有咩「精英」響度啊?
不過榜上一定有師兄份啦!你就算唔係狀元都係榜眼啦!

引用:
原帖由 jacky10 於 2009-5-19 23:29 發表

我係龍島仲係落弟書生
反而明豬個知客次次見到我都在偷笑了
明豬果個變臉知客亦都唔再過黎叫我去做推拿了
睇睇下佢個樣都唔差
師兄早已係翰林學士,有「楊丞琳」照顧你,仲點會係落難書生啊!?

引用:
原帖由 jacky10 於 2009-5-19 23:34 發表

我只係係楊丞琳既一個過客...
我比佢罵我半年先搵佢一次
我打電話比佢佢都唔知我乜水,
要見到先知

你話我點會比人點相呢  

我都係食下散餐好啦 唔好點我相
所以我唔敢搵湖南幫 ...
師兄,唔搵楊丞琳,那就搵蔡依琳囉

引用:
原帖由 rayso333 於 2009-5-19 23:39 發表

你有冇咁犀利呀
「狀元蘿蔔」當然係名不虛傳,有份咁上下啦!

引用:
原帖由 bonego 於 2009-5-19 23:44 發表

無奶油, 有一個一定唔係, 唔會俾 皇牌豬通輯緊
那個應該係我.......

引用:
原帖由 bonego 於 2009-5-19 23:49 發表

什麼, 我當時都在看 豬 show, robert ching 究竟"躲"在那裡
乜師兄你已經響上個星期六已駐守在島上啦!?

引用:
原帖由 robertchan 於 2009-5-19 23:50 發表

原來係 從5 朵花流傳開來的,仲有上次 Jolin 果次 show off 事件,震驚整個技師房 ,...令好多技師都希望被輪........牌輪到一個手機穿上Q版蘿蔔公仔手機繩之港人。。  
師兄,你條手機繩唔係已經跟住你部手機跌左落坑咩!?

相關搜索目錄: 手機

引用:
原帖由 bonego 於 2009-5-20 00:00 發表

怎麼?你掛住我? 你快 d 係聾島浦頭, 我搵極都唔見你, 我都就黎聾
星期日一早已經在島上啦!你搵唔到我咩!?

引用:
原帖由 robertchan 於 2009-5-20 00:34 發表

買左一條新的。
我都想睇你條.......................新手機繩!

引用:
原帖由 robertchan 於 2009-5-20 00:51 發表

所有我上過鐘之囡囡都吼住我果條手機繩,叫我除左比佢地。
D囡囡都好鍾意叫你除...............野比佢地睇喎!

引用:
原帖由 robertchan 於 2009-5-20 23:31 發表

睇下邊個囡囡啦,基本上我唔係咁隨便的。  
下次等^叫你除左你身上最長支野比佢睇!

引用:
原帖由 robertchan 於 2009-5-20 23:36 發表

你話皮帶?
唔得.....會甩褲的,我唔會中佢計!  
我係話師兄你的............................手指!

引用:
原帖由 robertchan 於 2009-5-21 22:01 發表

邊一隻?  
中指!

引用:
原帖由 robertchan 於 2009-5-22 21:04 發表

你幾時去 mark @X ?
好期待你試完之後既報告。
@X好難MARK!
聽日都係一早去MARK佢先!

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。