推介:| 學英文 | Esse益生菌護膚品 | 駿寶燃氣工程 Chun Po Gas | 解夢分析師證書 | 銅鑼灣乾炒牛河 |

發新話題

LOUIS長安1天遊

引用:
原帖由 jjchan218 於 2009-5-25 23:15 發表

True or not , never mind!

Let me post your photo in here to show how handsome you are!!!!!!!!!
好啊!
我地都想睇下JACKY師兄的玉照!

引用:
原帖由 rayso333 於 2009-5-26 00:11 發表

我反而想睇下JACKY師兄的肉照,
JACKY師兄同XX!睇豬WALK過唔過癮!?

引用:
原帖由 robertchan 於 2009-5-26 00:34 發表

點解 XX! 可以陪人客睇豬 walk既?不如順便同睇豬 walk 既客人 sell 埋採耳,有得諗呀!  
你下次可試下搵哂5個採耳妹來陪你看豬WALK,包保全場震撼!

引用:
原帖由 robertchan 於 2009-5-26 22:43 發表

冇可能五個採耳都同一時間 available,除非買佢地鐘。
並唔係無可能的,
小弟試過一次比五個響走廊度團團圍住,好似「追我債」咁!

引用:
原帖由 laohongfai 於 2009-5-26 22:53 發表

師兄也可以1次叫5隻普通豬,佢地自己睇豬show
你在遠處門口監視,都好震撼
咁我咪變左企響豬SHOW門口負責拉開大布簾的部長!?

引用:
原帖由 laohongfai 於 2009-5-26 23:05 發表

每個人都猜測著邊條友咁勁叫埋5條女去睇豬walk而不"浦"頭?
錯啦!
就算比你拉到廿條囡囡來睇豬WALK,如果無客陪響囡囡身邊,班囡囡亦都會好快比現場的主任趕走的!

引用:
原帖由 rayso333 於 2009-5-25 23:58 發表

點解龍島d推拿咁叉貴,豬show 果d吾多掂喎
有兩個前沐足囡囡已轉型為帝皇推拿,可留意

引用:
原帖由 robertchan 於 2009-5-27 23:23 發表

邊兩個?pm 黎得嗎?
有一個已響之前POST上說過了!
至於另一個,響未轉型前BONEGO師兄之前亦都試過搵呢個囡囡上鐘的!

引用:
原帖由 rayso333 於 2009-5-27 23:26 發表

靚定醜先,留意咩先,你試過未呀
各花入各眼,不過呢兩個囡囡個樣小弟覺得唔錯的!
未轉型時,一隻係藝術品,一隻可互動!

引用:
原帖由 bonego 於 2009-5-27 23:33 發表

咩話!點解我唔知ga, 快 d pm 俾我,快快快
已PM了!收到未!?

引用:
原帖由 bonego 於 2009-5-28 00:01 發表

收到了, 我未試過果個靚唔靚?
我試過那個我應該不會試
你未試過那個都OK,高高的,皮膚白白的曲髮囡囡

引用:
原帖由 laohongfai 於 2009-5-28 00:39 發表

自己個關都過到,好野!
係咪即係升左級呢?
收入方面會比沐足皇牌囡高嗎?
基本上,帝皇妹做一單生意的提成,已等於沐足妹做一天的提成!

引用:
原帖由 laohongfai 於 2009-5-28 00:52 發表

估唔到加左bm+bj個差別係咁大
BM值成50蚊!

引用:
原帖由 Dsample 於 2009-5-28 01:21 發表
敢問師兄、蟲島足沐是否一入去就入房足浴?
1.會不可在大堂hea一陣?
2. 點選GC?GC分皇牌/普通?
3. 有無人會兩三個人一起足浴?
因想今個星期去試下、多謝回答新手!
點解要響大堂HEA一陣?點解唔響房度HEA呢?
靚的沐足囡囡手快有,手慢無!所以要爭取時間盡快選GC!
小弟試過四個人一齊足浴,何其壯觀!
至於GC,你一入到場會有部長問你要選什麼號碼,GC分皇牌同埋普通牌,如果唔熟號碼,可以請部長推介GC(不過佢地好多時會比山埃貼士!)

引用:
原帖由 Dsample 於 2009-5-28 01:37 發表

多謝兩位師兄!
因為第一次去、而且聽師兄講有cat walk行嘛、想hea 一下
如果要自己選、點選?帶出來定相薄?
係米都係先去沖涼之後到大堂選再選GC?
因為之前多在深仔和珠海玩、K or SN、CA只去過幾次、故多 ...
CAT WALK於每天晚上六點同埋凌晨一點走兩場,有沐足妹、推拿妹同埋SN妹走WALK,如果第一次,建議可響豬WALK上面選,在豬WALK行的沐足妹都係皇牌,樣較OK,但藝術成份也較高!
如果未到走WALK時間,在房內可試下輪牌,如要靚的就選皇牌,如要玩得放的就可選普通牌。

引用:
原帖由 robertchan 於 2009-5-28 01:43 發表

師兄可以先參考下其他師兄之報告,或者可以 search 小弟之沐足報告,都有很詳盡的介紹有關沐足玩法。
蘿蔔師兄係沐足界(特別係聾島)的元老級人物,師兄可盡情的請教佢!包你玩兩、三次就可變老手!

引用:
原帖由 rayso333 於 2009-5-28 17:41 發表

師兄d神周6,7,8,9號咪一齊升空呀,嘩,百機齊放,欽敬,欽敬
其中一架神周無得升空!那就是小弟的!

引用:
原帖由 robertchan 於 2009-5-28 19:28 發表

我覺得你同 !X* 都幾襯,冇老作,身型高度幾合適。
我呢個大肥佬企鵝就唔掂啦,囡囡埋我身,旁人會覺得囡囡係我契女。 ...竹人師兄雖然靚仔,但比人覺得是一個 golden fish 佬。  
我是一支又矮又肥的鹹濕肥竹,專勾引乖囡囡的!

引用:
原帖由 laohongfai 於 2009-5-31 10:26 發表

聽其他師兄講她殘左,唔知師兄有無見過她呢?她...近況如何呢?
放心,佢好得很!(雖然我近期無見過佢)

引用:
原帖由 rayso333 於 2009-5-31 19:01 發表

阿相好咁識講野,抵錫(很健碩的:咪即係肥)
哈哈,我都算壞, d 豬囡都讚我係正淫君子,厘度除左竹人師兄鍾意藝術品外,我都食得吾少
歡迎師兄加入「藝術品同好會」!

引用:
原帖由 robertchan 於 2009-5-31 23:18 發表

你傻架!
藝術家通常都會餓死,冇啖好食.!
藝術家會餓死,不過睇藝術家的作品的人係唔會餓死嘛!

引用:
原帖由 laohongfai 於 2009-6-1 00:27 發表

我下次找她們@x and @x
@X有好多個架喎!
X可以=!、@、#、&、*同埋(
你想搵邊個?

引用:
原帖由 laohongfai 於 2009-6-1 00:32 發表

頭3,4名的2位@x
天安比較易MARK到些.........

引用:
原帖由 robertchan 於 2009-6-1 00:48 發表

天安,畢加索名畫一幅。  
間碟烏蠅情報話天安可以油炸鬼式升空同小量互動喔!

引用:
原帖由 laohongfai 於 2009-6-1 00:56 發表

係咪除了天安的@x是非常難mark的
我一次去的主要目標係
要mark好難mark的@x和女神一號
師兄不去明豬國了?

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。