推介:| 懷孕輻射 | 頭暈輻射 | 失眠輻射 | 頭疼輻射 | 腦腫瘤輻射 | 記憶障礙輻射 | 耳損傷輻射 | 抑鬱輻射 | Celine Bags | 嬰兒用品 | Loewe Bag |

發新話題

LOUIS長安1天遊

引用:
原帖由 robertchan 於 2009-6-7 00:50 發表

小甜甜今日比我"潤"到頭 dup dup...

小甜甜入房後.....

小甜甜:「呀!是你!激死我了!」
robert:「甚麼?」

小甜甜:「你來找我也不打比我!」「我上個月完成不了訂房任務,罰款兩百幾啊!」 ...
咁最後小甜甜有無比到電話號碼你呢?

引用:
原帖由 robertchan 於 2009-6-7 00:59 發表

佢在按背果時,從後面抱住我,用手 cool 住我條頸,拎住我個手機打佢個電話,之後叫我存起佢個電話。  
喔?
等我下次試下咁樣問囡囡拎電話號碼先!

相關搜索目錄: 手機

引用:
原帖由 robertchan 於 2009-6-7 01:19 發表

有小小補充,果時小甜甜整左件西餅比我食,分散我 d 注意力,咁先至令佢"奸計" 得呈。
師兄,小甜甜新鮮出爐的西餅好吃嗎?

引用:
原帖由 tt234 於 2009-6-7 01:23 發表
今日1x*竟然有走show,唔覺tim.
臨尾先出來繞台一周

引用:
原帖由 tt234 於 2009-6-7 01:32 發表
哦,唔知louis兄心裡滋味如何
你是說!X*行豬SHOW,路易士兄的滋味如何?
還是另外的事情滋味如何?

引用:
原帖由 robertchan 於 2009-6-7 11:00 發表

5X 年輕版祥嫂,熟到爛,唇上一粒逍魂墨,好過癮。不過佢都幾大份,我教佢跳慢四,拖唔郁佢。  
師兄,響龐大的豬群裡面,你們發掘普通豬的進度比預期中快好多啊!

引用:
原帖由 robertchan 於 2009-6-7 11:14 發表

咁又冇,%X 是北方人,骨架大,多肉;氣質小美女是"放大了" 的美女,身體上所有部份都是按比例"放大" 的,並非局部發大。

讓我比較一下 &X , %X 與氣質小美女 :

(100 滿分)

&X  ...
喔?氣質小美女的互動程度都有差不多一半啦!?

引用:
原帖由 robertchan 於 2009-6-7 11:20 發表

佢同我按果次,只得 20。

自從佢比 141xxxxx 師兄"溶化"了之後 (請看「溶化氣質小美女」之 post),互動指數提高了!已經加入油炸鬼同盟會!......Jolin, 小蠻腰, 小甜甜,....全部都是會員!  
師兄想唔想叫埋畢加索加入做會員啊?

引用:
原帖由 141china 於 2009-6-7 11:27 發表

就咁聽蘿生講,畢加索應該好難搞
唔想蝕左$53
有冇其他師兄想挑戰畢加索呢 ? ?
等我再去挑...................戰一下畢加索先!

引用:
原帖由 141china 於 2009-6-7 11:40 發表

你唔會係去挑戰畢加索的鬥地主吧

如果成功油炸鬼同升空,我馬上去上返佢兩個鐘
講起上來,畢加索唔聲唔聲,佢的鬥地主功力亦好深厚的!
不過,聽聞(只係聽聞)有人可成功同畢加索玩油炸鬼了!
但是真是假就唔知了......

引用:
原帖由 robertchan 於 2009-6-7 12:06 發表

我諗可以。

王郁人真利害,在豬 walk 次次都見到佢。
採耳妹 ! 次次都陪佢睇豬 walk 的,我懷疑王郁人係一個大耳 loan。  
但係我又唔係成日見到佢喎!
佢會唔會只係星期六先來呢?

引用:
原帖由 rayso333 於 2009-6-7 13:02 發表

其實師兄偏向食美貌,手藝次要喎!!
嘿嘿,「愛美之心,人皆有之」嘛!

引用:
原帖由 robertchan 於 2009-6-7 13:33 發表

唔係,試過星期二都見到佢。
會唔會係好似高達咁,星期二見到的係「量產型」的王郁人呢?

引用:
原帖由 rayso333 於 2009-6-7 18:24 發表

點解我地厘度d師兄個個都係肥佬,好彩我都吾汁輸,有番咁上下,吾通肥佬特別鍾意洗腳
不過玩親油炸鬼都好
我唔係肥佬,而係一支肥竹!

引用:
原帖由 rayso333 於 2009-6-7 18:37 發表

咁師兄個秘密武器咪係一枝竹簽,嘩稀有品種
係成條肥竹筒,一條過!

引用:
原帖由 robertchan 於 2009-6-7 19:07 發表

Ching,I have a few comments:

- 普通牌囡囡在沒上鐘之情況下,可以陪客人睇豬 walk 的,無需在上鐘時才能陪客人睇。

- 最好將落鐘時間較到 6:15pm,囡囡會好感激你,因為過了 6:00pm ,皇牌囡囡就不用 ...
印象中近呢幾個月先多左話囡囡陪客睇豬WALK........
我記得以前一日做三場豬WALK的時候,全部都係清一色係得客人睇........

引用:
原帖由 robertchan 於 2009-6-7 19:29 發表

師兄,你在龍島咁紅,小心 d 好。

你帶普通豬睇豬 walk ,比一些要行豬 walk,而你曾經搵過既皇牌豬見到之後,會好憎你,佢地會覺得你睇佢地唔起,找次一等既普通豬都唔搵佢地 ,下次你再番桌佢地既話,你隻 ...
師兄,你好似係比我地更加紅喎!

引用:
原帖由 robertchan 於 2009-6-7 19:46 發表

唔係呀,141xxxxx 與 bonexx 師兄在開完 seminar ,做完 roadshow 之後,紅到爆呀!

Jolin 與小甜甜今次在技師真係威到盡!  
不過你地琴日點解唔帶JOLIN同埋小甜甜睇埋豬WALK呢?

引用:
原帖由 robertchan 於 2009-6-7 19:46 發表

唔係呀,141xxxxx 與 bonexx 師兄在開完 seminar ,做完 roadshow 之後,紅到爆呀!

Jolin 與小甜甜今次在技師真係威到盡!  
咁要搵141師兄同埋BOXXGO師兄簽名喎!

引用:
原帖由 141china 於 2009-6-7 20:28 發表

我比D 神周七號的燃料比你做個記念

本來諗住星期六按腳唔按雀,點知都係升空左h:" /> h:" /> h:" />
師兄搵左邊位機師同你升空啊?

引用:
原帖由 141china 於 2009-6-7 20:34 發表

天地的一個囡囡,個樣幾可愛的,小肥,原本唔肯為我神周九號點火的,我落足咀頭( 仲勁過上次熔化氣質小美女的那次)
之後先順利起機,而且佢關左燈不特止,仲要我關埋電視先肯同我升空。 : ...
師兄唔係最少升空兩次咩?少左一次升空喎!

引用:
原帖由 141china 於 2009-6-7 20:43 發表

我去左兩個地方姐
咁師兄下次的升空目標係邊位機師啊?

引用:
原帖由 141china 於 2009-6-7 20:50 發表

JOLIN
師兄可否調教下佢先呢
JOLIN唔聽我支笛的!
而家都係得蘿蔔師兄先可以調教到佢!

引用:
原帖由 bonego 於 2009-6-7 21:32 發表

俾你la, 我怕你一個鐘就頂唔順,
除非你唔講野
兩位師兄唔駛你推我讓喎!?
要不然小弟幫你地接收JOLIN啦!

引用:
原帖由 141china 於 2009-6-7 21:53 發表

D 消息可能DELAY 兩三日,而且可能睇唔明佢D SMS
她的SMS的確係耐人尋味!
有一天晚上我還在聾島按摩,她可能知道我還沒離開,於是發了這個SM給我︰

「你走了嗎?我們的靚女還可以吧!開開心心的。不過相信你在。
我休半天,已下班了……」

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。