推介:| 調解員課程 | Makeup Course | Hypnosis course | English course | NLP training | cissp cisa cism | 營養學課程 |

發新話題

第一次中招(新版開始)

引用:
原帖由 man002 於 2009-11-3 16:31 發表

系社會裡吾發就算醫好,當然還在帶菌,吾系社會點會有帶菌帶毒令人中焦!

其實再不會再玩(定義嫖和偷食),系吾姦結婚与未婚事,祇系個人性格和觀念,忍耐性,責任性,定力!

一般人病痛都死那一刻都會說以 ...
講真,,玩唔玩都唔需要常常說出口俾人聽, 自己做到俾自己睇咪得loo,,, 行動最實際~係咪

只可以講,, 自己要為自己所做既野承擔返個後果!

相關搜索目錄: 結婚

引用:
原帖由 ryankkw 於 2009-11-4 02:32 發表
唉,我中左花丫,而家條jj有成7,8粒
好在我生係根位唔太明顯,之前去過政府果d
用d強酸拿到我pk冇再去啦
我真係好想e返好,請問我應該點做??
人地話自己買3M搽,又有d話去做冷凍
請問冷凍點做嫁???痛嗎???駛唔駛麻醉 ...
政府個d冇用架你去睇私家醫生啦,做冷凍/電灼,, 你搵專科 "皮膚及性病科"既醫生就有得做架啦唔好拖時間
快d去做左去,,, 唔好自己亂買野搽啦,, 唔係越生越多or野開左仲死,,,
聽d ching講做呢d 冷凍係唔痛,, 不過痛/唔痛都好啦, 有左就要去睇醫生搞掂去,, 先係對正下藥!!!
價錢我唸一千幾百啦第一次,, 之後就幾百蚊(我聽d ching講返黎)

定d黎,,唔好慌!!!

引用:
原帖由 BLACK_SARENA 於 2009-11-6 00:54 發表

我過埋聖誕就一年有多了.
聖誕前上多一次15/F check.

無野之後好多人都未必記得lee度...
可能我都係咁...
你都一年幾冇事啦~~ 完全冇晒野架啦~ 放心去過你既新生活啦~

引用:
原帖由 ryankkw 於 2009-11-6 00:08 發表

地講既dr ho 既資料可以send比我嗎~?
收費大約如何呢~?thx
你由第xx頁開始睇好快都搵到dr.ho個名啦,,,自己去俾少少時間搵一搵,,個個都係咁架啦~ 加油!

引用:
原帖由 yoyayo 於 2009-11-9 22:40 發表
有冇ching話到
係出面驗梅同a仔大概要幾$$呀?
大約2樣加埋 600-700蚊到啦

引用:
原帖由 signsign 於 2009-11-16 22:47 發表
小弟有個疑問,聽講有淋病的人尿道等患處都會有流膿、刺痛、滴白及小便頻密等症狀,但又聽到好多人因性接觸而感染到淋病,如果有以上症狀又點可以做愛呢?仲會有快感咩?特別是男仔有淋病的話,症狀係好明顯的。

...
你真係有所不知,好多人有淋病都係冇病徵出黎,所以好多人中左招都唔會知自己有,除非去玩既人有定期自己去做晒d STD TEST啦。唔信你有機會下次去睇醫生,問下你個醫生,我唸就算一般既家庭醫生都會有STD既常識!

引用:
原帖由 0017564 於 2009-11-16 03:27 發表
有樣野我真係好想大家幫幫手 係咁既 早2日第一次上大6玩 咁條女就冇用套吹 但係就有用套做 做做下時發覺佢肛門有d好似耶菜花咁既野 個時因為第一次上去玩冇諗到咁多野 我本身冇傷口 但係唔知掂到會唔會傳染到......  ...
肛門口有花? 如果係,,,我唸好大機會都有傳染性,因為IF你所講見到既真係花,病發緊出黎既人係好高傳染性!

你自己好去做下BODY CHECK啦,醫生成日都講有得一樣STD就好有機會有第2樣STD

TAKE CARE~

引用:
原帖由 0017564 於 2009-11-16 03:27 發表
有樣野我真係好想大家幫幫手 係咁既 早2日第一次上大6玩 咁條女就冇用套吹 但係就有用套做 做做下時發覺佢肛門有d好似耶菜花咁既野 個時因為第一次上去玩冇諗到咁多野 我本身冇傷口 但係唔知掂到會唔會傳染到......  ...
小兄弟,,,

我勸你以後都唔好再去玩啦,而家D STD 好似感冒咁,,咁流行,,, 去玩過一陣,,,以輩上一世既暗影,真係十分不值,,,  希望你冇另一半啦,,唔好傳到俾另一半,唔係仲大獲!

三思~~~

引用:
原帖由 vin55 於 2009-11-17 13:45 發表
我之前中過一次疱疹.....我個時可能自己出去玩中左招都唔知....其實已經係上年既事, 之後幾個月都出返, 後期去左睇醫生, 之後都係食藥同埋浸藥就好返~~ 其實我都知道冇可能會好得返....只要一發返出黎, 就要去 ...
老實講,,你個d係咪花黎架,我都未係睇咁多都冇見有人講係搽咩solution可以冇左d花,,,, 呢樣野真係覺得好驚訝同懷疑!!!

你有花(可能有)又有疱又有另一半,,, 你都係小心d,,醫好左隔一斷時間先同你女人行埋啦,,, 一人受苦好過二人受苦~~~

不過你話做到有血絲,,其實會唔會係你gf下面既血??? 但你有冇叫過你gf去做下陰道子宮頸檢查佢有冇生花係入面?? 我之己都有keep住去check,因為真係好擔心,,,,

引用:
原帖由 bigdog33 於 2009-11-18 00:42 發表

===========
不過我花都有幾年先發現添 ???
C HING。。你咪吓我。。花仔。幾年後先出嚟???
但係查過網頁。。都無呢種病例。
可否分享多啲。。
定係你長期有出去風流。。唔知邊次中 ...
老實講我見到佢咁講我都嚇一嚇,,唔通我又要加長個監察時間,,,,,,,

bidgog33兄,,最近好嗎?

引用:
原帖由 0017564 於 2009-11-17 18:26 發表
如果我自己真係中左耶菜花 我叫我另一半去打hpv 疫苗 係唔係可以減低左佢中既機會 定係完全唔會傳染到
朋友,, 如果你係中左花,,, 而你之後又有同你另一半有過sex (有/冇套) ,, 好大機會佢都會受左你感染

hpv係要身體未有個幾隻hpv打先有用,當然啦,,, 佢個到 有個係 4合1 (加惠苗) - 岩26歲以下最好冇sex exp既人打,,,     2合1 (慧研康)  - over 26歲打都冇問題,,,有sex都可以,,作用真係唔敢講呢d都係好新既疫苗黎,,而我本人就打左呢隻岩岩,,,,,<唔知有冇記錯名>,,, 如果個女性有1隻hpv ,,, 即好似4合1咁,中左4入面既1隻,, 打左針都只會對3隻起到防範作用,,, 1隻中左就起唔到作用,,
*如果本身中左先打就不能起到晒全部作用, 我自己唔理,打左去先算,,,

係一般既家庭醫生你見佢有張貼呢d 疫苗資料都應該有得打,,大約1000-1500/針,,要打3針

引用:
原帖由 man002 於 2009-11-17 13:45 發表

今日終於暸解過你歷史了…
現在你另一半同以前對你的態度有無小小分別?
我都岩岩先睇返你背景,,中3樣? 咁你非淋都e好晒??

事情發生到而家都8個月有多啦,,, 另一半對自己態度,,, 俾我預期中好架啦,,,, 有時會拎返件事出黎話我咁loo,, 但冇俾佢叫我走都算係不幸中既大幸,,,, 感激佢肯俾機會我改,,,

你呢? 你另一半知道你d野嗎?

引用:
原帖由 熊貓 於 2009-11-17 12:06 發表

Candy 妹, 最近無點見到妳留言, 幾好吧!
我冇留言,但係我日日都有黎睇你地留言啦,,,,睇睇下又會感觸下,,,, 自己搞到咁樣,,,,  我都係要等1月份去做多次柏氏睇下我d細胞點,,因為我有hpv,,到時會去做埋hpv test睇下搵唔搵到係邊d hpv no.,,,

希望大家一齊努力,,上天保佑啦!!!

引用:
原帖由 vin55 於 2009-11-18 18:01 發表

我個時醫生同我感講, 我都好驚訝~ 點解自己冇出去玩, 都會中左....我都呆曬....

不過我搽埋依個星期藥先, 之後再去睇左次好D
都幾難得你中左招都好似咁平常心,,,講真,,,真係會用D SOLUTION就咁快冇既話你好應該介紹下呢到D CHING去睇唔駛佢地去冷凍都搞佢唔掂,,  <如果你有既真係花的話>,, OTHERWISE我覺得你去睇多個專科醫生比較好

我自己都睇左2個性病科醫生,,1個婦科,,, 加1個家庭醫生,,仲有睇埋個耳鼻喉醫生CHECK埋內鏡,,,,

呢D野都係小心D好~  如果你真係花,, 你就一定要叫你女友去埋CHECK,, 因為呢D病對女性個影響係大好多,, 有時你話唔講佢知,但可能你唔講佢知會令到佢有得醫變好難醫/冇得醫,,, 你真係要想清楚,,,,,,,, 我當日未CHECK到有淋病,, 我都已經同我另一半"請罪",,,,叫佢同我一齊去CHECK,,點知講左冇2日就話報告返黎我有淋病,,, 好在我唔係自己醫完先去CHECK,,如果唔係當自己冇時,, 又變返交叉感染仲死,真係D 女性器宮都俾淋病搞到唔駛要,,,,

唔錯都錯左,,, 做人要為自己所做既野負上責任

引用:
原帖由 熊貓 於 2009-11-18 17:37 發表

Candy妹, 你同老公都係keep著做係咪?  至少你老公完全接受妳, 希望大家都會好快無晒事, 其實我對往後一直心理都有壓力, 洗手又多左, 連自已打都有壓力, 幸好仲對女人有反應h:" />h:" />
發生左呢D事後我都真係對性唔係有熱愛,,而家可能一個月做1次,,最多2次,,,,(以前我唸都係2次到做)

我都希望快D冇事啦,,,,

壓力一定有,,我日日都會拎塊鏡係到照下下面,睇下有冇生野,,,, 有時又會形住形住,,,

你對女人有反應? 我以前係好易濕,但係而家,, 可能怕左做愛呢樣野,, 好難先有水,,,,, 我老公仲話我係咪已變唔鐘意佢,所以變成咁,,, 講真,, 可能有暗影啦,,, 好憎做愛,,以前就係鐘意,先會死左去玩,,仲ON9到同人打真軍我都唔能明自己點解會咁那ON9,, 好多人都問我呢樣野,,可能我骨子女好隨便,,又好死蠢啦,,,,,,,,

而家,,,, 唉,,,, 真係對做愛提不起興趣,,,, 有時仲會唸,,,人人都有個小朋友,,, 但自己分分鐘仔都冇得生,,, 都會好唔開心好擔心,,,

係呢熊貓兄你有冇小朋友架?

引用:
原帖由 vin55 於 2009-11-19 09:41 發表

但係我而家JJ個到已經冇曬皰, 所以而家check唔到....同埋我上網睇過, 好似係中二型先會生係JJ到....唔係嫁咩? 水泡前最後一次玩相隔幾耐....依一下我真係唔係太記得....我諗同另一半應該係一個星期多少少到啦~ 因 ...
其實你唔係應該等而家有病徵快D去睇DR.HO會好D咩???  仲有DR.HO要預約,, 你早D打去BOOK定啦,,,

引用:
原帖由 vin55 於 2009-11-19 10:00 發表

我其實上年中左招個時, 我真係癲左一樣.....我既心情係差到冇可以再差.....有時真係想死左佢算!! 同埋個時好後悔自己出去玩, 雖然唔會打真軍, 但係中左招之後都好驚會搞到另一半都有......好彩地到而家佢都未有特 ...
你睇個個醫生係咪專科 "性病及皮膚科" ?

軟疣你上YAHOO打咪SEARCH到LOO,!! 不過你唔係專業醫生,,, 俾醫生睇一睇啦,, 自己係到估估下都冇咩作用,,因為你而家有D 野係到,,你先要快D去俾醫生睇下係咩一回事, 我相信DR.HO咁多判診經驗應該知咩黎既,,,

咁都好在你有另一半支持,呢樣野我都明真係好緊要,,, 咁你都要提佢定期去做檢查啦,,,

死解決唔到咩既,,, 而家知錯,,咪對身邊既人好D,,,, 得閒多D幫下人,,, 叫係做返D善事啦~

引用:
原帖由 vin55 於 2009-11-19 11:15 發表

我之前係睇"性病及皮膚科", 所以我先比較相信個醫生既說話....但係都唔代表佢地一定啱
ANYWAY,,睇多1個,聽多一個個意見同判斷啦~~~ 對自己百利而冇一害~

引用:
原帖由 bigdog33 於 2009-11-20 01:27 發表
甘奇怪事??
中咗幾年.先慢慢發出嚟.
C HING你呢幾年有冇KEEP去風流先。
照計。花仔一生。
如果生咗幾年。。咪大過棵西蘭花???
睇網上啲圖。。。如生出嚟。成球甘。。
C ...
佢話幾年前都有d 黑色一粒粒,, 但花係黑色既咩??????  
不過醫學既野好難講,,睇完佢咁講我尋日都又去望下,,, 又係到少少野都疑神疑鬼
不過我覺得呢個ching 係係自己之前中左都唔知,,,又無細心留意,,而家生係冠位先會發現,,,,,,,

咁講如果佢中間仲有去玩,,咪野左俾好多人???????

引用:
原帖由 man002 於 2009-11-20 11:42 發表
我就發覺同時奶...林,衣野和感冒,人就弱些。虛弱!
所以花一時出得多,生長速度快!
現在冷凍三次,睇見脫疣,和暫時吾覺再生新點。
我都是西藥抗炎藥和土伏苓飲!

林,衣,吃藥應該好了,應該今星期已三星期 ...
係架我都好認同你講法

對方個sex exp你又唔知,可能佢搭上d 千年病菌自己都唔知,,好快咁又傳俾另一d人,,,

頭先我去左睇醫生(性病科) 因為大脾拉痕同有一邊黑黑地,, 又微微突出一小粒粒咁,,怕係上面ching咁講咩黑色一粒粒,,, 花,,, 醫生睇左話唔係花, 係"真菌"  叫我唔好著d太緊既褲仲有就係保持清潔,,,,,, 俾左d 藥膏我搽咁loo

我又問左醫生一d關於"花"既野,,,問佢我都過左咁耐啦,會唔會係唔會生架啦,,,, 佢話好難講,,冇定義,,只可以講僭服期 1-8個月係比較多例子,, 佢話有d人可以感染到唔發唔生出黎又得,,, 有d好快1,2個月就生,,,, 有d可能好耐1年咁都唔定,,,, 真係睇人人身體咁話,,,,,,,,   

如果佢咁講,,, 好多野都可以推返啦,,,, 唉,, 我都唔多清楚~~~ 聽到一頭濛水

相關搜索目錄: 清潔

引用:
原帖由 man002 於 2009-11-20 15:07 發表

基本上花好難生系大脾拉,
一般系女人陰部裡或陰唇旁,或男人性器!應該皮層不同結構!

有時吾好想得太多!吾系精神會有問題!
女人又易有婦科病,又有性病,就比較麻煩...

>>>>>>>>>>>>>>>>

如果佢咁 ...
係無錯,你講得岩,想得多易有常神病,可能我都開始痴痴地,哈哈,,一唸起其實個心情都好down,,我老公都冇我咁好氣,話我太杞人憂天wor,,,, (真係好難得佢仲反過來安慰我,,真係好對佢唔住!!!)

你話你10月頭? 同你另一半sex後就長出? 不過if你話你冠位本身都有d黑黑地而又係花,就可能係你再增生左,,咁你而家有冇去做冷凍/電灼,,殺左去?

引用:
原帖由 熊貓 於 2009-11-21 00:57 發表

師兄你講到咁, 我都唔敢睇
我早早就開過黎睇啦,,有時我都話如果有人仲想去玩,,一開呢d圖黎睇包保你驚到唔敢再去玩loo,,好work架,,,, 萬事萬寧,但相對地有時睇到會好不安,,,,,,

不過呢我都好認同,真係好多人去玩,,你同佢講唔好去玩啦會有STD,,但D人唔中過招真係唔識死LOO,,,有時我勸D人,,D人只會話我ON9先會中STD,,,,

引用:
原帖由 man002 於 2009-11-21 10:04 發表

你又無聽書!
黑點系jj條野中間部份
花(雞冠頭式花)在海棉體部份生,
系兩個地方生不同形狀的不同外表的花!
十月已經睇第一次政府已經做冷凍,
現在三次冷凍,吾覺有增加,
要28日一個周期!皮層康復才知 ...
唔係冇聽書,不過係我STUPID聽極都唔明姐,,哈哈

咁你話10月頭性交你同乜水性交先,,出去玩定同你固家另一半???

2個唔同外表的花,,即係經2次唔同既人傳染? 定係花都睇心情出唔同型態???   你有冇問過醫生呢?

錢真係花唔少,,, 本身都窮,,睇到冇錢,,,

引用:
原帖由 man002 於 2009-11-21 10:10 發表

你又講錯,以前好多人都睇過這些類似圖!
不過各人心態系點會中六合彩。
人生苦短,吾出去玩過,死也後悔!這點應該好多人有這個想法!
玩定義系bar disco KTV sauna,ONS 等!
可能真係要中左先知衰瓜~

相關搜索目錄: Disco

引用:
原帖由 vin55 於 2009-11-23 14:38 發表

我都係感諗.....我都唔知點算
你結左婚未啊?

其實當前最緊要既野係控制左自己個病先,,,日後既野唔好唸太多啦,,, 唸得多咪仲唔開心,,,
而家你搞好自己身體,,做多D運動,,, 身體好左我唸D病毒都會少D發出黎,,,, 成日唸,,個人唔開心,,咪仲衰

相關搜索目錄: 運動

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。