推介:| 懷孕輻射 | 頭暈輻射 | 失眠輻射 | 頭疼輻射 | 腦腫瘤輻射 | 記憶障礙輻射 | 耳損傷輻射 | 抑鬱輻射 | Celine Bags | 嬰兒用品 | Loewe Bag |

發新話題

第一次中招(新版開始)

引用:
原帖由 kkkken 於 2010-4-29 23:33 發表
to: stanlevsex
唔好意思,或者我表達能力唔係咁好∼∼
我已經肯定左我係中花,同做左冷凍囉,我係知道自己中左先識上黎搵資料先搵到呢個網∼∼
我點唔擔心呢個病呢,前日中左,做完冷凍既果晚,我成晚都冇覺好訓 ...
朋友,你剩得patpat有花,,你jj有冇花???  咁你下次搵個藉口,,, 睇睇你gf 下面有冇野啦~~~    我唸,,如果你jj 冇事既,, 有機會你gf下面冇野既,, 不過冇事既話快d叫你gf去打返支阿sa既子宮頸疫苗防一防去啦,,, 女人有hpv,16,18,, 好大獲,, 我就中左,, 人版啦

我自己去睇過dr.ho,,, 俾佢檢查過,, 我都知有d 女係睇dr.ho e 花,,,   但唔係個個女仔都接受到搵男醫生去e ,,,  你而家千奇唔好再同你gf行埋啦,, 好返既一年半內都唔好行埋好d~ 一傳左俾佢就手尾長

引用:
原帖由 BLACK_SARENA 於 2010-4-30 00:06 發表
唉...
大脾"啦"生左一粒紅色野.
會痛...
不知係生倉定點...
生過啦我都,, 毛狼發炎姐你係~~ 過1個星期就冇事架啦~~ 不過有時d人會生到好似粒豆咁大粒loo,, 但基本上唔理佢,1-2個week就會冇左

引用:
原帖由 lovegod0412 於 2010-4-30 04:24 發表

我至12月之後已經冇玩了
dr ho 會唔會有得幫人check?
J果粒好細好細野好似已經冇了
但我之前係陰囊入面D血管有時會痕
掂佢先痕
宜家一段時間已經冇痕了
我好擔心..
擔心咪去睇下loo,反正你自己又去玩過,順便叫醫生幫你做下d性病test都好架,唔係有咩事,你又傳左俾人自己都唔知
<唔係嚇你>係我之前睇報紙都見有報道話d人中左淋/非淋可以係冇病徵,所以唔知自己有事,, 又傳左俾其他人,,搞到不孕咁
好似你自己咁,,你都唔知個d係花黎,又再上去玩,個條女又帶左菌唔知自己有hpv,,又接客,,係咁將d 毒 發揮光大出去,,,  講真,,我自己都係對性病冇咩認識,,中左招,,,,,,,,呢個都係我心聲黎,,,  如果要去玩既人,,先去認識下d性病應該會好d,,,當然,最好,,口, 做 都要有套

你想平既,,,去一d 機構到做某d test係唔駛錢的!
你話痕個樣就自己問問e生啦,,, 不過有時天氣熱焗住都會有汗令到佢痕啦!

相關搜索目錄: 報紙

引用:
原帖由 bigdog33 於 2010-4-29 22:37 發表
常識問題。
請問各位CHING
你地常日講中包疹1型。
或2型。
乜唔咪1型係生咀邊個啲菲滋咩。
2型生係陰部位置先叫性病?
原來宜家。1型。2型都會生係陰部位置????
1型係生係咀,不是性病
2型生係性器官,是性病
我亦都聽人講過1型都會生係下面loo,,但詳細就唔清楚了

引用:
原帖由 95555052 於 2010-4-30 01:52 發表

CHing 唔好食煙, 戒到就戒啦.

我最近都好煩, 又失業, 又返發, 真係好想食返煙, 不過搵朋友傾下, 上下呢度, 感覺好點
ching~ 唔好放棄啊!!!  我地咁多人都會支持你!!!唔好既時間一定會過去!
只要唔好再去玩,,沖涼,按摩,呢d通通拒絕,,  煙酒戒就得戒,對自己自身健康都好有幫助,,,, 有咩上黎/搵朋友傾下,,, 我成日唔開心都係搵人傾計,,先好d~ 唔係都死左9世!

引用:
原帖由 garamon 於 2010-4-30 10:47 發表
955, 就算煩都要介煙,好過舊病復發,吸煙不能幫你解決問題。
GARAMON HING,, 你快d 刪返上面個post啦,俾人見到你咁登個地址出黎會俾人ban a/c架,,,,

引用:
原帖由 kkkken 於 2010-4-30 10:28 發表
TO: CANDY
係啊,剩係patpat先有,何b仔好彩冇,但我而家好驚會搞到何b仔都有囉,因為佢做完冷凍,我feel到下面d肉有異味,佢又冇比野我查...
花都唔會有味架啦, 你心理作用姐,,,, 專科咁有經驗,, 佢地其實一睇就知到係/唔係架啦多數

引用:
原帖由 badrommace 於 2010-4-30 12:44 發表
唔知係未我" 瑩" 住...

硬係覺我下面唔同... 好似去tiolet 有小小野咁...
好似有小小小痛...
all 完尿個尿咀又唔係好紅, 小小, 一陣就冇..

check 淋 同 非淋 係未都係 過晒潛伏期先check?
呢2隻既潛伏期得幾日到,,你應該而家去check都check到,不過去私家check啦,,可信情度我覺得高過政府!

引用:
原帖由 kkkken 於 2010-4-30 15:15 發表
唔係我形住啊,而系星期3做完冷凍第1次到今日,開始有野甩出黎,個d味=腐c味
我真系好後悔出去玩囉,自問出親去玩都有帶套,都唔知自己點解會奶野,同奶左野冇及時醫冶...
希望自己同各位bro快d好返啦 ...
朋友,,, 套不是萬能,,, 椰菜花正正係套都防唔到既性病,,,,,, 所以先強調,,,,

唔好再去玩,,,,,,保持單一性伴侶,,為下身邊既人著想LOO

引用:
原帖由 kkkken 於 2010-5-3 02:55 發表
多謝咁多位ching既支持~~
女朋友原諒左我了,佢仲話會支持我醫返好呢個病,我都唔知講咩好了∼∼
d花係生係c眼兩邊既位既,我唔係同性戀,自問出去玩都會帶套,真係諗唔明點解會有囉,我以後都唔會出去玩了(有個 ...
聽到你話你女朋友願諒左你同俾機會你,支持你真係好替你開心,加油啊,,花一定會醫得好的。

引用:
原帖由 熊貓 於 2010-5-4 23:25 發表

師兄, 我都有咁唸過, 不過我有唸過體液都會整濕條UNDER, 不過都相信無咁傳染性吧
唔去亂玩就唔駛唸呢d 方法啦

引用:
原帖由 LEN88 於 2010-5-4 16:55 發表
candycandy
你近來好嗎?
原來做冷凍, 好過做手術, 復完得快好多

原來DR HO整留左一達, 死啦
唔通又要去痛過, 真係唔想做人啦
LEN88

如果真係達左一達,你快D上去補做返啦,,,

引用:
原帖由 熊貓 於 2010-5-5 13:10 發表

Candy 妹, 我地咁唸係為左怕傳比老婆 / 女朋友啊
我覺得好似dr.ho咁講,冇再出花1年半後啦,,, 唔用套應該都ok,,

不過如果仲係醫緊既,, 就唔好做好過做,,,  

引用:
原帖由 LEN88 於 2010-5-5 13:43 發表

問下dr 穩陣d好呵!
一陣野左比另一伴, 人地就成世架啦
點啊你???

引用:
原帖由 dontplayla 於 2010-5-6 11:03 發表
各位ching, 今年新年發覺自己jj有粒白色野,好細粒.之後我係咁上網search..有機會椰仔..
之後就去左政苦度睇,佢話係椰仔,仲同我抽血驗同滴藥水,再之後我上網睇左好多資料,搵到e個版先知唔係得我一個咁唔好彩.
之後跟 ...
咁你上去dr.ho到,,問一問佢點解做完仲會大粒左?

發生左既野唔好再想太多,,,, 唸返以前既野都唔可以返轉頭,,,, 唔好再去玩了

我都支持你講唔好同你而家個gf有婚前性行為,叫佢去打阿sa個支針係好有用,,防到HPV 6,11,16,18,, 對佢有好處冇壞處的。

引用:
原帖由 man002 於 2010-5-7 20:08 發表

現在出邊打飛機已經玩到出神入化,
你吾好祇比打飛機幾個字騙了,猜想祇系用手打飛機那麼簡單,
可以用身體任何重要部份,幫你BODY  MASSAGE和洗滌洗白白,包性器官外陰摸擦你性器,祇系不入洞,祇打出來…那麼 ...
原來機場都咁多花款,,真係唔請唔知添!

引用:
原帖由 dontplayla 於 2010-5-8 00:56 發表

由冷凍完開始計,第二日就起返少少,一星期就變左舊白色的花大約0.5CM到,過多2日,就變左1CM啦.之後我茶3m,茶左2個星期到開始有D脫落的跡象,不過D 3M用到7788就去睇DR,點知完來咁Q大獲.但係我問過DR,3M只可以對付細小 ...
你講呢個位我都有留意我先生有冇,,我都好驚搞到佢有事,,,, 每日時不時我都會好驚好擔心,,好似自從有事之後,個人會好多野擔心好多野亂唸,,總之會無神神好down好唔開心,可能有點兒情緒出現問題吧!

相關搜索目錄:

引用:
原帖由 LEN88 於 2010-5-11 15:24 發表

搞笑
原來大家重會報告戰績
我真係大鄉理

CANDYCANDY
你去左邊 呢2日唔見你既
我既抹片未出報告, 希望無嚴重到啦
LEN88
係啊,呢幾日好忙,所以都唔係好得意
加上唔知係熱氣定點,個口入面腫腫地,,(我又會亂唸係咪咩野後遺症,定係咩事) 心情都麻麻地,,不過等多排先,可能有時自己熱氣,,火氣重瓜
我唔想好似上次醫生咁講話我再係咁會有精神病LOO

你個REPORT都夠2個星期啦應該冇事啦,如果有事佢地應該一早CALL左你架啦,放心啦

引用:
原帖由 95555052 於 2010-5-11 17:17 發表

中招後期我試過同客去沖涼, 一人一件, 我同女女在房, 凈係要按麼, 佢又亂咁按.

當時心情, 唉.......................................

出到大堂, 媽咪/個客又係咁問正唔正, 真係想死
其實上面係咪普通既骨場都有呢D服務架? 即咩東X中全個D???
以前耐唔時都會返去俾人鬆下,不過而家唔敢啦,因為怕個D地方D毛巾,沖涼地方DIRTY~

引用:
原帖由 熊貓 於 2010-5-12 00:21 發表

我以前都係單拖多, 因為我唔係咁中意其他朋友既玩法, 中左招我同左幾個兄弟講過, 佢地都好出奇我會有事, 因為我真係唔係成日玩果隻, 同埋我都係會搵正經女仔多, 返而佢地成日出去食快餐就無中招, 世事往往都係咁 ...
帶左套,就算冇性病,都可能會感染到D HPV,到時全左俾自己個GF/老婆,,真係搞到佢地好慘架,,子宮CANCER、陰道癌咁,,, 所以叫佢地唔好玩,,為自己身邊既人想一想,或者叫佢地死上黎呢個FORUM睇下啦∼真係∼

引用:
原帖由 man002 於 2010-5-12 13:39 發表

你以前米又系同佢地一樣天空,一樣想法…
就係去玩時唔知呢d野係幾咁易中,,所以先冇去想呢d
如果我知我既朋友有去玩我一定會叫佢地唔好, 講多d關於性病既野俾佢地聽,,對身邊親密既人有乜影響等等
自己衰我都唔想身邊既人一樣,火
當然佢地如果係勸極唔聽就真係冇計loo

引用:
原帖由 kevin_tsang 於 2010-5-18 12:40 發表

師兄
我頭10頁都搵過啦
搵左百幾頁..
都搵唔到~
可否pm我??
頭10頁有架,你自己睇清楚d啦

朋友你咩事啊?

引用:
原帖由 kevin_tsang 於 2010-5-19 02:12 發表

我唔知係咪中左椰菜花
包皮一反落黎..中間就係一點點白色既野
唔痕唔痛
但我冇去過滾喎!!!
我有果d都係正常性經驗黎架~
點解會咁...
冇去滾過、又冇濫交既應該冇咩機會wor,,除非你既另一半有問題啦

去俾醫生睇睇,買個安心啦,不過應該冇事既!

引用:
原帖由 dontplayla 於 2010-5-19 09:02 發表

認同,朋輩影響真係好緊要,當中左招的都唔會無啦啦講自己已經中左招啦.你叫你D朋友唔好去玩,佢地一定唔會SHOW你,
我去玩,都係上年的事,數埋大約十次到,就咁就中招,當然唔排除之前女朋友已經中招傳左比我啦.
仲乜會話係你之前既女朋友呢?

其實上去玩都好危險~有時黑起上黎1次都中~~~ 有d人都話玩左十幾年都冇野,,, 所以,, 真係睇派彩

引用:
原帖由 dontplayla 於 2010-5-19 11:57 發表

因為當時同佢做人果陣,JJ已經有時又紅又痕,仲有,而家生花果個位同果陣時紅又痕的位置係一樣的.
而且DR HO講果個位係得唔帶DOM先中招,我唔帶DOM只係同EX試過.機會都有,當然去玩中招的機會一定多過佢傳比我啦.
而家 ...
點解你做laser唔係做冷凍既?

你話同你ex分開1年半先發現有花,但之前又有出去玩過,咁真係唔知,, hpv呢樣野無孔不入咁,,,唉,, 有套都防唔到,難講難講!

1年半,,,,咁耐,,, !!!

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。