推介:| 懷孕輻射 | 頭暈輻射 | 失眠輻射 | 頭疼輻射 | 腦腫瘤輻射 | 記憶障礙輻射 | 耳損傷輻射 | 抑鬱輻射 | Celine Bags | 嬰兒用品 | Loewe Bag |

發新話題

第一次中招(新版開始)

引用:
原帖由 kkwong191919 於 2010-9-27 11:52 發表
TTTT1兄,

我想請教師兄小小野,事源小弟個Situation同師兄差不多,平日有去Dup骨推油,最多都係打JJ. 從未有性生活,包括口交,性交及肛交,就算打JJ都唔會除骨女條褲. 但係Early September, 我發現Groin位有幾粒突出肉 ...
唔係嗎,, 而家d菌真係咁得人驚???

所有既朋友,, 明天會更好,, 時間可沖淡我地既錯, 但我地一定要記得自己想當日衰乜,唔好放棄!!!

引用:
原帖由 value 於 2010-11-3 01:35 發表
好down..好down..弟一次去政府睇..佢地話唔係花花,弟二次睇家庭醫生..佢地話花花唔係咁樣..弟三次睇專科...佢話一睇就知係花花...同我電左..依家好down..好似人生玩完咁..重左.想問你地話果個dr.ho.係唔係惠豐中心果 ...
down乜鬼啊,呢到個個ching都係咁架啦, 定d黎,,, 醫得好既,不過你暫時唔好再有任何既性生活啦,如果你有另一半既,你都要同你另一半講,,,如果有問題可以去睇dr.ho,我都覺得佢係一個好細心同好nice既醫生

放心啦,,, 如果人生玩完,呢到咪好多人陪你,咪傻,,,,

引用:
原帖由 黑寒 於 2010-11-22 11:35 發表

姐係吾可以有性既生活?
你有病徵時唔好再行埋啦,高度傳染俾你條女架

仲有, 你之前同你GF做過,都有可能你傳左俾佢, 其實你話你之前試過1次, 即係你應該係你以前既EX 傳染俾你瓜

疱疹其實即係同生係咀上面個D一型一樣,,係過濾性病毒,當你身體抵抗力差既時候就會發出黎,而醫生俾藥你食個D一般都係抗生素,係等你D疱疹唔好發咁多出黎同快D好返結朝。ANYWAY你冇錢既,可以去睇政府既性病門診專科既。

如果你預睇DR.HO,我估大約1K瓜,佢會唔會再叫你CHECK埋其他性病好似AIDS,梅呢D就唔知啦,不過想唔駛錢CHECK既都可以自己上網SEARCH下一D自願機構既,佢地都有免費測試。

仲有女性有疱疹既,第時生仔醫生會建議開刀生的,因為怕會傳染俾個BB。

GOOD LUCK

引用:
原帖由 TTTT1 於 2010-11-22 10:46 發表
最近睇完一個網後,有一個新既睇法,係一個女性討論區,講到好多女人婚後做或生完仔都發覺有cin(hpv感染),本身男性包皮上就應該帶有好多菌(較多性經驗者),只不過好多時d病毒走完又黎,身體好時無發到出黎,但係係女性子宮 ...
HPV 對女性好有影響,我就係,反而男性就冇乜。

所以女人要小心真係,呢D野一種左就好似跟一世咁。

未有性經驗前真係最好打左 HPV針。

引用:
原帖由 TTTT1 於 2010-11-23 15:33 發表

不過hpv 對女性黎講都真係好普遍,其實可能對男性都係,不過男性check唔到,唔知ja
candy 依家回復正常未?身體無事嗎?
子宮個part都check住,都會有d問題,但未去到要入院check個步,醫生都係叫我半年keep住check囉

而家生活都回復返正常,仲要幾好個隻,所以,真係時間可以沖淡一齊,有機會俾自己改過都好重要

所以ching們大家都要加油!!! 唔好放棄~ 一定會有好既一日!!!

引用:
原帖由 黑寒 於 2010-11-23 23:38 發表
我剩係睇到頭10頁= = 但係仲未搵到>3<
我下面依家又痕又痛好辛苦
一定有,你睇清楚啦!!!

四分一嫖客曾無用安全套
(明報)2010年11月30日 星期二 16:15

中大一項調查顯示,9%受訪男性承認在過去半年曾召妓,約有25%嫖客更曾沒使用安全套。

中大公共衛生及基層醫療學院調查發現,承認在過去半年曾召妓的男性,由1998年14%,降至今年的9%。調查亦指出,約25%嫖客召妓時,曾沒使用安全套,近半數人認為自己不會因此感染愛滋病    。有關調查訪問了2000名18歲至60歲男子。

研究負責人表示,本港愛滋病預防工作,較少針對嫖客,需要加強教育。

引用:
原帖由 hime123 於 2010-12-25 15:53 發表
各位c兄,小弟有花...但比dr ho用冷凍醫好左,+覆診confirm左甩哂(甩左1個月)...之後同女友做有幾下無用到套...想問大唔大機會傳染到佢...宜家個心囉囉戀...有冇兄弟試過咁既case or試過好番同自己伴侶做有冇傳到比 ...
好大機會囉,

你都幾不負責任,自己中左花都知道花手尾長,你仲當冇一回事同你gf做愛,基本上你唔好返起碼1年以上冇出花你都唔應該同你gf做

不知所謂

引用:
原帖由 garamon 於 2011-1-6 10:43 發表
Candy, 因妳和我太太的情況相似,我都想知妳近況如何?想請問妳的hpv 轉回陰性嗎?婦科醫生有沒有叫妳陰道鏡檢查?我太太婦科檢查正常,但HPV 仍未轉陰性,心理時常有很大壓力。只有一個婦科醫生的判斷,妳相信嗎?
發夢啦,hpv dr.ho都講過,係同自己既dna洗左牌,又點會有得轉返做陰性,應該咁講如果你係排斥到既,你應該唔會check到有個隻hpv no.係到囉原先,所以有左就係有左,冇得講, 我連續幾次都係check左 ASCUS,所以我都係KEEP住半年後再CHECK,

不過如果出年都係咁我會出年10月到叫個婦科醫生入院幫我做陰道內鏡,如有需要就做LEEP, 其實唔理佢心理壓力都冇乜野既,係等REPORT個下驚D囉,不過唔有都有左,有乜野可以做呢,就係KEEP好自己身體囉。

如果你唔信個個醫生咪睇多個囉,不過有時你聽得多,第2個又唔同意見,你咪仲心煩

仲乜轉左用英文,仲要打到鬼死咁長加

講真,有得返轉頭,,唔駛錢俾你你都唔敢食啦~ 真係見過鬼都唔怕黑咩

我覺得 中aids既機會應該都好低,其實你地睇report多數都係d咩男男中,吸毒個d多,, 我估如果咁樣ons完中a都中左既,真係整定

最緊要3個月後去check多次,唔係人地都唔駛講90天空窗期啦,就係因為呢樣野係好多未知因素所以先會係定為90天

但點都好,放鬆啦朋友!

唔好既時間一定會過去,記住珍惜自己所擁有既!!!

引用:
原帖由 stanleysex 於 2011-1-10 11:53 發表

garamon & candy你地而家點呀? 應該無咩問題啦
HPV問題仍然影響緊我子宮既柏氏報告。

不過我相信,明天會更好,大家加油!!!

我都快2年啦~ 其實耐唔耐我都會上黎睇,不過有時冇發表野姐, 因為呢到多數都係男性,我係真女性真係小,,可能冇乜女人會好似我咁啦。

其實stanleysex兄講,好多兄弟唔見左,其實係大部份人經歷過咁唔開心既野,而家冇事都唔想成日唸起,想過新生活,所以咪唔上黎.  可能stanleysex兄你好快都會唔再係到出現架啦~kakakakaka

大家繼續努力啦!!!

引用:
原帖由 紫崇 於 2011-1-20 07:56 發表
Stanley兄點解攪咁耐既?????
我就終於叫做醫好左大腸桿菌jj炎啦,
黎緊就到政府睇番泌尿科
Candy 姐又係好慘, 比d衰男人野到~
慘咩啊,我自己羅黎既

做人好多時候都會做錯,但錯都要睇下有冇機會返轉頭,錯左之後又記唔記得自己當日衰乜,改唔改過,呢樣野先係最重要!

做錯事緊係要為自己付出代價加啦, 大家唔駛太灰心, 希望在明天! kaka~

引用:
原帖由 TTTT1 於 2011-1-20 11:00 發表

candy 姐,其實你依家係唔係cin 1???不過好多女人都有hpv,抹片唔正常,定期check住就無事,
之前識個朋友做完手術咁多年都無事,佢果時cin2
基本上都咁耐我自己都接受左,,第時都做左最壞既打算

所以都冇乜好擔心

多謝你地鼓勵啊~

引用:
原帖由 worryman 於 2011-1-20 11:28 發表
急...

有冇師兄可以pm 我好醫生的資料, 例如dr. ho... (我上去醫生網查, 查唔到dr.ho 在惠豐中心的資料)...
我冇去玩, 間中有去機機, 但係呢排好似中左花....心情好sad.....
冇人會話你知架,你自己睇清楚最頭d post la

去機機咪又係去玩, 朋友,病毒好猖狂架,, 快d搵個專科睇左去啦! 祝你早日康復~

引用:
原帖由 bebebaba1234 於 2011-1-20 23:49 發表
花會唔會生係口腔? 因為我醫生話吹都會中招喎. 但又有師兄話唔會.
我曾經係dr.ho到問追過,佢拎本書俾我睇,,張圖係口入面舌下面長左花,, 佢話都會有機會,但機會低d

引用:
原帖由 bebebaba1234 於 2011-1-24 12:22 發表

唉, 我次次都有帶套都中招, 果D地方真係好污糟, 而家唔洗錢請我去都唔去架啦.
係ga, 人地去玩完又唔會次次去check, 令左野又唔知又再去玩, 傳俾d女女,,女女又傳俾d客人,真係一傳十十傳百,,條女一日接十個8個,,1個星期都幾十個,1個月都幾百個,d客又4圍玩,所以而家d人先咁多呢d病姐~

醫療短波
口交成為口腔癌元凶                                        2011年02月22日                               

年輕人愛口交,相信是近年口腔癌個案激增的元凶。美國研究人員指, 1974年至 2007年間口腔癌個案增加 2.25倍,當中感染人類乳頭瘤病毒( HPV)引發的個案更超越吸煙,成為最主要的致病原因。新增的患者
以年輕男士為主,研究顯示,性伴侶數目越多,因口交而感染 HPV病毒的風險越高,罹患口腔癌的機率也提升。癌症
專家建議青少年注射可預防多種 HPV病毒的子宮頸癌疫苗。

ching 們, 講真啊,, 我好明你地個心態,,就算自己覺得唔係,都會成日覺得自己可能係花,,, 好多時都郁d就會仆去睇專科先安心。

有時真係想控制下自己唔好咁驚都好難。

果時我郁d有乜野都lunch即去附近個專科到睇,睇到佢都覺得我神經質叫我要relax ,, 唔係遲下唔係睇性病科而係去睇精神科。

呢段時間真係好難捱,, 一日一日咁,, 我個時一日去toilet睇十次八次,,, 左睇右睇,, 乜都驚。

希望ching門可以睇開d,, 定d,,, 唔好好似我咁自己嚇自嚇,, 上面ching講得岩,,如果真係花應該係疑位1,2個月都會大好多。走唔甩既。

希望大家快d好返,,過返d新生活啦。

如果唔sure自己係咪就唔好同gf/bf行埋啦,,唔係害到佢地就真係喊都冇謂。

醫療短波
半數男帶子宮頸癌毒                                        2011年03月02日

可致女性子宮頸癌的人類乳頭狀瘤病毒( HPV),原來也有一半的男士感染,該類病毒可致生殖器疣、口腔癌及頭頸癌等。美國研究人員檢驗 1,100名 18至 70歲男士,證實半數男士帶有這類病毒,當中 6%感染最常引致女性子宮頸癌的 16型號的 HPV,研究人員認為,男士也有必要注射預防疫苗,可減少男性把病毒傳染女性的風險

引用:
原帖由 garamon 於 2011-3-30 09:48 發表
我將會嘗試生孩子,疣已停了1年半,Dr Ho 及太太的婦科醫生都說可以,沒問題。
加油啊!!!等你好消息!!!

引用:
原帖由 後悔男 於 2011-5-22 18:16 發表
Me  too  今日係1個月零2曰!!!
感覺日子好漫長!!!
酸驗證係點加???
1個月零2日, 放心啦,我地有信心你唔會有aids個d,因為真係咁耐啦上黎呢到都冇聽過有人話中過。好多時都係自已嚇自己,成日覺得自已呢到有問題個到有問題, 我地個個都經歷過。加油! 一定會過既呢個咁唔開心既日子!

引用:
原帖由 keith033 於 2011-5-18 19:46 發表

雜誌、廣告所標榜的邪風, 長腿、低胸、熱褲、短裙, 近來夏天, 我到MK見到呢d, 我都擰開面;
所有鹹片丟晒(在香港這個避談性的失敗教育裡, 過往我以為係認識性既途徑), 太多誘惑, 見到暴露都要重新定義, 不可與性 ...
我緊唔想你多謝我啦,哈,如果你唔多謝我,即係我唔會係呢版出現。
而家搞好左淋病,但仲有HPV跟住我,對女人來講HPV好大影響,我KEEP住CHECK到有問題架。不過睇開D囉自己。

我開始新既生活啦,多謝我先生對我既原諒同包容。大家要加油!

相關搜索目錄: 雜誌 廣告

引用:
原帖由 strange 於 2011-9-11 10:47 發表

其實都吾駛咁驚, 去機場做手作仔, 跟本吾會中招.  我而家平均一星期去一次機場,否則D火好難消除.
有時做下波推都吾會再中招.
但去多幾次可能你就會身痕又想去搞架啦~ching你都係小心d好

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。