推介:| 英語課程 | Causeway Bay order food | 職業英語 | 化妝課程 | Wedding Photography | 天窗卷布更換維修 |

發新話題

第一次中招(新版開始)

引用:
原帖由 sadsadlife 於 2009-5-7 20:46 發表

希望你之後兩樣都過關  la

我過多兩個月都check 埋 HIV and 梅毒

其實花仔係性病黎講算唔算影響最少既呢????     淋病and 衣源係要how long 先有報告呢??
影唔影響得最少真係唔知,有人醫得長有人3幾次醫得好返又冇再覆發。淋病呢d都有抗藥性,,if 抗藥性我唸就難搞d 。衣源我就唔多熟啦。
淋病&衣源呢d~~~ 我醫生就幫我打左淋病藥後2個星期後去check,我星期2留小便,星期四下午出report 囉。 係用小便入面既dna 方法check,,醫生話係最準既。

引用:
原帖由 marco0402 於 2009-5-7 22:45 發表

昨天去左睇REPORT,AIDS,梅毒,衣原體,淋病都係NEGATIVE......
D紅點亦都差唔多散哂......
但花個醫生話無得驗......其實仲要驚幾耐......我日日沖涼都左望右望自己下面驚中招......
同埋仲有成七十日先過AIDS空 ...
你未過空窗期仲乜又check aids & 柝毒既???

我都唔敢check住,,, 1月&3月都做過,如果而家check only check到1月個次有冇中,, 所以,,, 我都係留返6月中一次過先check,,,, 驚完一次又一次我都怕我頂唔緊..... 超明你呢個心情loo~~~

引用:
原帖由 專玩後門 於 2009-5-8 10:04 發表

白色圓形細細粒既, 擠爆佢會有血

隔左咁耐都冇大粒到, 但係多左, 圍住係龜頭下面既包皮生
嘩,,聽你咁講好似生左好多粒?? 我之前老公都有一粒係個袋到大粒架,不過佢話佢整爆左之後,,有D 白色野,,,就冇左,(我地當佢係瘡LOO) ,而家又冇見到有再生到D野出黎,,,, 就冇理佢住,,

咁你個醫生都好強WOR~ 而家都幫你清到...

引用:
原帖由 pc0123 於 2009-5-8 10:35 發表

希望,今日下午有report啦,,
拎左REPORT記住話我地知,,,,, 我地會幫你打氣~

引用:
原帖由 專玩後門 於 2009-5-8 11:31 發表

可能我冇食煙所以容易 d 好返啦~~

醫生仲話要訓多 d 先會好返, 個陣真係驚要做冷凍,
因為我一日訓得個五六個鐘 =.=
咁你個醫生係邊區黎架??? 你係網上自己搵? 佢係咪專科黎?

引用:
原帖由 marco0402 於 2009-5-9 00:57 發表

個醫生話第一次先CHECK左睇下之前有無事......
之後佢叫我三個月後再去睇,如果0係之前發現有咩異樣就要即刻再返去睇......我而家日日提心吊膽又要驚有事又要等AIDS空窗期過......我真係就黎痴線
我都諗緊好 ...
係啊,我咪又係同你一樣,,,, 係到等,,又驚又唔想去check,,不過我好迷信lo,,搵人擇左日子,,要6月尾先去check,,hehe~~~

希望我地都冇事,,,,,,

引用:
原帖由 7054 於 2009-5-9 01:36 發表

我都叫後生,我想俾自己最壞打算,講真唔會有女仔會鐘意有呢種病的男仔,你呢?有左病之後有冇生個仔,有個sex,
你老公mind ng mind?
我去玩都係今年1-3月中,,, 到3月尾開始去check,, 之後4月就check出有淋病,,,, 冇小朋友,,,,, 老公,, mind一定會,不過佢都俾機會我loo,,,,,,

引用:
原帖由 7054 於 2009-5-9 11:42 發表

你就好,有機會,咁有冇打算要細路?
你冇機會咩? 傻佬!!! 希望在明天!!!

小朋友,,唔敢唸住啦,,,遲d check埋冇事既都唔會咁快要住,,,, 唉,,, 而家個市仲要咁差,,, 養小朋友都唔係咁易loo。

引用:
原帖由 7054 於 2009-5-10 01:31 發表

唔知,你估個個都會得到另一伴原諒,可能我比較灰,我好怕會傳染花花俾第時女友,我又唔可以100% 控制到,我怕累左人,都唔敢識女
而家都未俾d時間佢,,,你可能半年唔駛搞得好控制到呢,,,,, 而家專心醫好左先講啦。唸太多自己"假設"既野,,真係唔好,,,

引用:
原帖由 Roby123 於 2009-5-10 15:19 發表

照計淋病, 梅毒唔洗點Ckeck, 中左招應該會幾星期內出黎, 冇發就應該冇中招架喎
淋病對女性黎講,,, 大部份都係冇病徵架,,所以好多女士中左冇去check既,,都唔會知自己中左,好易搞到發晒炎上晒去的。

引用:
原帖由 好運 於 2009-5-11 11:44 發表
新手 ...

20歲...咸濕走去叫雞....2月20 3月xx 4月24 叫左3次....

過程都算安全...有wear 套....第三次連個雞個西都冇插過搞過..only wear 套吹..玩下波..

但之後好似有啲5妥咁...個圭頭下半部紅左.. ...
你搵"皮膚及性病科" OR 去普通既家庭醫生到講你想 CHECK 性病,,講埋佢知你而家有咩問題,, D 醫生會識建議你去CHECK邊幾種架啦。

其實你地咪跟返版主個規舉囉,唔好節外生枝啦!!! 當然我懷疑自己有野時,,,我都係自己睇返之前個d post係咁搵係咁睇,,用左2日時間去confirm 係邊一個dr.ho lo。如果係咁緊張自己既身體,,,,有心要搵一定搵到。(我自己既唸法!!!)

我近日大睥la,,都有一粒仔野,,,唔知係咪平時d under "cool"得緊定點,,我都要觀察下,如果有多/大到,,, 就真係要去搵醫生,,希望唔係啦!!!一樣都未驚完又到第2樣,,真係屎得

pc0123,,, 恭喜你啊,,, 出左report係negative~~~

希望過多1年,呢到d ching(包括埋我)唔見晒,,= 好返晒啊~~~hehe~

引用:
原帖由 好運 於 2009-5-13 11:37 發表
我上yahoo search  dr.ho ..知識話佢個地址係將軍澳 ....上來再問confirm 下...sorry ,,

引起各位5方便
咪駛客氣,, 其實我之前都上YAHOO搵過,之後再俾少少耐性係第1頁搵起,,真係有提起架之前呢到D CHING,,,, 當自己為自己做返D野LO,,做錯事緊要付出代價,唔錯就唔會好似今日咁咁不安,,咁唔開心,,係咪

不過,,,希望在明天啊嗎,,,以後唔好再亂黎啦,,,,,

快D E好個病,,,快D 從身唸下自己要做返D咩野野先係正確........

引用:
原帖由 好運 於 2009-5-14 09:41 發表

除左梅毒同aids 要等三個月...

其他病係咪驗完幾日知結果??

其實洗5洗2000 total?
其他基本上可以3幾日有report出架啦,,,,, 差唔多啦幾樣野加埋2k

引用:
原帖由 stanleysex 於 2009-5-14 01:56 發表

candy唔洗驚, 好多時都係自己嚇自己, 你睇翻個個兄弟都係咁, 因為中左招後又驚會唔會係又點, 不過當然開頭要去keep住check la, 照計係其他野既機會好低既.

另外係啦, 如果有病後應該好緊張去查, 點會話搵唔到 ...
無錯,個個都係咁,,,好驚係到等,,希望到時冇事啦~~thank you你啊~~

引用:
原帖由 sadsadlife 於 2009-5-15 19:06 發表

係woo  candy 你幾時可以驗HIVand 梅毒  ar ?
我會6月尾去check,,仲要等多1.5個月,,,有排,,,唉,,到時會上黎report~~~ 有心有心啊~sadsadlife~

引用:
原帖由 marco0402 於 2009-5-15 23:50 發表

出事後一日龜頭炎紅色一點點
我去睇專科話係念珠菌
睇左兩次食左兩個星期藥同搽左兩星期類固醇藥膏同每日浸藥水十五分鐘而家先至差唔多散哂

我拿藥時個姑娘同我講叫我唔好搽咁多
因為類固醇會令皮膚變薄
...
marco0402

請問你之前仲有冇check過其他既性病啊??? 如果未你就快d去check埋其他野啦,,另外,,你係去完玩之後仲有冇同你gf行埋過先??? 如果你冇同佢行埋過既,,咁起碼都係你自己1個人既事先啊,,我會選擇唔同你gf講住先loo,,因為唔係影響到佢先啊。係咪!!! 定d黎.....

我其實6月13就可以夠90天去check,,不過我好迷信,,搵人擇左日子俾我去check(好似人地結婚咁,,唔好笑我啊,,女人係咁),, 所以選擇左6月2x日既中午12:30去check,,人地話係好時晨wor!  我之前咪就係有淋病loo,,之後求左我老公同我一齊去睇,,而家2個人都搞掂左clear左淋病。我開頭個2個星期真係好down好唔開心,成日唸自殺定點,,,,唉,,,後其同左d nf傾計,,開解下,,之後再同左我老公認錯,,,, 個心先放開左少少,,,, 唉,,,

if 有aids,,我都唔知點,,,, 當係慢性cancer 囉,,10年8載先死既,,又可能到時有得e呢,,,不過係差在唔知點同屋企人講,,係咪,,,,,,(不過都係自己多心係到唸姐,,,我成日唸野都唸到最差個步,,)  check左先算啦,,, 梅毒就有得e都唔驚...

你有冇可以同佢地傾訴既朋友啊,,有人同你分擔下會好d架真係。我都好多謝我個幾個nf,, 又同我講電話,,分析,,,鼓勵我,,當然啦呢到都係一個好好既發洩地方,,hehe~~~最多謝係老公對我既寬恕!!!

得閒係到傾下啦,,呢到d ching都好好人~~~

相關搜索目錄: 結婚

引用:
原帖由 sadsadlife 於 2009-5-15 23:35 發表

我之前 dr ho 幫我凍 d 位就冇番發 ( 己兩個幾月 ) but 有一粒係之前初發既一粒肉粒仔個時我唔知係乜唔小心整甩左仲流血tim  e +h:" />  就係 lee 個位番發左一粒....( 4 月尾己比 dr ho 凍左死佢 lu )  e + 又要從 ...
keep住做朋友先loo,,,, 唔好講住啦,,,,, 如果佢同你d朋友咁多都係識既話。 其實老老實實,你唔講實話,,到時同佢講係你之前既gf 傳俾你得唔得啊??? (好似好衰咁屈人,但係呢個原因好似會令人接受到同會同情你先loo)

引用:
原帖由 marco0402 於 2009-5-15 23:50 發表

出事後一日龜頭炎紅色一點點
我去睇專科話係念珠菌
睇左兩次食左兩個星期藥同搽左兩星期類固醇藥膏同每日浸藥水十五分鐘而家先至差唔多散哂

我拿藥時個姑娘同我講叫我唔好搽咁多
因為類固醇會令皮膚變薄
...
你講既變紅,,應該係搽個d,,,d皮薄左那到佢紅,, 我之前都係啊,見有1粒驚係花,,,後尾去睇e生話係毛"狼"發炎,, 俾左個藥我搽,,,,我見好似有d又唔係好舒服痕咁,,,,我又搽多左範圍,,,,之後仲紅仲痛,,,再返去睇,,醫生話係會令到佢變薄d皮膚,,,,所以我唸你case同我差唔多,,,,, 唔好太擔心啦,,擔心不如去睇醫生,,聽專業既意見啦~~ (我成日都係係到擔心&驚自己,,,走去搞,,搞到發炎)

引用:
原帖由 好運 於 2009-5-15 23:55 發表

我都係個頭紅紅地...其他都冇咩特別異樣..

我係咪同你一樣???

我都驚有 aids 梅毒...好後悔去左叫雞
講真,,,你唔去睇咁係到羅羅lun,,, 咪仲衰,,不如快d睇左去,,了個心事好個啦,,,,, 你唔覺唔睇既會係到搞到自己坐立不安???

aids會死,,但梅仔有得e架,,,

我都好後悔,,不過返唔到轉頭,不如唸下自己點plan自己既野好過啦,,,,, 唔好再去叫雞啦。

引用:
原帖由 bad-man 於 2009-5-17 14:07 發表

係紅腫起粒, 我就喺JJ根部同袋位...
有時見到有小小異樣真係人都癲
我都係,有時起一粒半粒我唸係著D 褲緊得濟,,見到都擔心係花,,, 唉,,我都怕中完一樣又一樣,,,D野又未CHECK晒,,, 都真係好擔心,又會成日覺得唔舒服,又怕生花生係個口到,,, 人都癲,,一唸起就好灰,,,, 好擔心LOO。

引用:
原帖由 bad-man 於 2009-5-18 11:28 發表

所以我而家都間中幫女朋友check下個口入面有冇異樣...
好采到而家都係冇事, 我真係唔想佢有事, 寧願我一個人有事得啦...
bad-man

我都超明白你,,都唔想另一半有事,自己衰就自己受返好啦,,,
咁你同你GF而家都冇再行埋? 花有時真係好煩冇得去CHECK自己有冇,,要發出黎,仲要個潛伏係咁耐。
我祝你2個都冇快,,,快D 脫離咁唔開心既生活。

引用:
原帖由 wongchi666 於 2009-5-18 14:06 發表
岩岩睇左dr. 佢話唔係性病, 比左一個星期藥我食, 佢話如果一個星期d 粒粒唔退就要番去覆
咁你有冇CHECK埋其他野啊?

引用:
原帖由 marco0402 於 2009-5-18 22:08 發表

我上個禮拜睇完你留言我都係決定去驗多次
因為我第一次驗只係過左五日我驚未必準......

上星期六去左睇普通科同驗血
呢次過左廿八日
醫生同我抽血驗佢話呢個星期有RESULT
佢話應該可以CHECK到有無非淋病. ...
咁我個醫生話check 衣源 同 淋就係小便入面拎DNA去CHECK係最準WOR~佢話1粒DNA都已經CHECK到,係早準確既方法。(佢係咁同我講HEHE)
我咪又係陪緊你一齊過呢90日,,唉,,我成日都覺得自己中AIDS∼我連發夢都夢到醫生話我知有AIDS呢2晚,,我唔知係唸得多定點,,心理壓力好大而家,,,想屎∼∼唉
你個醫生都幾衰,中唔中都係咁架啦,點野返黎又點,,,佢都要醫你架啦,,佢都好似冇咩醫得,我個醫生反而冇咁,,都解釋好清楚俾我聽,,係差少少細心LOO,,,冇你地個DR.HO咁講CHECK得咁徹底。唔知係咪我係女既關係呢...
今朝起身又見到大脾LA到有2粒野,,痛痛地,,唔知係咪又係天氣熱好似上次起個粒”毛狼炎”咁,,都要觀察一下係咪花。
神經有D衰弱。

引用:
原帖由 bigdog33 於 2009-5-20 00:39 發表
你甘樣..應該唔似係花.仔.
我之前又係去完一樓一..都係驚咗成半年.
我個袋袋有3小塊..好似結焦甘既東西..小小皮膚粗糙..係正毛囊位..平時無乜特別..又無特別痕癢..但係出汗時. 或沖完涼.就痕..有時忍唔住用手 ...
係啊,,我同你一樣都係係到懷疑多囉,,因為好似以前都冇咁多咁既問題,,而家少少野都唸到係唔好既野。
我會痛囉個粒野,,但睇個樣好似又唔多似花,,所以我都唸住睇定d先,,有d咩多啊大左先去睇醫生。

有時呢d問題都似係心理問題多,,,日唸夜唸,,, 可能你其實都冇事呢,,,, 你都唔好太擔心

你話你出個d野成7個月都仲有係到,我個口咪一樣,,有個肉突起左,,而家我都唸係咪aids既病徵,,唉,,, 希望冇事啦。

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。