推介:| 開蓬車頂維修翻身 | Email Hosting | Online Shop System | makeup course | Wedding Photography Tip | Bordeaux Red | English learning | 銅鑼灣乾炒牛河 |

發新話題

第一次中招(新版開始)

引用:
原帖由 小肥t 於 2009-5-20 10:23 發表

花...一般都係同你d肉一樣色 (除非你搞佢喇)
你將你懷疑果度d肉罉開.....如果係毛囊會跟住平番...(唔準架...唔好因為咁唔睇醫生!!!!)
另一個做法是查3m......通常查4-6次(即一個半星期)...如果會縮既就係花 ...
唔,我而家煩緊另一樣野
你地有冇人會用msn,可以當朋友傾下計,我想聽多幾個人俾意見我。我又怕係到打會俾人認出。
如有有人肯就麻煩留msn係我個短消息。

(版主我唔知你地俾唔俾咁樣打,如果唔俾既你出聲我會刪走呢個msg) sorry~

引用:
原帖由 BLACK_SARENA 於 2009-5-20 18:27 發表
我近排都好煩.
攪到失眠...
我都好驚...
你煩係同你gf d野?
我唸呢到好多人都好煩

引用:
原帖由 sadsadlife 於 2009-5-20 20:20 發表

candycandy  煩緊老公  or   工作  or   病情 ar ?
煩緊同我引起呢個病有關個個人既事啊

引用:
原帖由 wongchi666 於 2009-5-21 06:47 發表
食左幾日蘗都係咁上下..................
其實dr.ho有冇話你 or check到你有咩問題啊? 點解要食藥?? 花唔係冇藥食既咩?

引用:
原帖由 sadsadlife 於 2009-5-21 20:27 發表

百合兄~~  你都好丫有女朋友係旁邊陪下你...... 鬧下交

我想鬧都冇ar    靜英英........

沉晚冇la la  諗到遲下check HIV .......越諗越衰........諗到自己會中敢........h:" /> 搞到成 ...
我同你真係差唔多,,成日驚,,, 又訓唔到,,,,又好怕去CHECK

引用:
原帖由 sadsadlife 於 2009-5-22 00:28 發表

唯有係到大家扶持下

你件事煩完未ar ?
我淋病其實係clear左,,,另一件事仲想緊,,, 可能要學習人地所講既釋懷先得。

aids 離最last個日未到90日。

引用:
原帖由 BLACK_SARENA 於 2009-5-21 20:39 發表

你等好返先返件啦.
洗咩諗.
係中左諗都無用.
都未check又有乜好怕.
開心d, 同friend去玩下.  
某程度你都幾樂觀,識得咁唸,,, 我都要向你學下,不過我知我好難,性格問題真係。
你都唔好去賭錢啦,,人煩心情差仲去賭同倒錢去咸水海冇乜分別架咋。

引用:
原帖由 eeeeeeee 於 2009-5-22 14:46 發表
想要dr ho地址, 各位大哥幫幫手,
你去第1頁開始睇啦
好快會搵到
唔好係到問冇人會答你架,仲會俾人ban左你a/c

引用:
原帖由 BLACK_SARENA 於 2009-5-22 23:19 發表

我都未夠三十...
吾好做我做哥...

做人真係有太多無可奈何...
好撚辛苦...
返工又煩, 返屋企又煩, 仲有上得黎自已都好撚煩...

我一吾開心就會做傻事...
近2年真係好吾開心...
d ...
唉,,你再賭輸埋身家咪仲樣樣野都唔如意。有冇唸過做返d好事,,好似做下義工個d咁? or 損下錢放下生。呢排我睇下d佛經既野囉
唔知有冇幫助但係都叫係分散下個人囉。

我尋日都黑啦係屋企沖涼,,轉身拎d野,,點知,成個人sin左係到,,直頭仆狗屎咁。好在冇整到個頭唔係真係死x左係到都冇人知。
黑到暈真係。

引用:
原帖由 hktony 於 2009-5-26 00:43 發表

我都有呢個問題,有時真係唔知點發洩好,
真係會突然成個人好down,好唔想見人,
仲要學人食埋X頭丸,都戒又唔知點戒好!h:" />h:" />
真係C梗!
唔知點戒? 會唔會搵社工個d幫你好d?
我唸你首要係唔好群你個班損友(唔知你班朋友係咪都食呢d,如果係,,你應該唔好再同佢佢來往啦)。
食呢d野只會不斷損害你自己身體,到時你就算冇花我都怕你因為食呢d野搞到身體機能懷晒囉。
take care 啦~~~

引用:
原帖由 7054 於 2009-5-26 04:03 發表
其實各位兄弟有左個病之後,有冇俾GF/BF/wife 知道?佢地有咩反應,有冇因為咁而分手,離婚,我就冇女,但叫做年輕,有左花花,我唔怕醫,但好怕好番後一生會自己1個人,現在d女好現實,應該冇女會接受呢樣野~~
我覺得你係KEEP到 1-2年冇事既,都可以再識返個GF啦,,,到時講唔講都得啦,,,, 如果E生話呢D2年到會冇左D 菌既話

當然人誰無過去啊,,, 真係愛你既,你講佢知佢都唔會介意LOO

現實? 又唔一定係分男 / 女,,,, 你唸得太多啦。 如果你話而家d女人現實,,咁你就唔好唸拍拖啦,,係咪?  你偏激左dd~我覺得

引用:
原帖由 7054 於 2009-5-26 19:59 發表
老實講,都有D case 係4,5年都有復發,正常有得選擇都唔會選到我地
有病的人,其實愛真係可以愛到唔介意?
唉,,如果你要咁唸我都唔識講咩,,你不如話好返又有 急性CANCER啦???
E好一樣先講啦係咪,,仲咩唸咁多第時冇人控制到既野先? 你咪自己KEEP好D個身體狀況呢。
可能到時俾你中六合彩頭獎呢???!!!

(哈哈,不過我同你一無一能樣,,,, 成鬼日都唸埋一邊,,我明你架,,, 但我相信個女仔係愛你就唔會MIND呢D,,加上而家女性都有個D HPV 防疫針啦,,你到時咪叫你HONEY打埋LOO)  

唔好成日唸埋一邊啦好冇,,, 我都努力唔好俾自己唸埋一邊,,, 我都怕有A 啦,,, 唉,, 但學人講如果係有都有左啦,,, 都冇得怕係咪,,, 到時CHECK左先算囉。 日後條路,,, 自己俾心機D LOO,,, 真係要改唔可以再錯。

引用:
原帖由 好運 於 2009-5-27 21:14 發表
我個fd 問我淨係吮個妓女的乳頭..其他咩都5做..會有冇事??
唔會有事

引用:
原帖由 stanleysex 於 2009-5-30 02:42 發表
講翻除左電我未試過, 但我覺得一定無咁好, 因為之前我第一次用蘗水既醫生佢話唔得咪電囉, 佢用得既一定唔方好, 點知上次問完dr ho後佢都話好小幫人電, 因為會有痕.

而我比較喜歡做冷凍, 係第一次會腫得超勁後, 之 ...
stanleysex

咁講你即係今次上去已經做左電灼?? 希望你快d好返,,同快d帶埋你太太去check,,,,

祝你早日康復~~~

(好搞笑你地去睇e生都要望女仔,,哈哈)

引用:
原帖由 BLACK_SARENA 於 2009-5-29 18:43 發表
今日放假,
終於上左15/F.
15/F醫生睇完我份病歷,
都話我應該無乜野.
今日仲驗埋血.
check"梅花"同"A士"
上次checkm已經有成一年半之前.
其實lee段時間都無搞過咩野.
不過check多次求個安心.
診金$400+ ...
係啦你地呢到check 梅 & a 幾多日有report?

引用:
原帖由 BLACK_SARENA 於 2009-5-31 00:39 發表

佢有一副眼鏡係連放大鏡加電筒.
不過我好少見佢用.

我又無試過wo...
次次醫生一話埋去檢查下先,
個姑娘好醒目立刻圍布廉, 跟住自動企係布廉出面...
無試過"偷睇"...

好一句"海水不可斗量. ...
哈,,,bigdog兄佢成日講埋d 金句,,真係冇得頂。 我唸個姑娘緊係垂涎左bigdog兄好耐,先次次係側面唔走,,睇實你,,hehe~

引用:
原帖由 wing2525 於 2009-6-1 12:13 發表

醫生話可能野到入面....
好返5個月又返發,會唔會係呢d位太濕所以容易有菌入!!!

祝你早日康復!!!

引用:
原帖由 stanleysex 於 2009-6-2 03:34 發表

以我4年既經驗同dr ho講既我已經知道, 最主要同我生係尿道一樣, 唔係生係外面咁簡單, 只係表面就ok, 而生係肛門同尿道, 會每日有大便和尿(細菌)係裡面, 而且依d裡面既地方比較容易損, 一損有傷口就野到出去, 所以 ...
嘩 stanleysex ,, 你咁夜都唔訓,,, 3點幾woo,, 早d訓對個病好d 啊!!! (不過如果工作時間係咁就冇計啦)

4年,, 真係好難頂,,, 希望你睇埋呢d 電左搞得掂啦~~~

引用:
原帖由 BLACK_SARENA 於 2009-6-2 22:43 發表

minghin:
有疤痕, 第日比人見到點解繹...  
所以有疤痕其實好大件事架...  
細時百厭整到? 以前皮膚敏能所致?

講真啊我唔係出黎玩過怕中過野,我都唔會上網睇到咁多資料。之前我真係唔多識囉,, 所以if你唔講既,,用呢d 藉口去同另一半講係皮膚敏感呢d, 我覺得一定過到骨loo。最緊要係已經好返晒loo。if都仲係d 反發既風險期就唔好做住啦,, 過晒1年都冇出先好行埋loo。 大家都好啊嗎。

引用:
原帖由 marco0402 於 2009-6-2 22:30 發表
上次(第廿八日)去完普通科驗血

AIDS, 梅毒, 淋病, 衣原體全部NEGATIVE

個醫生可能見我個樣好down
佢同我講應該唔會有AIDS既
有既話照計廿八日都會驗到D野既

我都知廿八日一定有機會中AIDS而驗唔到
唯有當 ...
其實呢我都聽過醫生話未夠90天去chcek都可以check到有d問題出黎,但唔知係咪check既方法唔同定點啦,,, 我睇我個個性病科e生就建議我90日夠左先去check話 未到90日又可以係check唔出。 所以我決定係離我同個pk夠90日先去check lo,,,,  1次check係點就點,, 冇計。

6月中就夠90日架啦,,, 我唸我會6月20号左近去check loo 。

你既心情我而家都係同你一樣,, 所以好明白,, 有時一唸起真係個人個心係down到極點,, 唸野又好灰,, 得閒上黎傾下啦,個人會好d,,起碼你同朋友係冇膽提起呢d野啦係咪,,, 唔開心就講出黎啦係到,,會好dd既

引用:
原帖由 BLACK_SARENA 於 2009-6-3 20:14 發表
lee幾日又多野做.
又成日同d同事一齊.
m仲未得閒打去聽報告...

之前話有一粒疑似, 今日沖涼又見...
上去見醫生個陣又見吾到,
都吾知係定吾係...
好煩呀

做人真係好多野煩...
唉,呢個病都係可以有得醫既病,不過係手尾可以好長,,, 俾起人地其他不治之症已經係好好多,,唔好灰心啊,呢到好多人都有呢個經驗,,,,, 我都明好唔開心好辛苦,,不過唔面對都唔得啦,,, 唔好灰心啊!!!

引用:
原帖由 stanleysex 於 2009-6-4 03:04 發表

所以candy你開心翻哂啦而家係咪哈哈
妖, 我都未去check開心d咩,, 我怕我有1日會上黎講真係有a,,唉,,成為史上第1個,,, 可能有1日我突然間唔再出現就一定唔係好野,,,,

你地大家祝我好運啦,,,,,,

引用:
原帖由 chanmu 於 2009-6-4 19:36 發表
candy,6月20号左近去check時可以同dr.張說想快D知道結果,通常within 2日到
知道,祝身體安康
你又知我睇dr.張既

引用:
原帖由 chanmu 於 2009-6-5 05:50 發表
你前面說過係x都x看既,你忘記了!!
係啊我記得,不過覺得你好好記性記得埋個醫生名,,,

你都睇過佢?? 我係係佢到CHECK到 & 睇好淋的,, 都OK既,,佢,,,

引用:
原帖由 BLACK_SARENA 於 2009-6-5 20:26 發表
今日心情吾多好...

中午打左電話上15/F問下驗血報告出左未.
之後15/F醫生親自打電話覆返我個驗血報告結果.
心情唔好應該係另1 樣野,,感情

咁REPORT冇事啦嗎?

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。