推介:| Web Hosting | Cloud Server | Server Hosting | Server Colocation | Responsive Web design | Bob嫂Ur pnt瘦身三寶 | Email Hosting Service | English course |

發新話題

第一次中招(新版開始)

引用:
原帖由 BLACK_SARENA 於 2009-6-5 21:56 發表

化驗結果係"A士"同"梅花"都無事.
你成日都咁早就在線? 定係你唔記得關機呢?

引用:
原帖由 BLACK_SARENA 於 2009-6-6 20:52 發表

睡多d真係會好d.
吾好食咁多熱氣野.
要飲食均衡.
我都覺夠訓D個人都差好遠,,,氣息都唔同D,,,,
我而家都食少左好多熱氣野,,,唔係單單對花,係對自己身體既調理

相關搜索目錄: 飲食

引用:
原帖由 95555052 於 2009-6-8 00:49 發表

唔駛太擔心, 我相信你六月尾會有好消息收到.

其實又....我過了90日 check 過 ok, 應該唔駛再check呵??
唉,,希望啦,,多謝你鼓勵,,唸起到時去check就好驚,,仲有等report個2日仲驚loo,,我會去診所check

過左90日我唸唔駛再check架啦,,都好準下,,你驚就去多次lo, 不過人地都宣傳得/set 得90日後去check係好準,, 都唔駛太擔心loo,,, 我覺得係叫係好準啦有90日後去驗,,, 放心啦

引用:
原帖由 BLACK_SARENA 於 2009-6-8 05:01 發表
五點啦, 剛剛收工返到屋企.

今日心情依然好差.

大家都要繼續努力作戰.
嘩,,,5點先收工,,好辛苦啊你份工,,,

心情差,會唔會出去行下睇下野會開心d??? 食d 甜野啦試下~~~

引用:
原帖由 bonbonsex 於 2009-6-11 03:59 發表
而家又好似突然生多好多粒粒, 其實想問下大家, 一般呢類醫生收費大約幾多錢一次呢?
自己又怕帶吾夠錢吾好意思, 而家晚晚心緒不寧, 吾知點算,
另外本人女朋友系大陸, 但佢應該未有粒粒發出黎, 而佢又吾可以落來睇,
...
你發左呢d野出黎幾耐啊? 佢地d c hing話一般 你同完一個有花既女仔做,,大約3個月到多數會發出黎,, 咁夠左3個月到未啊? 如果冇發出黎你gf 可能係 1) 冇感染到 2)有感染而未發出黎  3) 已感染及己發出黎,, 醫生個時同我講花係呢3個情況架咋。

大陸都有醫生睇既,,你叫佢去個區個醫院睇啦如果真係有花既話。 睇呢d 醫生第一次一千幾百走唔甩架啦,, 之後就睇你生得多唔多,, 我問過d c hing 都要 5-7 百其後一次,,,,

有呢d病心情一定係好差,,明白,,,都正常,,, 你要休息多d,,唔好煙唔好酒,,, take care

引用:
原帖由 bonbonsex 於 2009-6-12 03:14 發表
吾通真系無藥可以食或者打針呢?
一定要去做冷凍或者LASER?
可吾可以系未發出黎之前食藥或者打針呢?
我有個朋友話系元朗有個醫生好似幾好, 但朋友未得閒未問到, 如果試過真系好既, 我諗我都會推介比大家, 因為我都 ...
離去玩年幾2年,,而你條女又唔會去玩,, 咁你又真係幾奇,,,, 會唔會係一d唔乾淨既地方野返黎? 按摩時? 我見d 報紙都講過大陸d按摩場好dirty啦,,(不過e生就會話呢d係性病一定係透過性接觸引起)。

花係一定得"冷凍、laser架咋,,, 係冇藥食同冇針打架,,,,,,

既然你gf暫時冇事,,由佢先啦,,,, 再唔係叫佢係上面大陸做個婦科檢查睇下入面有冇事 and then 做多個柏氏啦。 仲有,,你有花千其千其唔好同你gf行埋啊,,就算帶套都有機會傳俾佢架,,, 直到你d 花控制到 and e生同你講你係好返,, 你先好同你gf 做啊。

祝你早日好返啊~

相關搜索目錄: 報紙

引用:
原帖由 kayuet 於 2009-6-12 13:12 發表
我是女, 有椰菜花好久, 看過gov果d, 看左都 3years, 但無好過, 試過Laser, 無好到仲要多左.
証明我中左招果時, 我係毫無任何性經驗, 真係無啦啦中左, 灰到......
我見大家都recommend Dr.Ho, 我應該看 Dr. ...
下無拿拿中左,,,仲要個時係冇sex EXP? 咁唔通真係d 毛巾公眾地方都會傳染到? 因為我係大陸網站見到話毛巾呢d都有機會野到。  3年好長既一段時間,你生既範圍多唔多?多左好多?? 政府e生真係你急佢唔急個隻,,,唉

何e生係男,,,不過如果生係陰道入面應該去睇婦科醫生好d,,,, 我睇個個皮膚及性病科e生講既,,,,,,

你睇開個e生唔得既我建議你轉過另一個,,,我相信佢地睇開既何e生,,醫德應該唔錯,,

希望你快d控制到病情。

唉,,好唔開心,,尋晚沖涼完我摸下下面小便出面個位,,摸到粒野,,一細粒咁突起左,,刮佢就有少少痛,,搵鏡睇都見到係有一粒仔野,, 你地有冇建議俾我??? 觀察多幾日有冇唔見左先決定去唔去睇醫生,,定係聽日好去睇? 我原先book左19号星期五去check a & 梅,,

而家好down,, 唉,未驚完另一樣就又黎另一樣,,,, 我距離最後個次去玩3月13,,係岩岩先到3個月,,

引用:
原帖由 pc0123 於 2009-6-14 14:38 發表

噤到時一齊睇埋
即係可以睇定多幾日,,到時一次星期五先俾e生睇? 唉,, 佢係個尿道口出面既下少少位,,, 我上網見個d 女人生個d圖同我而家有粒野個位都幾相近,,, 如果生係入面咁生出黎真係有排搞,,,,,,

引用:
原帖由 bad-man 於 2009-6-14 20:18 發表

你既心情我好明白, 成日都想等多一排睇下會唔會好d, 但我就次次都等唔到, 因為真係連訓著都會諗住...
所以我覺得想睇就去睇啦, 無謂等多幾日令自己唔開心多幾日...
都係,,,我尋晚訓都有唸住,,不過都係想睇定多幾日先,,, 真係頂唔緊先早d睇,,,,, 嚴重左or生多左我就會即去睇loo

thx!!! 一波未停一波又起,,,真係想心情好都難..唉

引用:
原帖由 BLACK_SARENA 於 2009-6-14 20:01 發表

粒野都生左出黎.
吾好諗啦.
而且都未必係椰仔.
可能係暗倉個類姐.
到時一次過比醫生CHECK啦.
希望係瘡之類啦,,唉

引用:
原帖由 stanleysex 於 2009-6-15 00:46 發表

唔拖得架快啦, 一日已經差好遠, 就算唔係都安心, 改快幾日睇啦, 你睇我咪係囉, 次次依為唔係, 咪攪左4年5555555
我決定左睇定多幾日,,留返星期五一次過去睇,, 我都怕我好易精神失常,,,,,

引用:
原帖由 raptor12 於 2009-6-15 11:50 發表
覲察數天先但不要弄損它已免擴散,要洗手消毒
我次次睇完都有洗手搵洗手液,,, 不過可能呢個星尾會m到,,希望未黎住,唔係一間e生又睇唔到,,,,,,

引用:
原帖由 wing2525 於 2009-6-15 15:23 發表
唉今日上15f 肛門入面上次清左開心左一陣..醫生幫我插了一支好長既工具入去查.........點知.入小小醫生又話有一粒豆咁大粒既新尤.....又凍過...凍完痛死
希望你整完呢粒快D搞好啦

學TONY兄講做下運動啦~~增強抵抗力~~~

我每日食完飯後都有帶D狗去行下散步~~~

相關搜索目錄: 運動

引用:
原帖由 kayuet 於 2009-6-15 16:49 發表

我估係d 毛巾合或公眾地方la......唉
其實陰道入面同外陰都有, 咁我應該睇婦科合定係Dr.Ho ar?
如Stanley所講, 其實我體質係好差, 但體質好會唔會自己好返?

好無e生可以介紹下?
女e生既資料我俾左你,,你去你pm到睇睇啦

引用:
原帖由 bigdog33 於 2009-6-15 23:04 發表
Candy,
  女人的個度..唔同男人..如果用手摸到..個粒野..就應該好大粒架!
我都有的腺體小粒. 俗稱珍珠疣..上次去睇DR. HO.佢話係普通腺體..係冠溝位..由十幾岁發育時..發現到宜家.
足足有20年啦..都無大無小 ...
其實佢係係尿道口出面下dd個d皮到(唔係嬾紅色個個位wor),,, 我用鏡睇到,,但唔係話好覺,要我拉緊個d皮膚就會睇得清楚d~~~但摸落去就摸到,, 係暗突出黎咁,,  我唔知啊,,好似之前係真係冇,, 不過我暫時見我老公又冇咩野,,,, 但你地話花都可以有成 1-8個月既潛伏期,,所以呢個星期五我都會去俾e生睇,,叫佢睇清楚d~~~

引用:
原帖由 bad-man 於 2009-6-16 17:54 發表

Dr. ho講過如果要拉緊d皮先睇到的話, 係疣既機會不大...
同埋疣最明顯就係睇得出係生响出面 (因為係皮膚增生), 如果係生响入面, 好似瘡咁樣, 就好大機會唔係...
係啊我真係唔知我而家即去沖涼睇清楚d,不過我點都好星期五會去俾e生睇一睇

驚緊個日去check添,,仲要等2日先有report,,我唸星期五check要星期一先有report....

引用:
原帖由 BLACK_SARENA 於 2009-6-16 23:03 發表

你星期五check可能要星期二先有report.
放鬆d啦.
現在一切己成定局,
有就有, 無就無.
所以吾洗怕.
多謝你鼓勵!!!都真係成日亂唸,,,少少野都好擔心有呢樣有果樣。

引用:
原帖由 sadsadlife 於 2009-6-17 20:45 發表

如果係我就 , 如有懷疑當真做  ~~

生一粒 要等3 個月woo 起碼   其實都幾拆磨 ga 你諗下 3個月又3個月真係要搞好耐ga

你都想安安全全同你老公行埋ga   

努力努力  將唔 ...
我覺得下面個情況差左,,所以我聽日就去睇醫生,,,,,好灰,,真係,,好難做到百合兄講既咁睇得開,,我腦成日驚e生講我知有,,,,,,,,咩,,,,如果係,,真係,,,,,,唔知點,,,面對,,,,, 好不安,,,  而家陰道口出面好似有d 腫同有d發炎,,係出面,,, 我都唔知咩事,,聽日去俾e生睇,,,, 希望冇事,,有得e返好啦,,,

真係好後悔,, 錯左冇得唸返轉頭,,只可以望有機會俾自己從身改過(我冇事即係我老公都冇事),,,

引用:
原帖由 bonbonsex 於 2009-6-19 02:57 發表

師兄,
其實之前去過政府度做過兩次冷凍咖,甩左之後無耐又生返出黎, 本來都系果十粒八粒, 但近一兩個星期竟然突然出多左好多粒,
雖然系好細粒,有D只系半粒芝麻咁細, 我搽下搽下先知原來突然多得咁犀利,
其實我 ...
資料唔岩
你去返之前最頭個幾十頁睇啦,,有dr.ho資料架,,,

good luck

引用:
原帖由 marco0402 於 2009-6-19 20:24 發表

candy你睇左醫生未? 咁難先忍左九十日唔差在忍埋呢幾日

我結果都係忍唔住六十日去左驗AIDS
今日RESULT出左係NEGATIVE
醫生(普通科)話應該無事架啦
而家D檢驗方法先進左有都應該驗到出黎
叫我唔好再驗啦
...
唉,,我未啊今日等左成日都仲未有電話,,,,我唸應該聽日有掛,,抽血時e生都話係2日到先有,,,,,
我都好鄧你開心,,冇事架啦你,,,我都聽過人講,,如果係有野既未到90日都好大機會會check到,if你真係有既,,
不過安全起見同放心d,,90日啦,,去check多last一次啦,,,,,

多謝你鼓勵,,我真係好擔心好不安,,每每唸起都係會覺得係中,,,,,,希望冇事啦,,,

我冇事啦,報告出左冇A & 梅啦,,,,,

鬆晒。

但分泌個到E生話CHECK出黎有大量既鏈球菌同念珠菌,,食藥,佢話呢D第時都會成日有。 咁自己做好D衝生。

至於我之前話有粒野個到,佢話佢冇見到, 咁佢話叫我返去俾佢CHECK多次,, 但應該黎M,,唯有等M完左先再去搞一搞,,,, 但點都好,,唔係A 就真係鬆晒,有花都係E姐,,唔會死人,,,

多謝你地既支持~~~

引用:
原帖由 stanleysex 於 2009-6-22 00:49 發表

candy醫生有無話鏈球菌同念珠菌,,食藥就會無哂定點? 會唔會對你有咩影響等??
尋日問左醫生啦,佢話呢D菌食好左都會好大機會又生返架,佢話好多時佢有係入面,但冇話影響到你既,,好似我今次覺得唔舒服下面,多分泌流出黎,,我就會去食藥LOO。

我都問過佢我係咪主要既性病都CHECK晒佢話係,,,我問咁疱疹呢,佢話呢樣都可以有而唔發出黎,,但佢要發左出黎去CHECK先CHECK到,,即係咁講同花係一樣啦,,,,,

至於我話下面好似有粒野佢話下次黎完M上去俾佢睇多次LOO,,佢話上次其實都睇左好耐都唔見有,,, 但我真係自己見到有LOO,,都摸到,,, 唯有黎完M再上去1次LOO~~~

引用:
原帖由 95555052 於 2009-6-22 00:48 發表

咁你可以鬆一口氣了, 好好重新做人, 祝你婚姻幸福
多謝你,,, 大家咁話

我都希望呢到D朋友仔個個都快D好返~~~~ 脫離呢D唔開心既經歷

我個e生叫我check少左一樣野,係我一個nf提我先知,,,

就係"乙型肝炎"唉,,,,,,,  我記得個時好似聽佢提起過,個pk屋企人有乙型,,, 佢就唔知有冇,,,,,

尋日又上左去抽血check,我唸要聽日先有report,,,,

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。