推介:| 調解員課程 | Makeup Course | Hypnosis course | English course | NLP training | cissp cisa cism | 營養學課程 |

發新話題

[上樓骨] 華豐7H3

師兄, 可唔可以PM 7H3 電話俾我呀摸幾次門釘喇

引用:
原帖由 8-() 於 2009-4-3 00:11 發表 7H3放緊大假
放到幾時呀?

引用:
原帖由 Lee+Dick 於 2009-4-4 15:08 發表 她的電話錄音說將會放到四月尾。
難道佢巳經出緊月薪....

師兄, 可唔可以PM 7H3 電話俾我呀摸幾次門釘喇

六月某日報告一則

有師兄PM電話俾小弟, 出返個REPORT作回報

本來想搵嘉嘉, 但無聽電話, 就試下打去 7H3 , 又通喎, 仲要一BOOK即夾到時間!(她當日都有幾個BOOKING)

點知時間一改再改.....大熱天時, 唉...其間見幾位 CHING 清洗樓宇, 七上八落, 又流汗!

之後第一次入 7H3 閘, 7H3 竟然躲在門後! 玩開酒店囡的 CHING 都知咩意思....打個突, 即刻驚驚地, 不過 BOOK 左無計喇。

擁抱。

波餅。

壓力。

終於見到傳奇 USB! 上下打量她的我, 呆了一兩秒。 7H3 亦被望得有點怪怪的。哈哈!

樣貌: 淡妝、斯文、平凡、整齊、行出街會望一眼, 只一眼
身材: 160左右、 大波不厚背、 走肥(有點過瘦又未至皮包骨), 皮十分薄, 頗滑, 不算嫩白, 黑提
態度: 有自信, 聰明, 有野心, 有機心, 好客, 0岩咀形會幾好傾(廢話!), 率直, 0岩玩的話幾好玩(廢話)
狀態: 有少少黑眼圈, 頗累
骨技: 有力, 齋場學徒, 有板有眼, 但未到家, 未出得場
浴: 先單後雙
RPP: 一般, 樓下雪兒則很不錯! 或者如 CHING 所說, 她主打的問題

最後今天小弟跟 7H3 十分開心(落樓後都係!)
整個過程好玩與否, 要睇 CHING 們識唔識玩, 及是否明白自己想要的是什麼。若不懂得玩, 一切會很公式化, 很賓主的關係, 什至會有趕時間的感覺; 反之亦可以玩到一剎那有雙雙開始沉船、親暱女友的感覺。用整件事去睇, 7H3 的性格及硬件就有條件提供這樣的一個結果, 但 CHING 要有眼緣、技術及足夠主動性去互相引領、摸索。

全程嚴重 OVERTIME, 下一位 CHING 對不起了。

返啅指數: 7/10
小弟找到所需; 不會忘記這一位 USB, 亦不會返啅

相關搜索目錄: 酒店

引用:
原帖由 ericsaintmartin 於 2009-6-7 00:13 發表 個人意見:師兄全中 去婷婷度揼骨主打唔係揼亦唔係part2係玩feel

客氣!

引用:
原帖由 titslover 於 2009-6-7 02:49 發表 I never try "hotel girl" girl before, would you tell me what is the meaning of "hide behind the door"?Anyway, what your comment is exactly same as me. I tried her only one time when she stil ...
你都好早搵到佢喎, 佢的確係必試之一

那天 7h3 跟我說過多半年就
有無 ching  印證下
定還是大定都唔出聲玩多幾次? 哈哈

引用:
原帖由 madinhj 於 2009-6-26 18:29 發表

唓,囡梗係會有 的一日架啦!唔通做成世咩!
其實佢做唔做我都唔會返啅
咁多人要 PM 又無咩下文, 我係好奇D CHING 係唔係怕"沉得太遲", 密密去緊姐, 哈哈

聽聞而家 WF 要登記 ID, 有無 CHING 證實?

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。