推介:| 調解員課程 | Makeup Course | Hypnosis course | English course | NLP training | cissp cisa cism | 營養學課程 |

發新話題

上海街上樓骨

聽聞華豐有一女幾旺鍾, 不過好少見報告
六樓

引用:
原帖由 愛田由 於 2009-6-10 10:08 發表

which room? 6C5 ?

邊間就唔知....好似叫 YOYO我都未試過, 一片空白, 問開囡囡附近最旺鍾係邊個, 佢係咁答

而家有 D 明你個 "倦鳥需知返" 係咩 FEEL

7H3 係有 D 後勁

引用:
原帖由 ericsaintmartin 於 2009-6-19 08:50 發表 唔係吓嘩!雖然我係fans我都覺得yuki嘅report多到有啲過份怕俾人話係寫手作怪
唔駛怕0既, 大家會睇到唔同野ma....再者囡囡次次狀態都唔同

就好似今日我係富士遇到個癲癲地丫

引用:
原帖由 愛田由 於 2009-6-20 09:16 發表

說來聽聽~~
佢唔係樓上骨, 四川人, 鬼鬼鼠鼠成日奸笑, 由其是沖涼! ! 似係比佢抽水感覺多D

佢又話幾鐘意呢行, 因為有錢又舒服喎, 0係富士簽長約。TURN OUT 都唔係完全吹水0既, 完晒都仲係咁磨。佢個人係幾開心0既, 同佢一齊都算係歡樂時光

引用:
原帖由 愛田由 於 2009-6-26 11:11 發表 咩number呀。方便 pm我嗎?
沒問題啊, 假波介不介意? 哈哈

看得出你很痛...

其實我最近都無咩運, 3 上富士 3 對假波

1) 彤彤, 21/F 上次講完晒係咁磨0個個, 服務最多完化
2) 公仔, 17/F 講樣係酒店囡 PHOTOSHOP 過後 $ 800 價錢, 解開長髮個下真係加分, MIX 黎, 泰, 幾好功夫, 少撈味, 會出現溝通問題
3) 婷婷, 20/F , 人地話假波, 呢個分唔到, 呢件拖出街唔失禮, 叫床個樣幾搞笑, 上次完左後同佢係走廊吹水, 介紹D 姐妹我識, 好得逞咁話做左小弟 , + 100 可揼, 不過佢話都係同姐妹學 , 都唔敢SELL我....佢幾溫柔好玩0既

相關搜索目錄: 酒店

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。