推介:| 網頁寄存 | 網頁設計 | 開網店 | 電郵申請 | Wordpress Hosting | 外賣平台 | 英語課程推薦 | 風水屋 | 房間風水懷孕 | Timway Testimonial | Wedding Planner | Wedding MC |

發新話題

Hi 我第一次

引用:
原帖由 IRISC9 於 2010-12-11 12:53 發表

再多些人要求先給大家睇下...............
  梗係想﹗極之渴望添啦﹗    

引用:
原帖由 車仔1228 於 2010-12-24 13:48 發表

iris c9 我又要呀?
   Me too﹗Thanks﹗  

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-1-31 08:54 發表
早晨.....男人.......就到新年啦......好開心
我收到好多pm....但請大家記得必需有頭像及我幫他親自改名的網友我才會發相片,除了3位特別的網友不用外....因為我已取消了今天pm上我沒有改過名的資料
    IRIS,唔知可唔可以幫小弟改埋「名」呢﹖  

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-1-31 09:40 發表

你叫小王子好嗎?????
   Thanks﹗有王子做,小就小啦﹗   

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-2-1 09:04 發表

公司的影印房裡
  對腳好SLIM,放喺膊頭上正最正﹗  

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-2-1 10:36 發表

我不理別人嫁...................
Good Morning﹗

咁唔知有有晨早上天台進行「晨操」﹖引吭高歌、呻吟大作﹖  

我估你肯定會「叫」得好大聲、勾魂蝕骨﹗  

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-2-1 10:48 發表

通常我們都是在晚上做多.......都叫得幾大聲.在街上都會聽到......因為又一次我叫床時聲到街上有把男人聲扮我叫床聲....可能話我太大聲啦
  個傻佬梗係想加入戰團玩3p,所以試吓你地有乜回應﹖

佢有得聽冇得fuck,實成晚谷住瞓唔著,唔知要打幾次飛機先可以平息慾火﹗真係戥佢可憐。  

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-2-1 10:48 發表

是在公司的影印房裡..............
  幅頭像好似啱啱俾你「執」完咁款,軟"奶奶"企唔穩,期待encore再來﹗  

如果可以分開對美腿,昅吓隻漏汁鮮鮑就飽囉﹗唔怪得食lunch都留番喺公司啦﹗  

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-2-2 08:31 發表
相片已發.........你們收到嗎....請覆
  Good morning呀﹗  

「小王子」收唔到呀﹗     

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-2-2 09:01 發表

你再pm我一次
   Iris,已pm了,有沒有收到呢﹖  

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-2-2 09:08 發表

你都沒有給我你的e-mail....點send
  收到喇﹗好「正」呀對青筋巨乳﹗

真係羨慕你老公,有此好雙乳嬌妻,真係豐衣足食,唔怕餓親﹗  

若果瞓係度,俾你騎住打莊上上落落,睇住大大對車頭大燈拋上拋落,真係目可暇給﹗  

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-2-2 09:37 發表

你鐘意嗎......小王子
  非常喜歡添喇﹗當堂舉旗致敬﹗幻想緊俾你夾住玩乳膠漆﹗  

不過素質略差少少,如果係高清就Very Good嘞﹗

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-2-2 09:54 發表

當然樣樣都會啦.....出年買了個漢方療程.....會使皮膚更加靚.對乳房更加提升,個型更加靚和好揸手
  Iris,祝你如願以償,心想事成﹗    

到時記緊開番個「抽水」party慶祝吓﹗  

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-2-2 09:57 發表

就是不想他出去偷食我才會這樣
  人嘅慾望梗係想「食」好嘢,但餐餐魚翅飽魚都會膩﹗最緊要轉多d花臣投其所好,保持新鮮感。  

不過最重要都係佢本性,若然係貪新忘舊,都難受邪花誘惑﹗  

但以Iris嘅條件,我相信佢驚你去勾佬多d,有個咁正嘅筍盤都唔開懇,佢真係笨賊暴殄天物﹗  

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-2-2 10:19 發表

你問下森巴6號和JAME我對波好不好揸.....他們兩個都摸過我隻毛蟹
  唔駛問,睇過相都知對咪咪好揸手,重要係我最愛嘅「青筋波」﹗  

不過隻毛蟹就未見識過,等你SEND埋相先知﹖但多毛女就普遍性慾強,最正都係鮮鮑又PINK又緊窄多水﹗  

真係羨慕死人呀﹗百年難得一遇嘅大淫娃,搞到我都想轉行﹗  

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-2-10 09:09 發表

sorry....因為太開心.忘記了.姐妹們都由老公送....下次私人再醒你些好野補數呀.....錫晒你
   女神,係咪聽者都有份先﹖    

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-2-11 08:48 發表

已收到你的PM.你的髮型屋真的幾出名.下星期再約你.唔好收我這麼貴呀........
  應該要買一送一大酬賓,修剪埋「下面」堆亂草﹗  

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-2-15 08:36 發表
早晨.....男人.....情人節快樂嗎?我就在上海和客戶預祝了情人節.這是到上海的最大收獲.

今次的行程是我和老板及經理三人同行.星期六中年到達上海,當時已是2:00 左右, 客戶 Raymond 和他的女秘書在機場接待我們, 因 ...
  早晨﹗Iris,好詳細的報告,不自覺為你舉旗鳴炮﹗

齋磨冇進行活塞動作,佢果晚肯定非常痕癢,真係好想幫個Raymond狠狠勁插你前後兩條隧道﹗  

你張新頭像好sexy,此上海之痕有冇乜新相影底,再分享呢﹖

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-2-15 08:57 發表

當然沒有影相啦...其實當時我都好想試下德國佬條大蛇插入我陰道裡的感覺.一定會好舒服....因為真的好粗好長.........
最後忍到昨晚捉住老公插左我兩獲.....做愛時還在幻想著德國佬條J
  德國食品最出名就係香腸,你都叫品嚐過,仲要係「白汁」添﹗   

忍到番嚟都係執兩鑊咁少﹖大把brother渴望代勞呀﹗  

幻想同條德國大蘑菇腸廝殺,係咪特別濕、特別易高潮呢﹖你相公有冇問你點解咁餓﹖  

Iris女神,一再回味你篇淫作,又再自摸「一番」﹔可唔可以俾我射晒落你個小嘴呀﹖    

引用:
原帖由 IRISC9 於 2011-2-15 09:48 發表

我都發過我乳頭的相片.....你無收過嗎
  個陣你都未做漢方療程,而家做完療程對奶奶應會更堅庭更彈手的......

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。