推介:| UGG | baby product | MD skinical | 環保袋訂造 | PROTOP | 鈙利亞阿勒頗手工古皂 | UGG Boots | Sheepskin Boots |

42 12
發新話題

又係三日兩夜東莞遊(爛尾文續篇)

前文提前

http://forum.timway.com/f/thread-225361-1-1.html

哩篇係上兩個月寫0既爛尾文續集。。。。。有好多細節都唔記得晒喇。。。
唯有盡寫啦。。。

第二日

晨早9點幾起身。。見囡囡仲係熟睡中。。。
諗下仲搞唔搞佢好呢?。。。(因為我細佬朝早仲起身早過我,一早頭缶缶同我講早晨。。)
不過今日早尿時有D赤赤痛。。。(唔係奶野,祗係禽晚中左老鼠夾唧)
由得囡囡繼續瞓。。。自己開部腦checkmessage先!

做左一粒鐘正經野度。。。就打電話俾我兩個朋友。。。(朋友三己經係禽晚一點幾番左SZ。。膠人)
朋友一個手機一直响不過無人接。。。(唔係吖嘛前前後後四十幾分鐘,morning Q甘持久?)
(後來先知佢成晚無搞過野)

朋友二手機連訊號都無。。。(唔通俾人老笠或者執左個手電走!!)

0既形勢,我都唔理得佢地甘多,我唯有自己去搵野食先。。。。
囡囡哩個時候都醒左喇,問我係咪要走喇?。。。如果係,佢就陪我食早/午餐。。

我見甘好態度0既囡囡而家常平唔多見咪話好囉一齊食早餐。
甘我地例牌落去樓下西餐廳食自助早餐。。。。
雖然哩度D早餐無乜特別。。不過相信唔少去過常平0既兄都係度食過早餐。。。。。
食完早餐都成十一點幾。。見時候唔早咪派彩俾囡囡叫佢番去休息。。。。

跟手再打俾我兩件朋友。。。。

朋友一。。。。終於通左。跟住同我講。。。(下刪三千字)。。。。。
講到我電話差D無電。。基本上都係講你幾甘黑仔,囡囡上到房之後,突然見紅,不過就話唔收我朋友過夜錢,祗收平枱錢,裸陪我朋友瞓一晩,不過佢話甘仲衰,因為囡囡身材又正,但又無得搞,整到佢成晚九硬硬瞓唔着。。。不過人心肉做,佢見囡囡甘好態度,天光時咪多D錢佢搭車番屋企。。。。。。不過亦種下左佢要跟我去玩多日0既禍根

朋友二。。。。。今次一打佢電話又有人聽。。。佢話女友天未光就打俾佢,唔知係咪突撃撿查,搞到佢晨早6點就飛車番深圳!唉。。。都算慘。。。

甘我就唔理佢地甘多啦。。。我己經向行程的下一站出發。。。常平隔離0既一個鎮區
果度有一間非常豪華超5星酒店坐落係果度。。。。比泰紙同匯W都高得多。。。
房價差唔多。。。但房內裝修設施拍得住好多國際5星,例如Westin…
所以我咪早D過去,享用下果邊的設備,浸下浴鹽….睇下電視,輕輕鬆鬆我下一班朋友到。。
姑且叫佢地做。。朋友四,朋友五,朋友六
可能浸得太舒服,唔知幾時就瞓着左。。。一彈醒己經差不多下午四點。。。
原來朋友四同五都己經到左。。。仲去緊dup正骨添。。問我去唔去?
我見都無乜特別野要做,咪一齊去囉。。

Dup骨期間,朋友六打左黎。。話。(下刪一千五字)。。。甘甘甘。。甘甘甘。。其實講黎講去就咪話要放飛機囉。。。。
隔左無耐。。朋友一又打番黎俾我。。。。話自己硬左又軟番,軟左之後又硬番,如此這般都有5,6次遁環。。就係一鎗都未開過。。佢問我有咩玩,我就叫佢有興趣的話咪黎玩囉。。。
甘佢就唔洗15分鐘車程就由CP殺到。。。

六點鐘,雖然四件哥仔係酒店中菜廳食飯,但個心早就去左夢X院KTV度。。。。。

相關搜索目錄: 裝修 手機 酒店
本帖最近評分記錄
  • 筆突 體力 +20 用心分享 2009-1-6 11:18
  • 筆突 威望 +20 用心分享 2009-1-6 11:18

農曆新年前收拾埋啲積存報告唔好責過年,好事嚟嘅
尋開心,但求過得人,過得自己
你對我好,我對你好

第二夜

入到K果陣都成七點。。。。
門口例牌有D鬼佬吹saxophone,拉小提琴,彈鋼琴。
大門口仲有個舞台,七點零八點仲有model係條runway上面行show….
門面感覺唔錯。。。。
收費呢?基本就3,8,10。。。model5,15,20…..DJ 2
本來今日都係預左唔係甘多人。。。。所以都係搵左間細房。。。
我係頭個round…揀左個幾高下但唔肥的囡。。。問真係佢係咪model。。佢話佢得167,要168或以上先可以做model….湖南囡囡。。笑容可躬。。。
我另外係第三,四round…又執多一件。。安徽囡。。又係167高,有D似何嘉莉(以前英皇歌星)。。。。
不過眨下眼。。到左第七,八round…間房己經迫爆,朋友四揀左1件,朋友五揀左兩件,
朋友一揀左4件!!無聽錯。。真係4件。。。
甘我地4男9女,,總共13人又開始party….
期間我知道坐我件湖南囡囡原來生日,但因為星期六無得放假(佢地管囡好嚴,返工放工唔係打卡,係用指紋機掃描,包無得搵其他人代為打卡)
我見大家玩得甘高興,咪那那聲去coffee shop訂疍榚。。。半個鐘頭起貨,味道同龍島都差不多。。。。
到左差唔多十二點,係當晩高潮。。。切疍榚唱生日歌少不免。。。
囡囡話好感動。。因為佢從來未試過有人同佢開生日會。。。。
期間我發覺可食率甚高。。去抄低4,5個車牌。。留待日後再用。。。

差唔多玩到一點幾。。。我地先散場返房。。。
今晚個個戰友都搵到對手。。。永不落空。。

我同囡囡番到房之後。。。佢都唔知幾鬼溫柔。。。。
仲主動去放水入浴缸要同我鴛鴦浴。。。
我見佢面紅紅,醉醉地。。。好鬼誘惑。。。
跟住係浴缸車左差唔多5,6分鐘。。。
如果唔係怕無套要打真軍。。我諗一早就打左水戰喇。。。。

我果晚都唔知做乜鬼甘好精神。。。。
前前後後打左4鎗。。。。搞我地瞓到十二點都唔願郁。。。。

直到frontdesk打電話黎催。。我先起身。。。然後派彩。。。
諗住叫佢早D番去休息。。。點知佢又話想陪多我一陣。。。

甘佢一直陪我同兩個朋友食飯(朋友一個電話無人聽,估計係有秘密任務掛)
送到我上埋車離開。。。己經係兩個鐘頭之後0既事。。。。

後記:事隔三個月,我都仲記得個囡囡送我搭車時眼神,講起連我都覺得有D唔捨得!

財力無盡,精力無窮,構出無限精彩的故事

孤舟簑笠翁,獨釣寒江雪。

引用:
原帖由 simonkok 於 2009-1-6 04:56 發表
第二夜

大門口仲有個舞台,七點零八點仲有model係條runway上面行show….
門面感覺唔錯。。。。
收費呢?基本就3,8,10。。。mo ...
西門兄勁, 小人物最愛高妹,  看來要一探了

好強勁 ...
有乜方法

引用:
原帖由 jjkk_king 於 2009-1-6 10:05 發表
好強勁 ...
有乜方法
吓。。。有咩野勁啊?

引用:
原帖由 Jack-a-Lent 於 2009-1-6 09:00 發表

西門兄勁, 小人物最愛高妹,  看來要一探了
就算唔係model....係一般囡囡。。果度平均水準。。係好少矮細0既囡囡。。。。

引用:
原帖由 simonkok 於 2009-1-6 04:56 發表 第二夜
門面感覺唔錯。。。。
收費呢?基本就3,8,10。。。mo ...
西门兄真系后生可畏。。一晚四Q。。
听西门兄介绍真系吾错播。。我都想揾翻个167既玩下。。

回復 9# 的帖子

Is this the KTV that we propose to go this Saturday ? Sounds good ! Please PM me the name of the KTV.

引用:
原帖由 simonkok 於 2009-1-6 10:14 發表

就算唔係model....係一般囡囡。。果度平均水準。。係好少矮細0既囡囡。。。。
好想去啊!
Please  PM 我資料哪!
下星期六我在CP開會, 打算先去此處, 再去客棧和靚媽咪送行!
一晚踩兩地

引用:
原帖由 7-siu 於 2009-1-6 12:11 發表
Is this the KTV that we propose to go this Saturday ? Sounds good ! Please PM me the name of the KTV.
Yes la....我举脚先。。

回復 12# 的帖子

Please reply me detail by PM.

引用:
原帖由 Jack-a-Lent 於 2009-1-6 12:21 發表

好想去啊!
Please  PM 我資料哪!
下星期六我在CP開會, 打算先去此處, 再去客棧和靚媽咪送行!
一晚踩兩地
難得大家甘有興趣....最衰都係我啦.....如果唔爛尾...篇文應該係十一月出....
唔洗等到尾牙....搞到囡囡都走左唔少....

所以哩篇純粹個人意見...唔好玩的話...真係唔好介意...(我都預左俾人小 )

睇完都流口水   呢個場消費唔算太貴, 不過越近新年越少女, 各位早去為妙

引用:
原帖由 simonkok 於 2009-1-6 12:47 發表

難得大家甘有興趣....最衰都係我啦.....如果唔爛尾...篇文應該係十一月出....
唔洗等到尾牙....搞到囡囡都走左唔少....

所以哩篇純粹個人意見...唔好玩的話...真係唔好介意...(我都預左俾人小 )
不用擔心, 我嫖運奇差 , 從不會怪人的

引用:
原帖由 BB鬥士 於 2009-1-6 13:15 發表
睇完都流口水   呢個場消費唔算太貴, 不過越近新年越少女, 各位早去為妙
BB師兄..你都有去哩間玩?

回復 17# 的帖子

由個場新開將d女唔夠到現在多女, 間中都有去下啦.

引用:
原帖由 BB鬥士 於 2009-1-6 15:48 發表
由個場新開將d女唔夠到現在多女, 間中都有去下啦.
我係果度出入左兩年度..唔知有無碰見BB師兄呢?

我上星期刚刚去完,都系差唔多,但381系贵D。

引用:
原帖由 white 於 2009-1-6 23:10 發表
我上星期刚刚去完,都系差唔多,但381系贵D。
你星期幾去嫁?......情況如何呢?

回復 19# 的帖子

我都係扯住人衫尾跟去玩  我一般好少星期五六去唱k, 見到我既機會會少d

引用:
原帖由 BB鬥士 於 2009-1-7 14:25 發表
我都係扯住人衫尾跟去玩  我一般好少星期五六去唱k, 見到我既機會會少d
Weekday去唱K果D..先至係大老板!唔洗做吖嘛....

回復 23# 的帖子

所以我呢d small post 要扯衫尾跟去玩囉, 冇 big兄咁豪    

呢間場我都幾鐘意, 不過有時d女會斯文咗d, 你地weekend 去玩得開心d啦.

p.s 呢到最大進步就係d model 水準比以前高咗, 唔會剩係得個高字

引用:
原帖由 BB鬥士 於 2009-1-7 14:47 發表
所以我呢d small post 要扯衫尾跟去玩囉, 冇 big兄咁豪    

呢間場我都幾鐘意, 不過有時d女會斯文咗d, 你地weekend 去玩得開心d啦.

p.s 呢到最大進步就係d model 水準比以前高咗, 唔會剩係得 ...
我都同意有D..model都幾好..不過洗太高..我都係坐過一兩個model平枱....

42 12
發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。