推介:| 觀塘外賣速遞 | 將軍澳外賣速遞 | Party 美食到會 | 汽車蓬頂維修翻身 | 雪地靴 | 羊毛鞋 | 羊毛鞋墊 | Online Food Ordering System | Pre Wedding Photographer |

發新話題

[檔案] Par3 貨架

發現原來以另一個角度去睇媽咪,囡囡嘅生活真係會有好唔同感覺,好震憾.開始明點解囡囡有錢賺都咁差嘅態度,雖然理解,但站喺消費者角度去睇件事,當然唔認同.仲有好多其他嘢想講,但又唔係乜都可以公開講,所以唔知點講,加上冇時間打,睇相算啦
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.
尋開心,但求過得人,過得自己
你對我好,我對你好

引用:
原帖由 denny2000 於 2008-11-10 15:56 發表

are you referring to their pressure from the society/parents/hometown of being in this trade?  I once thought about their poor life, at sna, one has to lick >5 times different dick dick every day, ...
睇見囡囡喺契姐生日party時一時感觸喊到收唔倒聲,睇見同組姊妹,媽咪喺平時囡囡俾客抽水嘅房打成一片.睇見麻雀枱上另一個囡囡個老豆做我上家......一下子連自已都好亂,感到呢個世界真係好玄

囡囡信得我過先同我講嘅詳情,就唔多講啦.只係覺得LL之後,寧願我負囡囡.不要再令自己喺歡場負傷

你對我好,我對你好

引用:
原帖由 FKU 於 2008-11-10 18:09 發表
唉師兄我做到好似你咁灑脫就好了,我沉既胡南妹子六年了因正財困,三個月沒比家用她就話左5.6次要分手,我又唔舍得,而家都唔知点做好!
當你心死時,你就會放得低好多嘢.包括你曾經好在乎嘅嘢.不過學識呢個道理,都付出好大代價吓

你對我好,我對你好

引用:
原帖由 simonkok 於 2008-11-12 00:38 發表

不過。。假如你好似我個兄弟甘。。。個囡囡叫佢升格做狼狗。。你又會點?
你會唔會死心蹋地以後祗同佢一個一齊過生活呢?
雖然做一個軟飯王子都係一門謀生技倆,但小弟真係接受唔倒推條囡落火坑.加上冇打打殺殺嘅能力去幫囡囡拆解各樣工作上出現嘅問題,所以橫睇掂睇都覺得冇可能會發生喺小弟身上咯
你對我好,我對你好

近日來各場原來腥風血雨,其中一件事為免被當局見倒引起另一場掃蕩就唔講啦.另一件事可以講嘅就係澳門有三個富婆每人出二千攪到一隻鴨精盡人亡,真係死Q咗,加上航展以及省要求市配合行動,所以除非自動停業,幾乎所有場一律冇事先通知全部被掃過.以前一直以為十二點後可能性較低,但相熟主管間場係凌晨一點先採取行動.所以睇嚟都冇話過咗幾多點就冇事...

等連載故事等極都冇下文,都唔理得D1一行是否成事.解決眼前需要先
一入嚟係個貧乳,心諗經理你做乜跣我呀.不過見囡囡又幾乖,所以唔忍心彈佢.冇乜期望下
囡囡真係唔係好識做服務,但舌功一啲都冇偷懶,仲要一下一下好應咁感覺倒條脷奶勻全身.嗰種amateur feel絕對有另一番風味最緊要係緊窄程度絕對冇投訴,所以我信佢真係返得一個禮拜倒

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.
你對我好,我對你好

引用:
原帖由 DrTea 於 2008-11-12 14:28 發表

Bro Par3, is she #159 ?
所以我信佢真係返得一個禮拜倒

距離你上次點只一個禮拜呀

你對我好,我對你好

if u ask me whether it is worth it or not, i would say no, but that is fulfilling a wish, so it is probably ok afer all, i am wondering how come model only cost less than 500 more now, will talk about it more later, on a run again la ; )
你對我好,我對你好

最近比較忙.補返張相先,report候補
你對我好,我對你好

感覺見咗一個鐘心理醫生多過去SN,囡囡完全冇服務咁滯,但小弟居然好快完事.幾乎係有史以來最快,三分鐘都唔知有冇.跟住佢話破例俾我第二次因為佢返咗幾日工第一次有感覺.唔知佢邊句真都冇擺喺心,可能因為佢來自東北,吹水回氣時又講到LL.終於都係繼續吹到夠鐘沖涼走人,回程時去到酒吧街見倒一個想落搭.點知轉個頭再返去就消失咗,所以唔知係啤酒妹收工等車定真係MM.

相關搜索目錄: 啤酒
你對我好,我對你好

2008年11月16日 下午 1:10
LL 寄来的贺卡《留住你的爱》
我轻轻的尝一口你说的爱我,
你的爱太多,想随身带走,想你的时候就吃上一口,
这分量不多,却将你的爱完全吸收。

2008年11月16日 下午 1:14
我来广东了。时间可以冲淡一切吗。你过的好吗。有想我吗。呵呵。会想吗。理智一点不要想我哦。可能过几天就回去了。走之前可以见个面吗。

2008年11月16日 下午 1:19
周杰伦出了新专辑。有听吗。觉得每着歌都很好听。听着歌就会想起你。不知道是为什么。很浪漫温暖吧。会想起你。
你對我好,我對你好

引用:
原帖由 simonkok 於 2008-11-18 04:24 發表

C兄。。你而家諗多D你個正印女友。。。LL果D就唔好掂甘多。。等佢慢慢淡。。。
問題係我行開幾日做正經嘢,正印好多嘢諗,我最怕呢啲好地地硬係要鑽牛角尖嘅女人,本來今晚特登抽空返嚟陪佢.點知去到我屋企之後卒之佢又話要返屋企.所以攪到我好Q煩
你對我好,我對你好

伤心
2008年11月11日 16时20分39秒

今天是姥姥出殡的一天.而我却没能到场.我的心真的很着急.但是没有办法.不是我能想到的.我的心真的是又急又恨我自己真的没有用.为什么会选择这样的一个时候来呢.在车的时候就知道去世的消息.当时的心情真的是很悲痛的.家里不用去想肯定都己经忙得不可开交.我不知道怎么样去安慰我的妈妈.打电话不知道怎么去说.都不知道该说什么.此时的心情真的好乱...不知道来到了这是不是我的新一个开始呢?会有人知道吗.会有人知道我的心吗.

2008年11月11日 16时59分36秒

很久没有来空间了.怎么一下子变成这个样子了.现在己经没有心情在去搞了.真的真的很喜欢他的歌.听起来让人很舒服.很浪漫.很温暖.我也不知道是怎么回事.每首都是那么的爱.但是同时也给我带来许多美好的回忆.我也知道一个人不能总是活在回忆里.要面对现实.但是说起来容易做起来真的是很难.我该怎么办呢.广东的天气真的好好.喜欢这里的风.这里的人.我真的好喜欢.不像老家.冷得要命.真的很喜欢.都不想回去了.但是我没办法.迷茫的我要何去何从.要以什么心态来面对我自己呢.面对我所经历的事.我不知道.我是一个很有主见的人.但是经历的事我了.让我变得没有主意了.我对吗.错了吗.暂时住在朋友家里.心情还好吧.见到朋友真的是很高兴.在他的家里就像到自己的家里一样.很随便.但是我的路该怎么走呢.我不会选择了.唉...每天只能这样咯.命运真的是会捉弄人.我这么一个可爱.善良的女孩.为什么会对我这么的不公平.我这一切到底是为了什么.为了谁.太不公平了.真心能换来真的感情吗.不要轻意的相信任何人.用妹妹的名言就是"天下没有一个好男人".这是在她的心里.因为她伤的太多次了.所以不会再相信任何男人.而我却说:"有好男人的.只是你没有遇到".她却说.好男人都被你碰到了.我无语了.只是呵呵一笑.心里面在想.可能吧.这就是命这就是注定的.那又能怎么样呢.不还是现在的这个样子.几年的时间白费.等于白混了.而换来的却是感情复杂.没有前途.看不到幸福....唉.只能说一句我们都会幸福的.好自为之吧.

前LG回覆
2008年11月11日 17时6分56秒
宝贝你还好吗 能原谅我吗 再给我一次机会好吗 不要让我担心 我是真的爱你

讨厌的事
2008年11月12日 13时35分48秒

最近几天发生了很多事。我不知道该怎么做。都是家里的事。到底该相信谁呢。面对钱的问题。竞然是发生在我身边的。都是我最亲的人。为什么会搞成这个样子呢。到底该怎么办。我应该相信谁呢。到底钱还是丢了。再说什么也是没有用的啊。把大家的亲情都搞得不好了。我不知道该怎么面对我的亲戚。唉。怎么所有的烂事都发生在我的身上。心好烦啊。

你對我好,我對你好

對於佢將自己寫成受害者,我好唔妥佢呢一點,但個blog係佢嘅,所以只可以忍.因為唔想展開駡戰,做男人點都有返少少風度好.

佢鍾意我定搵個水泡我真係唔識分,亦唔打算知.因為我接受唔倒囡囡翻兜.我覺得愛對方嘅機會只有一次.我承認佢應該有真心鍾意過我,問題係同一時間佢唔係真心鍾意我一個咯.
你對我好,我對你好

引用:
原帖由 simonkok 於 2008-11-18 09:59 發表

每個人接受程度唔同,公平D講。。。出黎玩0既男又唔係。。好多target好多backup.....
我都認同,出嚟玩有邊個個電話入面唔係至少收埋十個八個呢
不過因為我一開始係想同LL過人世,所以要求梗係唔同啦,係咪?
你對我好,我對你好

睇戲時見倒呢個情節超好笑,估唔到真係會發生,前晚不小心將蛋白質灑咗落佢啲頭髮度,真係好快硬晒,仲快過超強定型水,之後佢好認真咁問咗我一個問題我真係忍唔住笑

啲蛋白質會唔會經過頭髮嘅毛囊入到去會有BB?

如果會,咁仲要個窿嚟做乜

你對我好,我對你好

第一代LB休息兩年之後回歸作最後一擊賺多一輪錢,夜晚最後一刻決定返嚟搵佢.佢上晝仲同我講做緊思想掙扎,夜晚見倒佢時佢已經話填咗表準備聽日返工.果然爽快乾脆.其實見返佢勾起唔少過去嘅回憶,我同佢講依家有女朋友.佢同我講依家都有男朋友.唔知最終會唔會同佢結婚.本來諗住純粹見吓佢.但佢直接問今晚想唔想佢同我一齊返屋企.食得唔好嘥,但當然唔可以咁講

其實我不想你誤會我見你只想跟你做愛,所以如果你想回家的話沒關係的,不用遷就我,我只是想出來吃宵夜見見你而已
不會呀,我也沒這樣想你
那我們去麥當勞買外賣吧

幾年冇見.囡囡比以前清減咗,咪咪於是相對細咗同殘咗少少,不過化咗妝絕對唔難上鐘.我應承佢幫佢點鐘,但佢去一個房費正價係198嘅場,加埋小費要成五舊水落樓,老實講加埋服務王嘅配額同其他囡游項目,一個月都真係幫唔倒佢幾多次

相關搜索目錄: 結婚
你對我好,我對你好

引用:
原帖由 7-siu 於 2008-11-20 11:44 發表
噤!你樽定型gel 在我的車裡,我的囡囡會不會有了你的BB啊!
樽gel唔係我入貨嘅.借返嚟之嘛,應該唔會有我嘅BB,不過成龍做代言人,佢會唔會喺樽入面留有龍種就唔知啦,總知有BB唔好搵我就得啦
話時話,如果我有機會再跟團出發前你去開頒獎禮.就算搵唔搵佢訂房都好,麻煩你順便幫我還返支gel俾佢,話我有機會先去探佢啦.不過你唔好玩得佢咁應,因為佢嗰晚嚎哭嘅委屈樣真係攪到我踢晒腳
你對我好,我對你好

引用:
原帖由 7-siu 於 2008-11-20 12:10 發表
SHE IS STILL VERY FINE !!
我最招架唔住嘅係佢把聲,真係好溫柔,嗲得又唔肉麻.正
你對我好,我對你好

新開冇耐,好近五一廣場,比較方便,有冇機會去五六樓就未知,因為行程太短
擺喺房床頭張相入面嘅紅繩,一切盡在不言中啦

你對我好,我對你好

小插曲詳情有時間再report, 先報報行情

喺桑拿房入面 90分鐘 ¥298 (估計如果唔開大已經包HJ費)+¥350 (小費)
囡囡上酒店房 60分鐘 ¥500 (基本上係齋做加成個服務流程係咁倚完成,因為成套服務做晒係唔會夠鐘入戲肉,囡囡話試過90分鐘都做唔晒,何況得一粒鐘 )

相關搜索目錄: 酒店
你對我好,我對你好

收倒任小姐短信,告知已生咗個女,一下子又勾起過去嘅回憶.加上辦完正經事,個人孤伶伶冇乜寄託,加上得返一晚時間,點都要做少少嘢嘅.於是打開酒店房本嘢,睇吓有乜攪作先.

相關搜索目錄: 酒店
你對我好,我對你好

乒乓波就無謂啦 睇美容美髮中心啲儀器似乎又唔係搵囡嘅地方,加上小弟又唔飲,又唔熟地頭.開間房唱K隨時俾人放血,於是都係得返一個選擇.等到十二點後落去睇睇先

相關搜索目錄: 美容
你對我好,我對你好

落到去問,佢哋帶咗一個入嚟,高高大大好似有啲波,雖然好似幾肥吓,不過其實只要有服務就得,因為真係想搵人慰藉吓,所以求其啦,我上返房先,囡囡好快就上到.唔知係唔係太空虛,無啦啦問佢過夜收幾多,佢話要打落去問,開價千五,我話咁唔駛啦,之後佢傳話問平啲制唔制,我問咁幾多,佢又傳話收千二可唔可以,我話事但啦.於是搵人上嚟收多七舊.俾完錢去沖涼,跟住就開始一連串嘅奶嘢遭遇啦

一除衫原來佢真係好鬼死肥,為咗轉移目標同佢吹吹水啦.佢話第一日返桑拿,之前係坐枱嘅.飲咗個啤酒肚出嚟.我覺得唔只啤酒肚咯,因為我覺得佢仲有條啤酒腰.

相關搜索目錄: 啤酒
你對我好,我對你好

沖完涼前問佢過夜有幾多Q,佢反問我可以做幾多Q,我話咁3Q啦.開始諗佢唔通真係第一日返工?沖涼各自沖,出嚟我叫佢循例做一做服務,點知佢話

你的腳這麼多毛,做了服務也感覺不到吧

好,算數,慳返啲時間,轉身又係有乜heart,後尾感覺佢除咗有可能擺明偷懶之外,更可能係真係唔識,跟住叫佢吹,點知佢話

它好像有很大的味呀

我頂,不過我都算啦.如果你真係第一日返工亦無謂夾硬要你為難,於是叫佢戴套吹,但對佢嘅態度已經唔係好滿意,早知試完一Q先再決定過夜啦,唉,空虛衰衝動...

P.S. 今晚冇時間慢慢打啦,有機會繼續report
你對我好,我對你好

我唯有同佢講如果你想小par快啲硬,主攻我上兩點啦.跟住佢就開始集中火力,但完全冇技巧可言,因為我連平時好敏感嗰兩點都冇乜感覺,唯有自己輔助一下打硬佢,跟住叫佢再戴套.因為佢戴套吹完之後同我卸咗個套,之後又係九成囡囡嗰句

你在上面

我梗係反對啦,點都要你顯示少少誠意郁兩郁啩.但老實講,佢真係好鬼生疏,於是都係自己嚟啦.可能幾日冇攪嘢加上自己之前打硬時撻著咗,好鬼快就打冷震,之後自己去沖涼,佢就打電話用東北話同唔知邊個呱呱叫,呢個時候開始覺得佢好Q煩.其實有時服務唔識做真係問題不大,但最緊要有heart咯.佢真係又唔識又冇heart,開始有少少厭惡感,於是出嚟時同佢講,如果你唔想過夜我唔會為難你,剩低嘅錢我再換一個,多出嗰一舊(溫馨提示:上房五舊)如果攞得返當我俾你做貼士算啦.但佢又同我講

收了你過夜的錢,那我不可能給你退錢呀.要不早點做完三次我走咯

跟住冇理佢,坐喺電腦面前扮做嘢,佢又自把自為攞我床頭啲煙食,真係俾佢激撚死

相關搜索目錄: 電腦
你對我好,我對你好

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。