推介:| 觀塘外賣速遞 | 將軍澳外賣速遞 | Party 美食到會 | 汽車蓬頂維修翻身 | 雪地靴 | 羊毛鞋 | 羊毛鞋墊 | Online Food Ordering System | Pre Wedding Photographer |

發新話題

[檔案] 珠海市起孖07版

題外話:遠征心震

前一排跟bros去心震走o左轉,去o左菲搵角同髮廊獵奇

我都唔知乜式物式推油幾錢,全套五舊落樓

尋開心,但求過得人,過得自己
你對我好,我對你好

金熱¥368全套

囡囡們完事後著住對高跟鞋走過o黎倒垃圾成日響,對門隻窗係單面玻璃出面睇唔倒入面就正啦

臨走前影o下其他房

旅行社價錢,參考o下

相關搜索目錄: 旅行社
你對我好,我對你好

藝術照

設置權限係希望過濾一下,因為資料比較明顯,望遊客們見諒

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.
你對我好,我對你好

可唔可以幫幫手認証一下

頭先去擦老細鞋,老細醒o左兩支酒過我,小弟唔好酒,唔知呢隻酒值幾錢,想知大約價錢等我有個預算知應該回返幾錢禮,但眼見佢o既出生年份仲老過我,我估三四千一支唔知值唔值呢?

同埋想問聲軒尼斯普通同extra old XO分別係幾錢,拜托拜托
你對我好,我對你好

引用:
原帖由 megadeth 於 2006-12-6 10:30 發表
i like # 20 and 26
佢o地o既共通點係大家都o黎自吉林同大波,我諗bro係因為後者鐘意佢兩個
你對我好,我對你好

題外話:GP花絮

903夠光時影o的相真係OK

你對我好,我對你好

你對我好,我對你好

你對我好,我對你好

唔知做乜,後面o的相load唔倒出o黎,唯有出去抽根煙等睇歐冠,有時間再繼續

你對我好,我對你好

咁攪法,點settle down呀?

有時過時過節好想有個女朋友o係身邊,講緊係有計劃將來成家立室o個o的,但通常呢o的感覺過o左正日就冇,出車時本來諗住去池關睇睇近況,之後又心思思想去香river,但諗起其哥一席話
引用:
原帖由 求其 於 2006-12-3 23:58 發表

試下離開拱北關口周邊, 去拱北其他地方及吉大.香洲等地睇睇吧, 珠海仲有很多sauna的哩!
決定膽粗粗去遠o的,其實都唔係太遠,但都算新場,本來一直都好少彈,不過頭兩個令我覺得山長水遠(相對以前遠)一場o黎到,房費又唔係平,要成¥198,一於睇多轉,跟住又o黎一批五個,不過都冇乜留意,因為第二轉第一個已經吸引o左我大部份視線,結果又係五粒星,好鬼細個,好嗲,好cutie,個場有兩種囡囡,兩舊同三舊,問主任佢話三舊多兩項服務,望望天花板,明晒,但除o左空飛,唔知另一項服務係乜呢?不過按摩冇做後面,唔知點解,囡囡話淨係做眼同前面,囡囡係廣東人,所以唔識驚溝通唔倒.

有時真係好鬼矛盾,o係珠海留多o的成日遇上o的心儀囡囡,真係好鬼死難收心養性settle down

今日走o左去永利,o的房o既模式幾乎係全球統一咁滯,有機會post埋o的相出o黎

冇限制整張剪頭相,其他直接o既又要過濾一下
你對我好,我對你好

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.
你對我好,我對你好

都係o個句,唔好話見過佢張相

如果唔係為佢好照顧佢點鐘,真係想收埋食,同佢講係三哥介紹啦

*(^

你對我好,我對你好

引用:
原帖由 peninsula 於 2006-12-11 13:25 發表

Thanks for photos etc. Do you have the full report? What services did you choose and what was total cost including room fee?
busy busy, make it a short answer

198+200 is the total cost, as usual, i gave 囡囡 another 20 as tips.
你對我好,我對你好

上得山多終遇苦

近排頻頻上筍盤,但真係抽唔倒時間去整理o的相,所以諗住遲o下一次過再report,但好o野可以拖,奶o野就火速告知以免bros重蹈覆轍今晚掛住小巴撞倒坐我隔離就o黎結婚o既陌生人,點解掛住佢,因為佢令我知道香港係仲有靚女o既,目訓唔著,一於去埋從未涉足o既X僑賓館,打去問¥398全包VIP房,去到問原來又係普通房裝修緊,即係冇得揀,入到去睇相簿,有兩個個樣幾好但冇身材,有一個大波但睇藝術相都覺得肥,心諗都係時候還返o的以便延續近排o既好嫖運,食完宵夜叫佢入o黎,直頭想彈,但心諗既然係自己揀o既,一心又想做o下善事,所以好又一餐...心諗都會有服務o卦.點知,唉,由於冇水床o既關係,冇得沖個乾淨涼,五分鐘攪掂,上床服務,十分鐘攪掂,開波十分鐘又攪掂,事後佢自己走去沖身,我半途入去企o係度睇住佢仲要加句我好快就得,吹能漲,仲以為自己上o左旺角一樓一,三十分鐘之後小弟已經開門走人,冇眼睇,唯一收穫係發現原來佢同兒警灣係同一個老細,唔怪得咁o既房都夠薑收¥198啦,可能個老細好耐冇出o黎睇睇人o地o的¥138,¥168超豪VIP房.總括o黎講

房費:貴
房間質素:中下
囡囡質素:見人見智
服務:冇
感覺:真係好有旺角feel,即係香港消費o係珠海玩,站在消費者角度絕對係心理唔平衡

都有好處o既,小弟唔駛再沉多個囡囡,近排re啅承諾太多,實在已經分身不瑕,終於去多間未去過o既場,不過以後就唔駛再去咯為o左積返o的陰德,決定唔開號碼,總之我o既忠告,珠海有咁多場,唔去呢間絕對唔係損失.之前o既相,有拖冇欠,有時間會的起心肝攪掂佢

相關搜索目錄: 裝修 結婚
你對我好,我對你好

自從國際賽貼到開巷(但冇過關所以中得唔多)之後,幾乎逢賭必輸鑊甘,遇囡囡都嗒得落,所以遇上咁o既service硬食一鑊,話唔定可以改一改賭運
你對我好,我對你好

奶o野還奶o野,劣根性所致,有機會都係唔好浪費,好大的波,更肥的腰
你對我好,我對你好

引用:
原帖由 yipclo 於 2006-12-28 13:29 發表
請問大大, 床上那兩個粉紅和黃的東東是什麼?有何用啊???
for lady sitting lotus all u need to do is lie on the thing and let her do the work

sorry for the inactive lately, i guess i should have more chance to pick up the posting once i arrive vancouver on jan 22, cuz i will stay there for 2 weeks and probably i will have nothing to do but rest

anyway, happy new yr to all bros.
你對我好,我對你好

第一把交椅,車邊都談唔上啦,不敢當

估唔倒零七第一次正式update呢條link係o係溫哥華

你對我好,我對你好

你對我好,我對你好

你對我好,我對你好

你對我好,我對你好

仲有少少相,頭先太眼目訓
大富豪o個幾個留返最後啦

我諗個乳貼唔大o的,真係遮唔晒,所以高炒都好難見唔倒目訓先

你對我好,我對你好

back to hk from van, as i planned, no action there, and i forget to bring the adaptor back, so i have to use other's computer now, my gal will go home for the chinese new yr next week, i guess i finally have chance to do some research b4 going back to tibet next month la
你對我好,我對你好

in a hurry and rush to changsha before chinese new yr, the sauna ad looks good, but my schedule is packed, hard to have time to be alone
你對我好,我對你好

引用:
原帖由 par3 於 2007-2-12 12:10 發表
in a hurry and rush to changsha before chinese new yr, the sauna ad looks good, but my schedule is packed, hard to have time to be alone
just called to ask the price, two types

go to your room or their regular room: 700
luxury room (as they didn't use the term VIP room): 768

你對我好,我對你好

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。