推介:| 英語課程 | Causeway Bay order food | 職業英語 | 化妝課程 | Wedding Photography | 天窗卷布更換維修 |

50 12
發新話題

東施效"貧" 七少貨架

未知星期六晚有冇事呀,如果得就留低,唔得都冇計
尋開心,但求過得人,過得自己
你對我好,我對你好

仲以為有報告睇可以臨走前懷緬一番添.
你對我好,我對你好

哎呀,小弟想刨晒未睇o既頁數先打report,但咁攪法唔駛瞓都似.忍一忍下次返o黎先睇
你對我好,我對你好

大家呢排係咪都冇乜mood更新
你對我好,我對你好

引用:
原帖由 7-siu 於 2007-10-24 10:58 發表

JapJap 兄,你見我被人小得唔夠啞!

還叫我做份什麼"Database"?到時,好似 Par 3 兄那樣,3個屎忽都未夠被人小!
大佬,加多三個字得唔得呀?我得一對/兩邊咋.被人誤會小弟係奇人就唔好啦

好似 Par 3 兄所講的那樣

相關搜索目錄: Database
你對我好,我對你好

可以理解,今次返嚟喺呢版周圍都見倒七少嘅文采.咁多頭住家係要匆忙些少嘅
你對我好,我對你好

卒之拯唔拯救倒失散戰友private eric呀?

你對我好,我對你好

引用:
原帖由 7-siu 於 2007-10-31 01:28 發表
Just come back from New Tonnochy in Wanchai. The girl sit my table is very much like  "Lai Chee" The star whose brother is in hospital now. And she is so nice and tender.:loveey ...
咁你駛唔駛保持你o既專業操守形象玩得斯文少少
定係照摷你個client個囡囡呀
你對我好,我對你好

想做功課睇一睇唱唱o既report, (sing G sing)
你擺o左去邊呀?唔察(七)覺o既?

相關搜索目錄: 功課
你對我好,我對你好

引用:
原帖由 simonkok 於 2007-11-1 01:19 發表

I want to be an animal. I'm counting down on my calendar.
The feeling is just like I will be released from jail soon
想做甩繩馬騮定脫韁野馬
你對我好,我對你好

月中或者去長沙,睇睇星期六攪成點先啦.實有機會o既
你對我好,我對你好

講起分手時黠面對囡囡過激的反應,我不期然諗起冬冬.

開始時佢打o黎我唔聽,留言次次都喊晒口--->我冇反應

過幾日發短信話已經o係屋企樓下等我要我接佢--->我冇反應 (個心有少少拗底.因為正同老豆返屋企途中,不過如果撞到正我諗佢老人家會體諒我o既)

然後用QQ猛留言--->我冇反應

跟住話自己識o左個男朋友對佢好好...可能想話我知冇o左我佢仲有另一個或者想激我--->我冇反應

之後又開始電話加短信密集式進攻--->我冇反應

當你對一個人死心,真係可以完全唔在乎時,佢做乜都好,你真係可以冇反應,因為你已經唔會再care

呢個係對o的對我唔住在先o既人先用得出o既解決辦法
如果我理虧,我諗要拆掂佢就相對煩少少咯
你對我好,我對你好

引用:
原帖由 7-siu 於 2007-11-1 15:40 發表

You only come on saturday, none of your business.
if only go to sand head, that will be my turn to be 煩
你對我好,我對你好

老細,星期五o既明閃你打算點處置?佢坐我隔離睇唔清楚.

p.s.雖然第二朝見倒河南妹化妝前同化妝後,但下次有機會我都有興趣同佢玩返晚

相關搜索目錄: 化妝
你對我好,我對你好

大海o個個,我o個個冇ON
你對我好,我對你好

大海o個個,我o個個冇ON
你對我好,我對你好

被其他bro揀o左,等下次
你對我好,我對你好

近排冇乜動靜o既?好鬼忙o羊?
你對我好,我對你好

成十日唔理佢啦.唔好放棄佢喎.呢個係你o既旗艦嘛,
你對我好,我對你好

樓主遠征,幫佢扯返上來慢慢搣,如果唔係冇得再update就可惜少少啦....
你對我好,我對你好

r u talking about the toy from asus?
你對我好,我對你好

u seems like always wake up early bor, i am about to sleep now
你對我好,我對你好

if you have chance visiting my home court during the chinese new yr holiday, let me know la
你對我好,我對你好

staying alive, staying alive
push push
你對我好,我對你好

what is your reason to take pics? or just say nothing and ask her to stand still
你對我好,我對你好

50 12
發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。