推介:| 調解員課程 | Makeup Course | Hypnosis course | English course | NLP training | cissp cisa cism | 營養學課程 |

發新話題

[原創] 集安-哈囉喂 Party

if u r planning unlimited this weekend, then i need to try my best to find out mm's #, because of some reasons lately, i have deleted a lot of numbers in my mobile.

just wish typhoon won't play me on thursday or ruin this weekend.
尋開心,但求過得人,過得自己
你對我好,我對你好

引用:
原帖由 anakin 於 2008-10-2 16:08 發表

一篇係"投資銀行",講投資銀行;
一篇係"活塞男",講陽具卡在鐵板上的"活塞男";
另一篇"深掃蕩「三沙一水」,講三沙一水既舊新聞。
第一次,我當佢貼錯區,
第二次,我當佢手文之誤,
每次都有PM通知佢,
...
可唔可以求情呀.話晒佢唔係寫手,係成日一齊出來嘅圍內兄弟,我都係過咗一排先知有pm呢個function咋.你知啦.如果再開多個名加多少少字喺後面,親切感就冇咁大咯.當然我有我講,版主自有執法準則.

相關搜索目錄: 投資 銀行
你對我好,我對你好

引用:
原帖由 hongkonger 於 2008-10-2 18:13 發表

同日本一樣 3hrs
搭棚唔同搭飛機呀
要搭一個穩陣嘅棚.可能之前要好花心思至得
你對我好,我對你好

引用:
原帖由 simonkok 於 2008-10-2 19:01 發表

太利害。。小弟自愧不如。。。。。。真係要縮埋一邊。。
縮埋都冇用 因為大根實在太明顯遮都遮唔住
你對我好,我對你好

引用:
原帖由 anakin 於 2008-10-2 21:49 發表

禁言七日,10-10-2008解禁。
下不為例!
多謝版主版規之外的人情
自認係friend又踩人一腳嘅七少可否向雙飛兄轉告一下解禁期呢
你對我好,我對你好

i thought u disappear tim, or the sms failed to be sent?
你對我好,我對你好

aiya,. i sent u 2 sms in central mtr yesterday afternoon ar.
你對我好,我對你好

引用:
原帖由 7-siu 於 2008-10-8 11:43 發表
I ddid not receive any one of them !!!
seems like there is a problem using the one card dual number to send sms to hk mobile in hk tim...

p.s. to be confirmed on the big party, not quite sure yet
你對我好,我對你好

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。