推介:| 調解員課程 | Makeup Course | Hypnosis course | English course | NLP training | cissp cisa cism | 營養學課程 |

發新話題

[檔案] Par3 貨架

引用:
原帖由 simonkok 於 2007-11-12 02:45 發表

點都好....聽到你有新發展..
希望會循住你想0既方向走。。。。
其實下面呢段仔之前已經post過(一雞兩味),今晚有少少失眠,因為唔知佢點.

依家其實有少少擔心佢有事.o岩o岩傾傾o下電話突然斷線,之後又一路關機,希望只係冇電或者電話冇錢
尋開心,但求過得人,過得自己
你對我好,我對你好

擔心還擔心,life is going on.中午時份大包館部長打來話好耐冇見,就即管捧捧場.介紹o既囡囡事前水床功夫做到十足.力水又好.點知上床只係三點式,所以我都唔知點評價好.好在佢夠窄唔駛做太多都攪掂收工.印象中佢o係過程入面都有鴉鴉嗌過兩聲o既

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.
你對我好,我對你好

之後去食飯,雖然o岩o岩出征完畢,但真係硬晒,抬頭見倒過o黎落單係一位堅挺到震o既侍應,點解唔請佢做部長呢?加件黑外套遮一遮都好o丫.係都要得件薄切切o既恤衫做制服.睇埋側面仲死.完全冇double chin,正.雖則話唔係靚.但絕對食得落.最好係收埋一個禮拜o個隻
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.
你對我好,我對你好

夜晚請恕小弟失職,冇功課交,大堂有個飛鏢靶,中紅心房費五折,好很抵死

相關搜索目錄: 功課
你對我好,我對你好

心有所屬,已經冇心情再去面對糾纏不清,沒完沒了o既藕斷絲連.如果佢唔係咁.心入面反而仲多o的感激佢o既心情.依家我真係有少少覺得佢將我對佢所餘o既感情拎去當舖盡當o既感覺

发送时间: 2007年11月12日 11:10:59
收件人: par3

那算了吧!我和姐姐都无助了 郁闷死

------------------ 原始邮件 ------------------
发送时间: 2007年11月12日(星期一) 凌晨00:10
收件人: 靜

我已經山窮水盡,有心無力了

--------------------------------------------------------------------------------
From: 靜
To: par3
Subject: 帮个忙
Date: Sun, 11 Nov 2007 17:39:38 +0800

par3,我现在在家搞了一个精品店!还在装修中。。。但是还差钱 ,是否可以跟我借点`?有了马上还给你。帮我最后一次。。。

相關搜索目錄: 精品
你對我好,我對你好

引用:
原帖由 DrTea 於 2007-11-13 05:03 發表

Bro Par3, how much you'll contribute ?
this time i will contribute none la, as i have already closed budget
你對我好,我對你好

引用:
原帖由 par3 於 2007-11-11 16:45 發表
終於送走o左琳琳,一齊過o左四日,應承送手機俾佢,諗住加幾舊水俾佢當路費佢點都唔肯要.我相信我唔送手機,佢今次都唔會收我錢.但始終唔想佢一面倒地蝕底,總算還o左心願.就算以後冇下文,我都有一個美好回憶啦.起碼佢 ...
原本只當佢係一份現金替代品,攪攪o下可能變成一份定情信物.結果雖然開始逐漸清晰,但革命尚未成功...
呢個手機齋睇dummy真係買唔落手,但近排N記直身機選擇不多唯有了解不多下就扑鎚.估唔到比預期好好多.較特別o既係按鍵燈選擇多達七七四十九色.兜個圈想講乜?

有時唔好太理智先做抉擇,俾個機會大家,可能會有意外收穫都唔定.當然同時要有劫後餘生o既心理準備

相關搜索目錄: 手機
你對我好,我對你好

借用大海兄一張相,詳情已經由大海,西門 & 7少完整地綜合報告o左.補充少少題外話...

好似輸o左罰飲茅台冇乜bros提過咁o既

事前
小心我強姦你(女上男下)

過程
我強姦不了你.你堅強一點堅持吧.(我已經身水身汗.佢仲攤o係度大嗌)

事後
假如你生活沒那麼好,以你的條件你會不會去做鴨?
我不夠高呀.如果做鴨能不能只做年青女人的生意
老女人才有錢啦
如果做鴨,我是為興趣,不是為錢的
哈哈

你對我好,我對你好

LL 23號早機,22號去廣州住一晚,本來真係好想聽日一會,但唔知係唔係上天考驗大家,聽日行唔開.後日又要上ZS,男人都係工作為重好少少,估唔到LL第二部曲比預期要早完成.依家只好靜待第三部曲大結局o既來臨.無論結果如何.佢真係俾o左我一個甜蜜回憶.近四年可以令我完全投入o既女子(泛指所有職業),真係得佢一個.

老婆保重
你對我好,我對你好

休魚期係補交功課o既好機會.唔做得都可以諗o下嘛
開o左一卡多號之後,我當然唔會咁老實告知歸期留返少少時間俾自己走盞啦

相關搜索目錄: 功課
你對我好,我對你好

加幣高至不合理水平,囡囡質素又冇保證,時間又短.小弟都係決定閉關一個月算咯
大海兄.希望你休魚期間自得其樂
你對我好,我對你好

聽日要早起外出好難再慢慢打,詳情會盡怏report,不如bros估估囡囡1Q同ON要幾多錢o丫

你對我好,我對你好

引用:
原帖由 par3 於 2007-11-22 02:14 發表
聽日要早起外出好難再慢慢打,詳情會盡怏report,不如bros估估囡囡1Q同ON要幾多錢o丫
ZHFL
17才川姑
$150 for 1 Q
$600 for ON after 2400,
完全no reaction,但咪咪實在好正所以都冇乜問題
去到FL門口時囡囡走出o黎時已經話認得我.諗諗o下係八月o既事.佢真係好記性
所以焗住叫返佢出街

since i want to take some more pics, i offer her $300 for about 2 hrs.

你對我好,我對你好

the first three pics were taken during the first visit...

actually to re chek her was my second choice, the manager from the other place called me in the afternoon and i was planning to visit her for her booking task, but she didn't reply after 30 mins and i sms this gal, she replied me after another half hr by the time i was about to sleep, anyway, i still chose to visit. she is so cute and nice, there were some more seductive poses i didn't have chance to take pics when we chatted afterward, damm me... anyway, reason for me to re visit her again later la, keke

你對我好,我對你好

second visit

你對我好,我對你好

引用:
HK$8換一蚊CDN, 真係貴到媽媽聲, 返到去YVR, 會唔會攪番個 "溫哥華起孖系列之再續未了綠"?
i think it is not going to happen la, well, the canadian currency, the spending habit and 性價比 in china are main factors too, i just want to take this month off and have a quite life, do some soul searching to clear up my mind for my future plan, and also after some sleep, i will attempt to finish the rain cheque reports too

你對我好,我對你好

引用:
原帖由 7-siu 於 2007-12-4 13:31 發表
這個囡囡的波真的好正!尤其是最後那張青筋波!又大,又白,又嫩,如果不是,不可能有青筋波的!

Sorry, Par 3, I was too busy recently, so I have no time to post the above picture ...
實幹型的七少逢weekend梗忙啦 唔駛sorry喎.

i promised LL if she stays with me, i will not go to CA any more and i really mean it, then she asked me if she doesn't, what will i do?

i answer her, 知不知道什麼叫關你(門+能)事
你對我好,我對你好

引用:
原帖由 icheng609 於 2007-12-4 16:44 發表
傳說中的青筋波又現江湖了!
果然十分震撼!
有金卡全包宴落樓價$248
冇卡都係加兩條

六點前有卡落樓價只需$200
我未試過

囡囡自己袋$150
佢話我知上個月佢有30+點鐘
任務係6個定12個
超過15個可以揀返邊更
但第二次基本上做少好多服務.空飛條紅帶有掛.但卒之都冇做.感覺基本上呢個係點鐘o既通病
因為你冇feel就唔會re啅.因為偷懶少佢而破壞氣氛又唔係咁好.或者o的囡囡睇死呢點.所以成日都得逞
你對我好,我對你好

小休在即.對細佬好少少.一於去幫主管完成任務
同佢講到明就快要小休.叫佢幫幫手唔好令我失望.
囡囡出道兩個月.吹功係最大亮點.完全感覺唔倒一隻牙,吸吮又恰到好處.仲要好俾心機咁吹.正到嘔.差少少俾佢吹爆.咪咪雖然唔係好好shape,但出奇地好手感.提子亦好食.真係幾好.點形容呢?有時睇佢個樣覺得佢有少少似關心妍.
但主管一番好意留張水床俾我就出事啦.完全借唔倒力盪盪o下.卒之要用手係美中不足.過程囡囡真係好投入.見倒佢o既眼神,我心諗.又奶o野,出事添.但唔想累佢.因為我唔想hurt一個入世未深,仲未變質o既女仔.都係唔好令佢有假希望.事後囡囡主動俾電話號碼我.仲俾o左封利是我祝我一路平安.叫我好好珍惜封利是.印象中小弟破處都冇收過紅紙.今次好似真係第一次 ; )

唔知呢間場歌神有冇份投資呢? o的工衣好鬼豹紋

落樓價: $88(房費,12月開始回復原價唔知收百幾) + $400 (小費) = $488

相關搜索目錄: 投資
你對我好,我對你好

開貨架o既主要目的,就係想將小弟o既心路歷程記低,雖然upload上去o既相過一段時間有可能睇唔倒令回憶冇咁完整.但起碼o係當時曾經同有緣o既bros分享過.同阿靜o既相識或者真係命中註定o既.一切就係由呢個PM開始.

到: par3
時間: 2007-4-24 19:51
內容: Par 3 兄,

It would be my birthday for the coming weekend. I want to host a party in 朱古力廠!Would you be interested ? I have to wait for you guy's return email before I book the room.

七少
你對我好,我對你好

引用:
原帖由 par3 於 2007-12-4 17:48 發表
開貨架o既主要目的,就係想將小弟o既心路歷程記低,雖然upload上去o既相過一段時間有可能睇唔倒令回憶冇咁完整.但起碼o係當時曾經同有緣o既bros分享過.同阿靜o既相識或者真係命中註定o既.一切就係由呢個PM開始.

到: par3
時間: 2007-4-24 19:51
內容: Par 3 兄,

It would be my birthday for the coming weekend. I want to host a party in 朱古力廠!Would you be interested ? I have to wait for you guy's return email before I book the room.

七少

相約forum buddy出動,事前真係未試過.橫掂自己又唔識珠海以外o既世界係點.一於去見識一下.解決o左由A點去B點o既交通問題之後基本上事前準備工夫已經做完.因為主要係未去過唔知應該有乜expectation,唯一等o既就係幾日之後同大家見面.

去到交通車站搵車.好彩唔知幾時問清楚.因為算小弟孤漏寡聞.真係唔知太平即係虎門.如果唔係去到車站都唔識搭車等o左冇耐架車就開.停晒幾個上客站之後又有阻滯.一條盲毛又o係臨上高速前切線小炒一鑊落我o地架大巴度.卒之又要等交警處理又浪費多半粒鐘.凡事向好方面諗,好在係上高速前炒.如果唔係隨時變砲彈飛車仲大劑.第一次去到黃河時裝城總站落車,乜Q都唔識無謂因小失大求其上o左架的士,俾佢斬極都係有限錢.兩草o野去到FL按指示開o左房等七少.本來帶o左幾支雪茄諗住做生日禮物.點知七少係不吹之人(應該被人吹多)所以小弟最終冇出到手.第一次唔記得o左有幾多位bros列席.總之係個個都唔識.介紹一番之後就入正題.揀囡囡.於是又跟住大隊出去學o野啦...

以下如果覺得熟口熟面係好正常o既.因為係翻炒隔夜飯

站在樓上揀蟀,給首回巡廠的我之第一感覺,雖不致於群鶯亂舞,亦頗有點目不瑕給,眼花撩亂的感覺,通往沙圈的樓梯,不知成就過多少囡囡的尋金夢,多少兄弟的尋春夢.看著囡囡上上落落,下不了決定,於是走落沙圈望望,冇乜心水,找到了目標,第一次開口叫囡囡坐台,囡囡一句唔方便打發我走,有點冇癮,又上返樓梯,緣份是註定的嗎?一點誤會下,FF幫我叫住了她以為我想要(其實不是)的囡囡,出於唔好意思拒絕,加上搵囡囡又沒什麼頭緒,樣子沒看清楚,但瞄了一眼見身材都飲得杯落,所以就決定留住佢,入房,見倒個幾可愛的內服(DJ),點了西炒飯及王老吉,然後開始了解一下身邊的囡囡.

一開始囡囡真有點性格,話不多但不致於好串,問一句答一句半,之後開始玩骰盅,小弟不能飲酒的弱點反而逐漸打開了彼此的話題.之後冇耐囡囡失驚無神問我今晚帶她出街好唔好.我有少少意外地告訴她,我以為出街是理所當然的.她告訴我如果不是第一晚轉場想給媽咪留下好印象,她是很少出去的.對此小弟真的有點懷疑,朱古力廠真的會有不肯出台的囡囡嗎?畢竟小弟晚上已經有著落,亦不想再去深究,夜晚攬住佢時感覺好好,唯一的意外是囡囡比我想像中好波得多,吹水時提到稍後要一年一度遠征消失一段時間,無厘頭地唔記得如何提起,總之應承囡囡臨走前會爭取機會再搵佢一次.心諗如果沒有了這一刻的承諾,第一次巡廠的報告就沒有下文了.

第二朝起身睇住靜化妝,感覺倒佢平時罕見之純真,好想影低同佢的合照,但靜真係唔多上鏡,直到後來同佢的合照入面,都冇一張係滿意的.反而在拉薩佢臨走前走去影貼紙相時,卒之有一張比較滿意的合照.印象中係我送佢出門口撘的士,細節唔係好記得,但好肯定的是當時心裡只有要臨走前再來一次以兌現承諾的想法,沉呢個概念係完全沒有的,更逞論要帶佢走...

相關搜索目錄: 化妝
你對我好,我對你好

2005.02

完全唔記得有寫過呢個email,俾一個對我超級真心,斷斷續續一齊兩年只收過我兩次錢幫補佢 (一次係屋企乾旱要打井,另一次係佢臨走前,兩次都係我主動offer佢仲唔肯要我夾硬塞俾佢o既,話時話,屋企要錢打井呢個理由都幾有新意,我相信唔係假o既.因為到依家仲未聽倒第二次) 總共唔超過四千蚊o既正骨囡囡.其他純粹係一齊按腳,食飯加多雙筷.睇戲買多張飛.如果唔係佢有個細路同食軟飯o既狼狗老豆咁複雜.我相信當時佢同我講話要離開珠海時我係唔會放手o既.依家我冇同佢聯絡.估計佢仲o係中山.

寄件者: par3 ([email protected])
寄件日期:2005年2月x日 20:53:06
收件者:another LL

其實真的沒想過今年的生日可以和你在一起,所以真的很開心,有些自己的想法,本來考慮是不是跟你說,因為怕你誤解了,但最後還是決定跟你說,但要先說好了只是我的直覺,可能根本沒這回事,有沒有發生都不要放在心上,如果我的直覺錯了,還要跟你說聲對不起呢; )

不知道為什麼,直覺覺得你來找我之前,應該是去了找小孩,臨時才打電話給你,讓你打亂了計劃,想跟你說我是絕對理解你的情況,在想如果真的如此而你選擇不告訴我是不想我不開心,但我真的沒有這樣的感覺,重要的是你來了,和我一起過了我生命中一個很重要的生日,還要是第一個和我過,一輩子都不會忘記,記得一年前很想跟你在一起時的心情是怎樣的,但真的一年下來之後,轉變也挺大的,一些毫無心理準備而發生的情況讓我意識到原來我是如此的不能肯定自己的去向,說實話,真的不敢許下什麼承諾,不想欺騙你我的感覺,覺得可以和你永遠在一起的可能性比我想像中要困難,我真的明白你放不下小孩的心情,同在一個地方,還加上快過年了,去見他是很天經地義的事,對我們之間的緣份,我真的很珍惜,收到你的生日禮物時真的很感動,重要的不是水晶的價值,我相信也不便宜,而是你對我的一份心意,在我失意時你發自內心的祝福和心意,比任何物質都更重要,雖然說生活上現在處於逆境,但我相信我的生活比不少人都要好很多,所以也不會去埋怨什麼,答應你我會努力的去嘗試把自己的事業建立起來,談到你過年後的去向,很自私的想你能離我近一點,但也不希望阻礙你想出去闖闖的打算,因為不想當你因為我選擇留下來後,我又突然走了,不知要走多久,我覺得這樣是很不負責任的做法,只希望如果你選擇要走,一定要讓我可以跟你保持聯繫,當然你選擇定下來我又不用走,有機會就能見面是最好的,說真的,如果有一天你覺得我們之間不存在情慾關係比較合適,只要告訴我就好,我會很乖的 ; ) 因為對我來講,我們之間的感情才是最重要的,在你送我水晶的時候,我向自己許了一個承諾,就是我以後有能力,一定要照顧你的生活,對我來說,相識於微時的感情,比什麼都重要.也不知道你什麼時候會開郵箱,說不定是跟我在一起時才開 ; )選擇寫下來發給你,是希望你在不同時間再看,可能會有不同的感覺,也希望時間可以見証xx歲時我對你的感覺.

有一個提議,我們每次寫電郵,就在主題上寫下日期吧.

相關搜索目錄: 水晶
你對我好,我對你好

引用:
原帖由 toughdick 於 2007-12-7 17:47 發表

brother,

the girl is great. Can you tell me how i can find her?
香光@迎賓大道 唔知佢走o左未呢
你對我好,我對你好

突然諗返起,bros千祈唔好搭拱北關口樓下隧道內兜搭你話四草過澳門免排隊o既車.其實都唔知自己點解咁勇.但o個日可能真係之前一晚通頂神智不清再加上有o的懶所以差少少臨上機前先賴o野.好在小弟尚算機警定係班友仔仲有小小良心放我一馬.代價只係俾多十蚊搭車返關口同浪費o左半粒鐘時間.趁記得寫低要講o既話題先,有機會時再詳細講
你對我好,我對你好

轉貼一則

is marriage really that horrible

BEFORE MARRIAGE

He: Yes. At last. It was so hard to wait.
She: Do you want me to leave?
He: NO! Don't even think about it.
She: Do you love me?
He: Of course! Over and over!
She: Have you ever cheated on me?
He: NO! Why are you even asking?
She: Will you kiss me?
He: Every chance I get!
She: Will you hit me?
He: Are you crazy! I'm not that kind of person!
She: Can I trust you?
He: Yes.
She: Darling!

AFTER MARRIAGE:
Read from the bottom going up
你對我好,我對你好

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。