推介:| 懷孕輻射 | 頭暈輻射 | 失眠輻射 | 頭疼輻射 | 腦腫瘤輻射 | 記憶障礙輻射 | 耳損傷輻射 | 抑鬱輻射 | Celine Bags | 嬰兒用品 | Loewe Bag |

發新話題

[檔案] Par3 貨架

引用:
原帖由 par3 於 2007-4-28 07:17 發表
小弟有事先回,希望七少今晚繼續happy,多得七少帶路小弟首次登陸東莞
how you like CA? and chocolate?

引用:
原帖由 7-siu 於 2007-4-29 17:25 發表

你和 LuLu 在深圳玩得很開心吧!
見她在酒店總喜歡揀咸豐年的電視電影來看, 就帶她去了深圳萬象城看了"明明".......
Par 3, 你回到西藏了?

相關搜索目錄: 酒店

引用:
原帖由 7-siu 於 2007-4-30 06:40 發表

太平去羅湖除了大巴外,還可以在高速口坐回頭的士,但我在自己買車前是坐一個掛武警車牌的車,從皇崗去太平是$120 至 $150 元,我坐了幾年了。靠得住。如果要,我我 PM 他的電話給你!

酒店方面,我是信 ...
我跟LuLu住廣信酒店,也是第一次住,去開樓下的SN,感覺好像安全。

引用:
原帖由 par3 於 2007-5-7 13:33 發表
睇o黎近排要抽空打報告真係有少少難度,打住尖先啦

房費原價¥238,有卡¥168,囡囡分A,B組¥200同¥300
o個日埋單:¥168房費+¥300小費+¥20貼士+¥2唔駛找=¥490

可能o岩o岩開冇耐,總共得十零個A牌囡 ...
you ever stayed overnight with SN girl in SN place?

引用:
原帖由 7-siu 於 2007-5-8 04:41 發表

哥仔,你咁靚仔,唔駛食件個波鬆哂的吧!
看post先知pacific Sn可以留女過夜,唔知感覺會點,她們實在太...能幹了,應該說像個工人

引用:
原帖由 par3 於 2007-5-8 15:35 發表

咁連酒店都唔駛租咯?小弟珠海以外係一個路盲,pacific某SN係唔係o係朱古力廠附近o架?
其實你唔飲得酒,又中意留女過夜,呢種玩法可以explore一下,唔好問我好唔好玩, 我都未試過.(e.g 2Q?? check out at 12:00p.m.??) pacific 離朱古力廠是有點遠, 的士錢大概$20-25.

引用:
原帖由 par3 於 2007-5-12 10:55 發表
for some reasons, i can no longer access to this forum from my ZH home, so putting products on shelf become a minor problem for me lately, as i will leave for tibet next month, i hope i can get it  ...
Anything special in TP?

引用:
原帖由 7-siu 於 2007-5-17 04:40 發表

等我引用 Par 3 給我的短信:"只是行行街,食食野,阿靜一點東西都沒有買,說不需要,去吃野也是沒有吃,因為她要減肥!"

但最重要的是,阿靜答應Par 3 去西藏!Par 3 叫她想清楚才去,只要在 ...
後患無窮呀!

相關搜索目錄: 減肥

引用:
原帖由 par3 於 2007-5-19 07:35 發表
因為想試唔同o既酒店,一日住一間, 頭兩晚可以不理,今日呢間雖然細,但幾有心思,真係唔錯

主要係我唔想o係西藏繼續晚晚出去玩,心態有少少支力,呢半年想o係西藏玩煮飯仔,所以提出呢個好似係一時衝動o既建議,其實我 ...
之後去玩等於要偷跳? 不過我都明白晚晚走馬燈幾累. 對我來說, 玩煮飯仔一個星期就會開始悶.

引用:
原帖由 7-siu 於 2007-5-21 11:22 發表

你是抵死!自己捉蛇入米缸。個個星期和她QQ去拍拖,你是給她太大的祈望,這個祈望越來越大就要爆炸,爆炸時你少不免會受波及的!
I know, she said I'm her first love and to a certain extent I believe her. She described her complex feelings of being in this first love, it reminded me of some long forgotten memories........

引用:
原帖由 7-siu 於 2007-6-1 15:42 發表
今天下午,收到Par 3 從拉薩發回來的信息,說他和阿靜剛剛到拉薩,希望他們有一個幸褔的二人世界!
人在他鄉,寂寞呀!
我有D明白他今次的冒險。

引用:
原帖由 colorbhk 於 2007-6-4 09:59 發表

我最愛 (真係可以用愛這字) 條船, 去咗廣州, 攪到我朝思夜念, 唉

早知如此絆人心 何如當初莫相識  
”秋風詞”中要算呢兩句最得我心喇!

引用:
原帖由 colorbhk 於 2007-6-13 11:57 發表

快樂時 要快樂
等到落幕人盡寥落
醉下來 休醒覺
美夢如酒醉了後更寂寞
還是忘掉醉中的承諾!

引用:
原帖由 par3 於 2008-2-22 04:33 發表
glad that i have time to join 7 siu before leaving for a long trip, no time to report, need help from 7 siu ;)
i really don't know how to post pics can be determined as legal, so i have to send it ...
How's your lum2? So I'm told. Getting along well?
Interested to know this kind of relationship.

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。