推介:| 修理頂蓬布 | Mediator course | Hypnosis course | Dream Interpretation | NLP | English course |

發新話題

龍虎門討論區

引用:
原帖由 a1771550 於 2009-4-12 12:10 發表

老洪戲份已盡(有他在,王伏虎唔使旨意有得發圍,而且已沒東西可教小龍了),應該做硬植物人了...雖然我都有D唔捨得,龍記就咁無左個武學宗師做對強敵時既指導 -- 呢一瓣王伏虎唔及得上老洪了。
唉...如果一早註定佢去到呢度戲份已盡, 之前應該講佢KO金如來, 咁樣我會覺得舒服d囉

引用:
原帖由 金拿督 於 2009-4-11 22:57 發表

唉﹐人一上左年紀就係咁個喇﹐舊時D野就記得零舍清楚但幾分鐘前先認識o既朋友個名就會醒唔起。我都唔知係好事定壞事。
一提到東方先生個仔就唸起阿東伯 ﹐當年佢為左增加曝光率﹐收醉魔皮時咪特登收 ...
老兄, 我覺得之前一路都唔講洪東谷盡功力對敵係因為想強調降龍掌有幾厲害
所以頂多都係話佢"內力深厚"呀, "玄門正宗"呀咁

引用:
原帖由 喜歡足球 於 2009-4-13 13:21 發表

三郎一定冇咁高,從他跟陳傲雲中對話,可知道是細佬在(文殊)實力強過自己,先焗住認命.
「講求實力的年代,不服也得服」
我估三郎最多26層

引用:
原帖由 Mika 於 2009-8-7 03:06 發表
不知所謂, 四龍上三十七層天都不敵小虎九陽境界,係四龍太廢?定小虎太勁?三十七層天係可以輕鬆壓下火雲大俠黑級中階的啊!! 但轉頭九陽竟然"鑽"一個陳傲雲都鑽唔死...現在的陳傲雲真是一個好可怕!  更可怕係新著龍虎 ...
功力設定呢樣野, 我一早已經冇眼睇....尤其係泰國三大神功, 離晒大譜
一時講到三十二, 三層已經教主級; 一時又講到三十七層都唔夠十一關勁

引用:
原帖由 ruger 於 2009-8-22 21:11 發表
4龍都有37層啦,蚩尤得35層?又隱藏實力?
蚩尤0係風雷傳有37層
唉....初初講泰國3大神功又話三十二, 三層天已經好勁
而家又講到三十九層踢落金鐘罩十一關一d事都冇

其實我唔係好明點解小虎搞咁耐都ko唔到凶閻王...9陽好似冇壓倒性咁...
凶閻王咪最多得8陽...

小弟總覺得老天尊冇想像中咁勁
或者咁講, 到呢一刻, 我都係覺得邪神勁d

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。