推介:| 英語課程 | Causeway Bay order food | 職業英語 | 化妝課程 | Wedding Photography | 天窗卷布更換維修 |

發新話題

第一次中招(新版開始)

大家好,我係新仔,你地都好,至少知道自己有咩問題,我先後睇左政府,3個唔同的專科醫生先可以解決問題,右邊陰囊d粒粒我要問哂以上咁多人,先搞好,仲有我現在都唔100%肯定我有冇花花

引用:
原帖由 candycandy 於 2009-5-7 09:38 發表

我同你一樣架,都唔知自己有冇花,又冇得check wor~我又未見到有粒粒都唔跳自己係有定冇。

咁你睇左幾個醫生佢地講唔講到你個d粒粒係乜野啊???

你睇邊幾個專科,,出唔出名架???
我睇左政府,再睇左4個唔同的專科醫生,佢地話唔係,去到第4個黎x暉 先診斷到d粒粒係珍珠尤,
佢幫我搞左,有明顯好轉,我下星期要再去搞搞,未100%ok,而d花花就唔肯定係唔係,因為我唔太
信政府,而又好番左冇得睇,當有就好d,不過有呢d野,都應該唔駛識女拍拖,現在d女咁現實,點會
同我呢d有個野的仔拍拖,我都打算以後1個人過~

引用:
原帖由 candycandy 於 2009-5-8 09:31 發表

你都係好後生既下,,係咪???

岩岩有病一定係會唸到好灰,,,, 我之前醫第1次時醫唔好淋我都好灰,,, 成日都唸埋一邊(而家都仲係,,怕中aids 梅毒,,, 冇得救aids 真係你都知)。唉,,, 但有時d nf話要唔要下下唸到咁壞 ...
我都叫後生,我想俾自己最壞打算,講真唔會有女仔會鐘意有呢種病的男仔,你呢?有左病之後有冇生個仔,有個sex,
你老公mind ng mind?

引用:
原帖由 candycandy 於 2009-5-9 09:36 發表

我去玩都係今年1-3月中,,, 到3月尾開始去check,, 之後4月就check出有淋病,,,, 冇小朋友,,,,, 老公,, mind一定會,不過佢都俾機會我loo,,,,,,
你就好,有機會,咁有冇打算要細路?

引用:
原帖由 candycandy 於 2009-5-9 12:08 發表

你冇機會咩? 傻佬!!! 希望在明天!!!

小朋友,,唔敢唸住啦,,,遲d check埋冇事既都唔會咁快要住,,,, 唉,,, 而家個市仲要咁差,,, 養小朋友都唔係咁易loo。
唔知,你估個個都會得到另一伴原諒,可能我比較灰,我好怕會傳染花花俾第時女友,我又唔可以100% 控制到,我怕累左人,都唔敢識女

引用:
原帖由 candycandy 於 2009-5-10 10:05 發表

而家都未俾d時間佢,,,你可能半年唔駛搞得好控制到呢,,,,, 而家專心醫好左先講啦。唸太多自己"假設"既野,,真係唔好,,,
我都差唔多好,睇多1次應該OK

又好似有野了,又要睇醫生=.=,唔知係珍珠定花花~~

其實各位兄弟有左個病之後,有冇俾GF/BF/wife 知道?佢地有咩反應,有冇因為咁而分手,離婚,我就冇女,但叫做年輕,有左花花,我唔怕醫,但好怕好番後一生會自己1個人,現在d女好現實,應該冇女會接受呢樣野~~

回復 8033# 的帖子

老實講,都有D case 係4,5年都有復發,正常有得選擇都唔會選到我地
有病的人,其實愛真係可以愛到唔介意?

各師兄,我回來了,我珍珠疣好似覆發,我要睇醫生了,不過唔係dr ho~

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。