推介:| 網頁寄存 | 網頁設計 | 開網店 | 電郵申請 | Wordpress Hosting | 外賣平台 | 英語課程推薦 | 風水屋 | 房間風水懷孕 | Timway Testimonial | Wedding Planner | Wedding MC |

27 12
發新話題

第一次中招(新版開始)

新手 ...

20歲...咸濕走去叫雞....2月20 3月xx 4月24 叫左3次....

過程都算安全...有wear 套....第三次連個雞個西都冇插過搞過..only wear 套吹..玩下波..

但之後好似有啲5妥咁...個圭頭下半部紅左...5算太紅..但明顯有啲紅的...左邊陰毛位置好痕...抓到損左...

好想測試有冇中招....我依加應該點做..我想test 哂all 性病...啲人話去政府...但比較求其...又耐...

私家會5會快啲..?? 1000-2000我接受到 ...邊度信譽好又快知呢??

希望各位可以幫下我..

引用:
原帖由 candycandy 於 2009-5-11 13:54 發表

你搵"皮膚及性病科" OR 去普通既家庭醫生到講你想 CHECK 性病,,講埋佢知你而家有咩問題,, D 醫生會識建議你去CHECK邊幾種架啦。
thx ....

去政府衛生署會5會冇咁好???

引用:
原帖由 pc0123 於 2009-5-11 18:14 發表

有錢,就唔好去政府,佢會問長問短+又其視你
咁如果想驗哂all 性病的話。。。大約要幾錢?

引用:
原帖由 pc0123 於 2009-5-11 19:13 發表

我睇開$1700到,未計診金
2千幾求個安心 ....都ok ..

我想問驗左幾時知?? ...aid 梅毒有真空期....要3個月先準?.. ..,

咁其他係咪好快知??.. 15樓係咪算最好個個??
有冇 pm 話我知佢全名係咩呀 ?..我淨係知姓何

引用:
原帖由 pc0123 於 2009-5-11 19:33 發表

2-3日有報告,,1-50頁,有DR.x.xx資料
地址係將軍澳果個 ??

如果係的..我依幾日會去驗驗..

sorry ,,我知15 樓醫生係邊....

佢個人nice 5nice 架 ?...我個樣好細個..有啲怕羞

我上yahoo search  dr.ho ..知識話佢個地址係將軍澳 ....上來再問confirm 下...sorry ,,

引起各位5方便

引用:
原帖由 candycandy 於 2009-5-13 11:51 發表

咪駛客氣,, 其實我之前都上YAHOO搵過,之後再俾少少耐性係第1頁搵起,,真係有提起架之前呢到D CHING,,,, 當自己為自己做返D野LO,,做錯事緊要付出代價,唔錯就唔會好似今日咁咁不安,,咁唔開心,,係咪

不過,,,希望 ...
明白哂

不過希望係無病la。。。。。。。

引用:
原帖由 95555052 於 2009-5-14 02:23 發表

一般第一個月會見病徽的就發出, 沒有就3個月空窗測AIDS及梅,

疣就看臨床, 如感染有75%在三個月內出
除左梅毒同aids 要等三個月...

其他病係咪驗完幾日知結果??

其實洗5洗2000 total?

近排有好大讀書壓力...又有驚有病的壓力...真係想死...

諗過都係考完試..先睇醫生,,,,5想考試前有打擊 .........

最慘.....冇得同人講...朋友都5敢講有依啲病,,唉

引用:
原帖由 marco0402 於 2009-5-15 23:50 發表

出事後一日龜頭炎紅色一點點
我去睇專科話係念珠菌
睇左兩次食左兩個星期藥同搽左兩星期類固醇藥膏同每日浸藥水十五分鐘而家先至差唔多散哂

我拿藥時個姑娘同我講叫我唔好搽咁多
因為類固醇會令皮膚變薄
...
我都係個頭紅紅地...其他都冇咩特別異樣..

我係咪同你一樣???

我都驚有 aids 梅毒...好後悔去左叫雞

引用:
原帖由 pc0123 於 2009-5-15 23:57 發表

fd真係信唔過,,講左就唱到通街知,,,,

如果真係要同你講,我諗只有屋企人唔會出賣你
屋企人都5敢..始於叫雞搞到有病真係5多光彩

我個fd 問我淨係吮個妓女的乳頭..其他咩都5做..會有冇事??

引用:
原帖由 candycandy 於 2009-5-27 21:50 發表

唔會有事
真的

徒避左2個月.....近日心口大脾無lala 生左啲紅粒....好驚係梅.....

下定決心睇醫生

DR ho...要13號先返..等多十日唯有..

引用:
原帖由 stetchkov 於 2009-7-5 00:41 發表
我除左去過私家診所 , 政府門診 , 仲去埋果個油麻地賽馬會診療所社會衛生科診所

算唔算準?
去過咁多個都話冇野...應該ok la...

相關搜索目錄: 賽馬

就13 號la..到依加都5知有咩病

其實想問下中招的巴打...係咪都係冇wear 套吹或插先中招?..

有冇吹插都有dom..都中招???

今日睇左dr.ho...,,佢係nice,,但好似好趕........

check aid 梅同 疱疹2 ....大約幾耐有result?..有result dr.ho會親自打比你??

好驚佢比我5通打去我屋企.......... 可5可以同佢講只打比我手提only ??

引用:
原帖由 ScaryBoy 於 2009-7-16 21:55 發表

我估係d護士打比你叫你去睇報告. 如果你唔想佢地打去你屋企, 咁你唔填屋企電話咪得囉.
填個時冇諗到依點..咪填左...

引用:
原帖由 BLACK_SARENA 於 2009-7-16 22:56 發表

佢有時係好趕架...

咁佢叫你幾時打上去問?
你好似book睇醫生咁打上去問,
話想問下report出左未就ok.
如果出左, 姑娘會通知醫生.
之後醫生睇完report會親自覆你,
我第一次上去填個份野, 只係填手提 ...
我得20.歲..我驚doctor 打手提搵5到我.打去屋企...講比我屋企人知咋.....屋企人仲以為我好純...點知會去"玩"

聽日直接打比dr ho同佢講出左report 5好打去屋企得5得?

引用:
原帖由 BLACK_SARENA 於 2009-7-16 23:01 發表

我都心情好差
追post果陣見到你有"估冼"..其實我都幾嚴重下...

你好返未??

引用:
原帖由 stetchkov 於 2009-7-17 02:25 發表

請問疱疹 2 係如何CHECK 的?
dr ho話驗血驗到....
梅+aid 420..疱疹380 ..加埋800

不過9成冇疱疹..下體一啲水泡之類的野都冇

自己雖然冇事..但都有上開依度...驚剔自己5去玩....

其實有啲感慨 ..有時係141個網睇到啲人玩好多年..玩得又勁..但可以咁多年以來一啲事都冇

但有啲巴打玩一.二次..又做足安全..都中招....

所有野都係天注定...

我想問純粹濕吻危5危??.....assume雙方口腔都冇明顯的傷口...

如果對方有疱疹一型..但冇復發當時,,,咁係咪冇傳染性??

27 12
發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。