推介:| 修理頂蓬布 | Mediator course | Hypnosis course | Dream Interpretation | NLP | English course |

發新話題

[原創] <<老朋友Cafe>>

引用:
原帖由 細摩 於 2008-8-25 09:48 發表

但我同佢從來都無事發生過, 普通到唔普通的朋友.... 我俾佢嚇親....
咁或者人地想約你去打羽毛球o者

今朝仲搵到人篤背脊. 到依家已經搵唔到人落手....快到丫

引用:
原帖由 細摩 於 2008-8-24 13:26 發表
一個女仔sms 如下:
最近我條腰神經線痛...所以好長時間都唔可以飲酒..同做激烈運動..不過其他的活動應該冇問題...

我 O  曬咀, 我問佢係咪send錯比人??!!
我噚晚都收到個sms 如下 :
喂喂喂! 記唔記得我o既生日先? 有無準備我o既生日禮物呢~~~? 啜啜

xx豬

我完全唔識得反應

相關搜索目錄: 運動

引用:
原帖由 細摩 於 2008-8-26 13:20 發表
呢排大家可以唔駛上m&w度住, 佢班waiter竟然串柒細飽....

細飽幾撚勞氣~~~
邊個waiter呀....咋九bobo 型啦...再唔係下次我地出o黎飲野...上去叫一set 先...等齊人埋單轉場

p.s.  update 下啦...依家唔係叫細飽呀.....要叫渣沽

引用:
原帖由 細摩 於 2008-8-26 14:28 發表

bobo知道曬啦, 係班waiter 辣撚著細飽(呀卡), 重要班友扯貓尾細飽先興~~ 我知邊個waiter辣著佢, 佢都串撚過我...
如果waiter o個度唔係好多個o者...我諗我都估到邊個

引用:
原帖由 Butt 於 2008-8-26 15:38 發表

你o岩o岩至去完,快d寫!

不過唔好鋪去事但果版喎!
佢個回鄉證呢排到左期....新證仲未批得出...佢只可以去CP (central plaza)

引用:
原帖由 March 於 2008-8-27 10:21 發表
今晚是否原定計劃進行
我無問題呀

引用:
原帖由 細摩 於 2008-8-28 09:05 發表
liverpool 輸死人呀~~~
俾巢皮安up 中左...真係0:0 , 加時先入波

佢幫我up 90 分鐘一比零,我咪有錢收囉..哈哈

引用:
原帖由 March 於 2008-8-29 10:16 發表
真係唔怕你買對家, 最怕你搭沉船
邊個同你咁大仇口

引用:
原帖由 細摩 於 2008-8-29 11:10 發表
女人一到廿五就好驚嫁唔出x4個~~~
以前通常係過三十先驚....依家早左成五年

引用:
原帖由 細摩 於 2008-9-1 09:27 發表
onon99呆左一個禮拜日,

今期走地中, arsenal 3:0, 車仔1:1, 同埋博洛利亞
噚日夾錢去開工

你今日晏晝請唔請到半日假

引用:
原帖由 kenny01 於 2008-9-1 09:55 發表
請半日假.....咁鬼.....
成個人散晒, 想上 深圳dup 個骨

曼谷有炸彈爆炸

有無人知道手提電話顯示接收強度, 附近顯示左個三角型符號...係代表咩呢

放半日假, 收到公司急call 依家都未知下個禮拜呢個時候自己會響邊度, 有d 被賣豬仔o既感覺

引用:
原帖由 細摩 於 2008-9-2 15:34 發表

call埋我啦!!!!!!!!!!
佢partner 又唔係你...call 埋你去佢就無咁好感覺啦

噚日同我按腳o個個都係佢杯茶...笑起o黎有兩粒酒笠...如果係細摩一定抄左牌

相關搜索目錄:

今晚記住買六合彩.....一注獨中聽日就可以享受退休生活

引用:
原帖由 細摩 於 2008-9-8 10:00 發表
呀色, 又有運行喇~~~~
吹水啦.....你地走左我坐多幾個字都走啦

反而我想知湯瑪士o個晚返到屋企天光未

引用:
原帖由 細摩 於 2008-9-8 12:43 發表

你真係吹水, 我表弟話你重同人玩骰盎添
玩左一陣咁大把....跟住眼訓都返左屋企訓lu...我坐巴士返珁屋企都係十二點零...我連佢個名叫乜都唔係好記得lu

引用:
原帖由 細摩 於 2008-9-8 14:18 發表

你以前有邊個係記得呢??
今日發還返晒旅行證件俾我, 睇o黎中秋前都唔會出發, 或者仲有機會唔駛去添, 中秋可以響漁排度過

引用:
原帖由 細摩 於 2008-9-8 15:11 發表

係新曆 9月15日, 我會叫埋你以前o的女, 睇下你有無運行~~
我只係入去飲下啤酒吹下水...relax  下咋喎

相關搜索目錄: 啤酒

引用:
原帖由 細摩 於 2008-9-8 17:10 發表
"餐館採用的十斤重大鯇魚,源自脆肉鯇之鄉東昇鎮,鯇魚爽脆之秘訣,是飼養至十五斤時,把鯇魚放至水庫斷糧三個月,讓鯇魚體內肥膏及雜質排出,使肉質更鮮甜。"

咁樣o的魚肉咪瘦撚曬?? 邊好食呢?
脆肉鯇不嬲都唔好食架喎

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。