推介:| Web Hosting | Cloud Server | Server Hosting | Server Colocation | Responsive Web design | Bob嫂Ur pnt瘦身三寶 | Email Hosting Service | English course |

發新話題

[原創] <<老朋友Cafe>>

今年Annual Dinner 請左林峯.....唔知有無請埋鍾嘉欣呢

不如諗下今晚如何

引用:
原帖由 細摩 於 2008-12-1 12:12 發表
呢個星期出黎打邊爐~~~

有咩好提議?? 我照舊鍾意協盛, 有煲仔飯吃
無乜所謂

引用:
原帖由 細摩 於 2008-12-5 09:57 發表

賠幾多錢架??!!
睇佢做左幾耐啦...江湖規舉就一年一個月

引用:
原帖由 細摩 於 2008-12-9 11:42 發表
同個扑街嘈左鑊勁, 呢舖明博炒, 你老母臭化, 生意唔好重玩鳩我!!!!

問左你咁多日, 好似契弟咁求你, 日又問夜又問只係要個回覆做定唔做, 你老母係度拖鳩我.

你話唔撚到事就問老闆啦, 人地又唔係無錢俾, 依家有突 ...
唔知你地公司文化上興唔興用醫貓, 如果我係你....我會正式出個醫貓問佢意見, cc 你大老闆, 睇佢點答你, 逼佢一定要俾個指示你

引用:
原帖由 細摩 於 2008-12-9 14:17 發表

我今日重直接, sms 俾老闆, cc 條撚樣 + 陳豪.

睇下老闆點覆, 究竟做唔做個客??!!
咁你好似直情唔俾面佢...除非你老闆想郁佢...如果唔係就算你o岩..你老闆都未必會幫你

點解係葉翠翠.....我想要鍾嘉欣多d 呀

噚晚有新發現

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

引用:
原帖由 March 於 2008-12-16 11:48 發表
你同事呀? 幾可愛喎...
唔係我同事....應該係響會展度做...佢笑起o黎幾甜

引用:
原帖由 細摩 於 2008-12-16 12:20 發表

佢叫 maggie, 之前係 加勒比海做妓師架~~~
做技師o個個係佢孿生家姐

引用:
原帖由 細摩 於 2008-12-27 11:53 發表

十二月份糧少十一月一半, 一月份糧係十二月o既八成, 你試想下我重應唔應該出街駛錢??!!

家用... 儲蓄, 已經去左八成, 淨返二成, 返工搭車食飯賭馬, 完喇....

我要過兩個月節衣縮食的生活~~

可以同大家分 ...
帶飯要加家用

引用:
原帖由 細摩 於 2008-12-29 10:13 發表

我意思係平時夜晚食兩碗, 依家食一碗帶一碗.

運低時要減少外出
咁得閒招呼我地去你屋企打麻雀啦.....

引用:
原帖由 March 於 2008-12-29 11:12 發表

我發覺小病在家最慳到錢...病左幾日係屋企真係唔願出街!!
我呢個聖誕好彩有馬會照

引用:
原帖由 細摩 於 2008-12-29 12:04 發表

touch wood 個句, 聖誕我都係小病, 匿埋係屋企, 食藥,打機, 食藥, 訓覺, 食藥, 食飯, 食藥, 睇MOVIE.

係悶在無得同你地出黎食飯飲酒吹水.

08年聖誕同09年新年, 一定令好難忘.

不過花永無話百日紅. 低潮 ...
食飯吹水飲酒都可以有平有貴o者........大排檔幾草野一樣可以攪掂

引用:
原帖由 細摩 於 2008-12-30 10:35 發表

最大問題係我自己飲多兩杯追酒飲, 你唔覺次次打完邊爐, 我實叫落bar再飲??!!

btw, 禽晚公司請食飯, 之後細飽抽到5800, 請我去飲酒, bobo講左o的野我知

引用:
原帖由 kenny01 於 2008-12-30 11:21 發表

去bobo到鬼
上左去一晚o者

引用:
原帖由 細摩 於 2009-1-2 11:14 發表

越危險越安全 就 2月14日星期六!!!

我想今晚或聽晚打癩爐.h:" /> h:" />
好呀...今晚打邊爐.....係就要早d 訂定位

引用:
原帖由 March 於 2009-1-5 13:24 發表

收心養性都係睇下自己點介定!!!
總會有d時候覺得玩到有點累...想返屋企!!
如果搵到個值得你珍惜的人就好難計教得太多啦!!
我晚晚玩到累都有返屋企訓架

最近少左出街....響屋企迷上天龍八部onliine....唔知玩玩下會唔會變電車男

引用:
原帖由 細摩 於 2009-1-5 14:03 發表

可以叫o的男扮女o既game友陪你一齊練玉女心經~~
我已經扮緊女啦....摶下識唔識到D 女扮男O既

星期五晚有無興趣去打邊爐.....想去試下呢間

http://www.openrice.com/restaurant/sr2.htm?shopid=25738

引用:
原帖由 細摩 於 2009-1-9 09:21 發表
唔駛預我喇, 今日又要交人...
唔係叫埋佢出o黎咩....呢個會唔會我地唔識架

星期六波馬齊中
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

引用:
原帖由 March 於 2009-1-12 09:45 發表
好心你hidden左個account no. 先show出黎啦
依家係幸運a/c number

引用:
原帖由 細摩 於 2009-1-12 10:30 發表

請食飯呀~~~ 我好窮無錢開飯hh~~~

呀色貼堂, 我又貼~~

唔賭唔知時運高, 20皮証明黑氣未褪~~~
你邊晚唔駛交人先啦

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。