推介:| 英語課程 | Causeway Bay order food | 職業英語 | 化妝課程 | Wedding Photography | 天窗卷布更換維修 |

發新話題

[檔案] 無遮掩全開放:東記飯堂遊玩分享

上星期夜晚經理介紹 * 給我, 話全場最大波.
中女, 樣就一般, 揼都唔錯, 有 BM.  
最刹食係對 38D 大波 , 佢話好多客讚佢波型靚 ( 黑暗中也覺得係 )

響 bell 後我休息一陣, 條女用對波頂我個頭道別

引用:
原帖由 Turbo榮 於 2006-12-18 09:32 AM 發表
38D <-- 唔少野啊!
係呀! 渣過就知有份量兼足秤

引用:
原帖由 gerrard1208 於 2006-12-18 10:34 AM 發表

師兄夜晚幾多點去呀
返夜更....
我 1am 去的...

試了東湖 休休酒
樣中女 look, 但幾能淫.  
可惜是假波, 但 ML 技巧, 招呼及反應蓋過假波呢樣野
佢絕對是一個淫賤的骨女.

Part 1 dup 骨只得 20min, 比一般 45min 短.  想享受 dup 骨不要搵佢.
dup 骨時我當然會摸下佢大腿, 幾滑.  而當佢坐上來推油, 佢便順便用大腿及妹妹磨我的 law 友, 幾能爽
到 Part 2, 佢已經好主動錫 lin, 一隻手掃小 big9, 當堂扯到行.
跟著再吹, 吹功唔錯, 到忍唔住男上女下狂砌佢至嘔白泡才可休息一會
佢 ML 時是還穿著高跟鞋, 十足 XXX-rated 鬼妹片咁.

引用:
原帖由 jocial 於 2007-4-27 17:30 發表
今日^仔有過高潮後.....第二次仲有潮吹勁噴 tim ........

請問佢返幾點 ?

引用:
原帖由 異骨邪神 於 2007-7-17 02:39 發表

依個!!(好鬼死好玩,上次我都俾佢玩死
我也搵佢好幾次...
佢都認得我
如果你唔諗住 dup 骨, 只一心想大戰, 佢絶對係個好對手

引用:
原帖由 s-pimp 於 2007-7-18 17:16 發表
I arrived this place vary late last night and tried no. Fifty recommanded by the manager....after I said I want someone ho is 好玩.   I ask bg to skip dup 骨...just push oil and rpp.   then of co ...
%) 番什麼更呢

引用:
原帖由 kwongchak 於 2007-8-8 14:30 發表

以前試過#*都可以2劑,現在唔知得唔得,不過佢無mud同我認真dup骨
2劑咁正, 佢冧你應該 ok 既, 但我未試過 BG 肯同我2劑

引用:
原帖由 sunriderjj 於 2007-8-21 15:57 發表

我見之前貓巳confirm左7, 80, 90係好野, 唔知78, 38, 67又有幾好?
7, 80, 90 返什麼更...
有無 detail 如身材, 服務怎樣?

Yes, "休休走" 係新疆 吐魯番妹, 玩得好放 ...

上過 N 次, N > 10  

引用:
原帖由 fyiu 於 2007-10-28 13:23 發表
good news.  previous !)) is back.  now she is @).  i tried today.  her outlook and figures are very good.  worth to try.
咁 @) 返什麼更 ?

C 兄: 咁 !)! 返什麼更?

引用:
原帖由 大波迷 於 2008-1-19 16:42 發表
引用:
原帖由 blackdog 於 2008-1-18 04:04 發表
想問下!!(重有冇做,巳經幾個月無去過....唔該各位c兄...
當然有
又上左佢 之前佢話返了鄉下@新疆, 剛剛回來

佢話鄉下好撚涷, 又無暖氣, 所以幾星期無乜點沖涼, 返來才可沖得亁亁淨淨

引用:
原帖由 amuroray79 於 2008-1-26 17:05 發表

Heard that those two poor BGs were fired.
Which two #s ?

好心差佬勤力 D 捉賊吧

引用:
原帖由 wandlt 於 2008-3-18 03:50 發表
so any update?  really 落閘?
昨晚去過, 有開門呀

引用:
原帖由 超導體 於 2008-5-3 17:58 發表
姐妹場係綠X島?
此場係邊樹 ?

我係問佢姐妹場 綠X島 在邊樹?

好似下星期開始休息兩星期 wor ~~

裝修完, 房內牆紙貼過, 地板鋪過, 亁精房光猛左, 其他都跟之前差不多

相關搜索目錄: 裝修

我有時都在湖上過夜,但見到嘉禾大火,若新 hing 夜晚又係咁真係唔俾火燒死都可能焗死

回復 1866# 的帖子

Part 2 掂唔掂呀?
返什麼更?

引用:
原帖由 blackdog 於 2008-11-7 04:01 發表

I want to know too...

is the number #*2..... pic looks like her...?
yes,  朗豪 #*@ 敏係休休酒

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。