推介:| 網頁寄存 | 網頁設計 | 開網店 | 電郵申請 | Wordpress Hosting | 外賣平台 | 英語課程推薦 | 風水屋 | 房間風水懷孕 | Timway Testimonial | Wedding Planner | Wedding MC |

108 12345
發新話題

[桑拿浴室] 康水療SPA ON 9TH - 24號正式開張

引用:
原帖由 carson6688_new 於 2011-6-13 06:14 PM 發表 各位C HING:最新消息 (囡囡叫幫手放風的)!!!SPA ON 9TH 本月24號正式營業, 駐場經理已安排大量本地靚女技師 (包括我的至愛)!!!敬希各位拭目以待。當日小弟都會去捧場。
今日試完,囡囡個look唔錯,但手骨就普通咗d,1000換來一個靜靜地嘅地方休息下,算係幾抵。另外聽講仲有個2xxx既spa plan,有無師兄試過?

相關搜索目錄: SPA

引用:
原帖由 carson6688_new 於 2011-6-14 05:18 AM 發表
WEB C HING  小弟都覺得幾好.
經理留左CALL NO 到時打去睇下有無好介紹.  
同埋呢間場如果你去的話最好做BOOKING,因為D囡囡未返得齊WOR
想問你話好靚女果個係呀妙定呀紫?

引用:
原帖由 carson6688_new 於 2011-6-16 01:42 AM 發表
WEB兄. MILK純D PURPLE野D
你點睇

MILK MILK 我就一定會翻頭
果次係我朋友搵PURPLE. 所以唔太清楚
我知呀紫今日返工, 但唔得閒上去.
尋日就試左呀菲, 手骨都唔錯, 不過呀milk milk妹妹吸引我多 .

引用:
原帖由 sawyer123 於 2011-6-16 05:44 PM 發表

what is the no# of milk ??  and 1020 all included ?
I just called her name and don't know her no.

1020 ... supposed to be.

引用:
原帖由 cataaaaaaaa 於 2011-6-17 05:37 PM 發表
請問正確位置是否都會海逸酒店九樓(紅磡站)?
yes ah   

相關搜索目錄: 酒店

引用:
原帖由 carson6688_new 於 2011-6-17 03:07 PM 發表
WEB師兄, 阿菲係本地 / 外省?
評分如何?  PLS REPORT
Mainland.
bone skill with good service   
but i prefer milk more, as i like young and pretty

引用:
原帖由 74747 於 2011-6-20 01:09 PM 發表

千幾銀梗係貴 h:" />  
無可否認真係有禷Q,但偏偏貴亦有貴鵀n處: 少人去唔使爭, 環境靚, 囡囡一般質素好...
所以我like

引用:
原帖由 carson6688_new 於 2011-6-18 03:05 PM 發表
SAWYER C HING 何出此言. ?  搵左邊個NO? 定係貴得滯??
多謝分享
所有新場(除非你有熟人)都係要交學費,呢個世界無免費午餐

Tried Purple yesterday.  Really young and pretty   and good bone skill.

P.S. Don't ask me whether any special service, I just enjoy the pure massage

引用:
原帖由 月聖使 於 2011-6-21 02:58 PM 發表 What shift does milk attend?
I dun know, probably u should call and ask.

引用:
原帖由 Oldman 於 2011-6-21 08:30 PM 發表 young ,pretty usually cannot co-exist with good boneskill !
Frankly speaking, her bone skill cannot be rated as very good.  Not like the traditional dup skill but more likely to be the spa type.

引用:
原帖由 cool03 於 2011-6-22 01:39 AM 發表

對, 所以我都 LIKE
Cool 兄好少蒲頭, 最近去開邊間?

引用:
原帖由 cool03 於 2011-6-22 02:54 PM 發表 近年多同校長爭食
願聞其詳(請pm)

今日book左個spa房試用,好有privacy

引用:
原帖由 carson6688_new 於 2011-6-24 03:14 AM 發表 C HING, 你終於試左SPA..!?? 掂唔掂先? 可否PM我..小弟都想試下.. 未知感覺會如何.. 今日經理SMS又有新囡囡返工.. 打左去問詳情.. 話高質. 值得試.. 睇黎又要儲定錢..
個房好有privacy,有獨立按摩池,沖涼房,乾蒸房,梳菪x,最好笑靚女話似蜜月套房。盛惠22xx。
新女仔係咪呀妙?

引用:
原帖由 carson6688_new 於 2011-6-24 03:17 AM 發表 WEB HING.. 其實呢間場D囡囡比較難BOOK.. 早兩日打去想搵新囡囡阿KA..但中午時段都FULL BOOK....頂..
阿嘉我未做過,不過新囡囡難book都好正常,如果佢係易book都未必係好野啦。

引用:
原帖由 SPA愛上她 於 2011-6-24 07:54 PM 發表 咦   貳仟叁佰塊, 換個蜜月房, 係未玩足叁小時呀 如是  必約 ..........
係足三個鐘(180分鐘)

今日正式開張,好多人,所以好快鼠入房見下靚女好過。老闆娘啲魚翅湯好正,值得一讚。
雖然今日咁多人,但charles哥都儘量幫我安排改時間,真係晤該晒

引用:
原帖由 邪骨小霸王 於 2011-6-24 09:26 AM 發表 這個場代表了本港Spa場桑拿場的新指標.
咁又好似誇左D

引用:
原帖由 SPA愛上她 於 2011-6-25 06:50 AM 發表 昨  開張在相片所見, 真係好靚, 去探吓先 ..........
請問邊度有相睇?我聽靚女話上左報紙但唔多見到.....

相關搜索目錄: SPA 報紙

引用:
原帖由 SPA愛上她 於 2011-6-25 09:23 AM 發表 昨天  東方財經版 。。。
Thank you.  不過網上版似乎無,可能遲啲睇返報紙。

相關搜索目錄: SPA 報紙

引用:
原帖由 Oldman 於 2011-6-25 05:14 PM 發表 were you served for the bath ?
Brother Oldman,
C pm.

引用:
原帖由 邪骨小霸王 於 2011-6-25 07:42 AM 發表 今日會與Charles哥說明嘜新BG,之後去泳池游水,曬太陽,玩足大半日.
邪兄終於做咗邊個?去游水你自己帶泳褲?

引用:
原帖由 carson6688_new 於 2011-6-26 04:01 AM 發表 依家個新囡囡叫阿情
咁你做咗未?描述一下

引用:
原帖由 邪骨小霸王 於 2011-6-26 10:19 AM 發表 C ching c pm.
Thank you for your reply.
Please share your experience if u try new gal

108 12345
發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。