推介:| 修理頂蓬布 | Mediator course | Hypnosis course | Dream Interpretation | NLP | English course |

43 12
發新話題

過檔香港電台女主持 - 鄭萃雯

回復 911# 的帖子

但係始終都係佢本人最搶鏡

今晚好似好趕時間,講得幾快下

辛苦哂啦,加油呀雯雯!繼績努力

做了那麼長時間,都應該要去放下假休息一下,那麼才能有精神繼續工作的

引用:
原帖由 catiiia 於 2009-6-27 00:34 發表

我諗二胡採訪應該係另日一做o既~  但係雯雯真係連續做左天氣同新聞報導好耐.....  點都應該break 一 break .....
雖然可能係另一日去採訪,但係今日雯雯都不用去報新聞,被平日還是沒有那麼辛苦

係轉了間呀,看來雯雯下次放假還有一斷時間

雯雯愈來愈靚,加油呀

thanks for sharing
雯雯好可愛呀 ,努力呀!

加油呀雯雯

星期六和日的時間則是不同的,但只是重播
本人只記得13:15

依然那麼明亮照人

引用:
原帖由 WM0105 於 2009-7-16 23:27 發表

咁又係日日咁返,真係好辛苦。
而且日日睇同一個人,又會覺得悶(雖然睇雯雯,我唔會悶)
但都要顧及其他觀眾。
睇其他人報,其實都覺得好好笑!
看來天氣報告已經成為了一個大家心目中的綜藝節目啦

引用:
原帖由 WM0105 於 2009-7-19 02:20 發表

咁我一個人既o感覺又唔能夠代表大家整體既o感覺
我所指既好笑,其實係會心微笑
雖然今晚唔係雯雯報天氣,但諗深一層,都唔想佢8號風球要留o係到報天氣!
盡早返屋企會越安全,見到潘尉林就真 ...
你都講得對
講到打風真係要小心d啦

無論點樣睇都係禁靚

少女的心並不是人人都可以理解的,
只要兩情相悅,那麼兩人都會想永遠在一起!
希望雯雯永遠都開心啦!

雖然個妝淡咗,同平時的不同,但是本人覺得這是另外一種的美麗,都係一樣禁靚

引用:
原帖由 WM0105 於 2009-8-1 23:45 發表

我都諗點解雯雯可以疊得咁快,會唔會係初級唔同?
但雯雯又唔似玩初級,真係眼明手快,好叻女。
不過,睇雯雯玩o既時候好開心,好似上次同海豚玩一樣咁開心。
我諗應該e個係初級,因為雯雯有一斷講話,睇吓初級和中級的啦,
接著便播一位仁兄疊了兩個不同的疊法,雯雯疊的是較為簡易的。
講起戈時,雯雯又真的是像很開心的樣子。

我都係錯過咗雯雯報天氣,真係完全估唔到
唔知道下一次係何時呢!

原來尋日雯雯有報新聞提要,兩次報導都一樣又錯過咗 (估唔到雯雯會報新聞提要),
都算係終於等到,希望下次唔好再錯過啦

今次終於睇到雯雯報新聞

本人覺得尋晚雯雯好靚,頭髮短d其實都唔錯

如無意外,那麼依幾日都係雯雯報晚間ge新聞提要同埋天氣報告。

無論雯雯報新聞定係天氣都哽迷人,今個星期雯雯應該都係翻中間。

雯雯報深宵戈陣時係冇戴頸鏈,但係中華掠影時就有戭,有好幾次都好似係這樣。

回復 1440# 的帖子

多謝分享。
雯雯真係好可愛,小心保重身體呀。

43 12
發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。