推介:| UGG | baby product | MD skinical | 環保袋訂造 | PROTOP | 鈙利亞阿勒頗手工古皂 | UGG Boots | Sheepskin Boots |

28 12
發新話題

旺角太子城

在某網我見到有人報告仍以c9為主彈了好幾個才上了一個廿零才的
我追問號碼原報告者卻沒再出現.

引用:
原帖由 休谷客 於 2007-5-30 14:03 發表
正如白貓兄所講, 仍然主打C9, 想要後生女都幾困難, 至於價錢則維持不變!
但我尋日係街撞到已同太子城分家的銀泉留任的蓮姐, 佢confirm 銀泉日更多了些後生女雖dup得麻麻而以前的後生八仔仍留响度做.

下周可能重返銀泉探一探

但銀泉齋場為主wor

引用:
原帖由 休谷客 於 2007-5-30 23:01 發表

雖然話齋, 不過仍有個別小姐提供 HJ  
傾掂傾掂  

引用:
原帖由 休谷客 於 2007-5-31 11:30 發表

低調啲!   
去老屈個老巢睇下,

不過已作二級文物展出

仲有下午三點前半夜兩點後係減一百.

休兄可有做過太子城夜更102?

引用:
原帖由 休谷客 於 2007-5-31 16:33 發表

好耐之前做過鯪魚, 而家無乜印象, 有什麼問題???  
無.........她是我好耐之前
在太子城的至愛.........的老友

休休我尋晚落左去銀泉
水池蒸房裝修左幾靚
技師三十出頭唔係c9 feel  按得好
聽講多左廿零三十才的技師

相關搜索目錄: 裝修

引用:
原帖由 休谷客 於 2007-6-6 20:47 發表

大部份都接近或大過30, 後生女絕無僅有!
有, 之前銀泉12過左太子城用同一號碼
o靚妹靚女
但佢尼排無返.

引用:
原帖由 joeyyung 於 2007-6-8 18:27 發表
係咪越南妹o個 個??ar??
好似北喎.
你有去開銀泉/太子城咩?

應不會了.

引用:
原帖由 休谷客 於 2007-6-9 13:34 發表

上星期去做左鯪魚!  
佢而家點呀?

引用:
原帖由 休谷客 於 2007-6-9 22:23 發表

幾好呀, 無乜特別, 副"架撐"仲OK!   
早知你去揾佢, 我就請你幫我帶個口訊.

引用:
原帖由 休谷客 於 2007-6-9 22:40 發表

平均一個月都會去一兩次既, 你有什麼吩咐???  
吩付不敢
你都幾霖佢喎.

係想問佢佢以前一個好姊妹去左邊?

有一年我同金巴上去, 金巴就是做鯪魚.

引用:
原帖由 休谷客 於 2007-6-9 22:57 發表

明白, 下次我再去既時候代你問!
遲些會PM你.

引用:
原帖由 休谷客 於 2007-6-9 22:58 發表

真既, 但係條友仔淨係玩手作仔喎!   
果時係有送埋「口口」.

引用:
原帖由 休谷客 於 2007-6-9 23:34 發表

咁激???  
應該係吹, 唔係咀啫.

引用:
原帖由 白貓兒 於 2007-6-8 16:47 發表

有, 之前銀泉12過左太子城用同一號碼
o靚妹靚女
但佢尼排無返.
12今天再返回銀泉
因我今日落過去, 經理講.

引用:
原帖由 avlover 於 2007-6-12 01:54 發表

but no more special in silver spring!
世事無絕對.
我有空會開thread講銀泉最新發展:
1. 轉手後現逐步裝修而同時營業
2. 部份hardware已提升及換新了
3. 客數上升了
4. 後生bg多了

相關搜索目錄: 裝修

休兄:太子城星期五中左蛇, 好似話四個囡, 好可能部門見前年果次未做到佢地,就覆啅.
好在12剛返回銀泉, 銀泉已分家.

引用:
原帖由 休谷客 於 2007-6-18 12:11 發表

情況怎樣, 是否又要熄燈幾日???  
未知.

引用:
原帖由 779394 於 2007-6-27 17:14 發表
以前曾經成日去,貪佢有蒸飯食,又湯飲!

做開有個BG @%,小中,樣一般, local, 按得我好舒服,招呼幾好但好久冇搵佢啦!唔知係唔係重有做?
聽昌哥講, 尼個bg的....音樂演奏唔錯.

引用:
原帖由 休谷客 於 2007-6-27 20:40 發表

真定假, 等我去試下!  
係成三年前啦, 都唔知仲係咪果個.

28 12
發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。