推介:| 修理頂蓬布 | Mediator course | Hypnosis course | Dream Interpretation | NLP | English course |

發新話題

[原創] 銀泉芬蘭浴

銀泉芬蘭浴

旺角銀泉今年二月由原持有人轉讓回給前一手持有人,亦即物業業主,初時我知只有幾位中下層職員留低,另一些轉過去原姊妹場太子城. 因怕新入主人員陌生, 我沒有再落去,同時已去開龍泉匯、甚至浪淘沙.但前排係街撞到原夜更某主任原來也留低, 同我講原來我以前做過的幾個後生bg亦有留低,亦多了些後生新出師,當然工夫唔夠D老 c fu. 之前別網有人話在銀泉場內見到好幾個後生的bg, 其他人質疑, 我本著求真及返去舊主場之一的心態, 落返去OO.

鐘房, locker職員轉Z不大, 部份都認得, 仲有翻D親切感.

水池區已大翻新, 冷熱浸池換了全新的. 水池區wall tiles全部換了白色的, 包括所有shower booths. shower booths及每兩個共用的鏡+taps+sink位, 都干淨左, soap換了較舒服的,只是仍用dispenser出. 干蒸房全新落地玻璃果隻, 換袍處比以前執整齊左, 亦換左新的衣桶. 亦學人地場掛翻部plasma. 感覺水池區新淨哂, 無以前果種陳舊feel.

房就部份ぉ蚰,換左牆板牆紙係深棕色, 印象中一兩間有花或牆上有新裝飾.其中一間K訪較有特色,

現在休息室全面裝修中,人客沖完身要再返回locker處, 經大堂,在一間較細房休息,佢地話照計劃休息室要月尾整好.上次我再去時, 某相熟職員帶我去休息室門口望望, 真係牆、地下起哂滿地碎屑,係無郁D柱.

相關搜索目錄: 裝修

價錢仍係中午12:30前雙鐘316, 但夜晚特價提早到12點(所以我尼幾次有一次係搭正夜晚12入場),其餘時間亦係396.
門口寫住的特價276, 其實未計40蚊服務費即例飛之類, 加埋即316,所以是沒壓力定要打賞locker或水池的.至於代支及有無VAS, 下文再探討.

食物方面, 每日飯餐仍有供應,不過比轉手前更多了選擇直情有每day of the week menu, 而湯亦是, 再唔係以前飲死一種.果D生菜魚肉、湯餃,腸粉銀針粉同粥,亦無受影響..

按腳c fu都係果個, 但那個批腳的楊州真傳 c fu伯伯而唔見左了. 有D掛住佢.

主任方面, 日更係兩個較後生女士, 夜晚連原來留低那個亦係兩位女士,
再加一新女老總Y姐代替舊班底的G姐.

引用:
原帖由 七奇孔明 於 2007-6-13 10:21 發表
想問問版主銀泉是齋場,還是機場,又或是"大"場呢?
甭心急, 下文會再講.

引用:
原帖由 七奇孔明 於 2007-6-13 10:32 發表

首先謝過,亦想問更次時間是怎樣的?
早更10:30 am 夜更 約 8:30pm

有個股票「大」日日好早就落去.

引用:
原帖由 白貓兒 於 2007-6-13 10:29 發表

甭心急, 下文會再講.
主要係齋場,那位原相熟女任在体息室都係咁重申, bg都話女休內都有咁貼出尼,
不過做開的若干bg在1/2, 3/4以上仲offer full plane, 一D都唔奇; 只是新bg未必夠膽住.
根本銀泉早幾年係兩制場(好似寶力湖咁), 那時亦容許所謂「齋女/c fu」果班同「靚女/ 招呼」果班一樣,可以在第二粒鐘熄房燈.前年間場被差佬查過, 收斂了, 囡囡編制只剩一條水,熟客一定可以hj, 到了現在轉手, 一樣第二粒鐘可熄燈. 我無見主任點巡. 不過舊年收斂後, 技師做hj前會叫你寫明代支200落代支紙,而家轉手後,取消了寫代支回復以前出去埋單才specify打賞, 咁bg若有VAS真係睇同客互信啦,有兄弟嘆左唔好abuse bg呀, 但而家設了代支上限200, 取消了以前的無上限, 咁我尼幾次都係自己自限於1/2; 3/4. 無代支200的壓力, 暫時未有bg r 我代支. 我諗「偷」打一定床尾/床邊為主. 雖然我尼幾次自限唔偷bg都俟下我攬下.
至於偷「造」,代支上限喎, 一般好難啦.

跟住再講下D女係米後生左.

講翻客數先, 據bg講, 有100-120, 咁真係回復翻好幾年前的光景, 而家同九龍棕泉150-200拉近矩離, 可能除了市道好股市升, 亦吸納了隔離執了的陽光桑拿的部份客.

技師早更我試過8仔, 78, 18; 8和78兩個都係上手時出師的後生囡到而家留任, 其實係探翻佢地.18則是來自滿天星, 廿尾歲.
8仔曲髮但dup時蚾_, 但第二粒鐘較柔情就放翻落尼. 樣唔錯.好傾但唔會特別tum人但好豪爽說話時常笑, 手骨對我來講較硬但第二鐘直情有r 我pat, 推油, 3/4都舒服, 推胸時站在我頭後佢前身「哄」落尼揩到我面, 哈哈.
78亦曲髮, 樣稍遜8仔, 佢俾以前塊面瘦左所以我覺得差左D.8仔唔認得我,但78認得. 78手骨較柔,除了3/4, 都俟身俟勢攬下抱下g f feel, 可能自知手骨有限. 不過俟我身邊推我胸足足四五個字,好己鉔.
8仔同78明顯比舊年待客態度醒左好多, 8仔親切左, 78主動左(哈,因為唔可再寫定代支).

至於18, 樣甜但腰有小肥, 手骨好, 但無乜1/2.第二粒鐘太多野講.

另外,舊年我試過的另一新出師12亦剛重回, 我記得她還好樣過8仔, 不過我還未再試她. 她舊年較少出聲, 希望by now已開竅.

另外bg(不是主任)推介的早更後生女有129, 2仔; 中女較好樣的有38.
以上還未試, 我無comment, numbers僅供參考.

夜更, 做過72, 後生好slim,腳靚,樣過得去, 細力, 只1/3-1/2, 可能因只出師個零月無咁放或第一次做我,但都有俟少少落尼及夠鐘拖手相送.
做過60, 少中女, 較矮但面容亦順眼甚至甜, 手骨非常好但亦只有1/3.
另見到9仔, 長髮後生, 但樣未看清.
老總見我好快又再尼就推介夜更新女93, 98, 梗係話後生樣好, 促銷話我自然保留,
僅供參考, 試過才知.

所以銀泉確是多翻後手女, 生意、氣氛好左;
一般而言後手女手骨弱過中女及老c fu, 骨場定律,但後生女若有樣聲甜個feel又梗係唔同D.

我又可繼續轉我「煮(主)齋」場了, 開心!

有網友亦已落過去,等佢返來包交!

引用:
原帖由 thomasleung 於 2007-6-13 13:33 發表
Dear Whitekitty Bro

Who is better in terms of bone skills regardless of age?  Thanks.
60, night shift, has particulary good bone skills.

引用:
原帖由 thomasleung 於 2007-6-13 13:40 發表
Thanks Whitekitty, any 1/2 or 3/4 provided by 60?
As I wrote above, I got 1/3 to 1/2 from her.

引用:
原帖由 doratch 於 2007-6-13 22:11 發表
早幾個月佢放假, 小弟是但整個 bg, 雖然做 3 粒鐘都有送機, 但係床尾機仲要我簽代支, 小弟覺得怪怪, 所以近排轉左埸.
那珍悼N支就是上手時於去年加的做法,
而你做開那舊女, 應該是早兩年前已做開的,
那時有開大, 有些齋女亦有你所形容的bonus來和同場靚女那條水競爭. 我都試過做過一個「齋女」兩粒鐘bra都飛埋.

引用:
原帖由 IIFLD 於 2007-6-14 00:22 發表

Hi, 中午12:30前 referring to Entry Time or Billing Time?  
Entry time of course.

引用:
原帖由 doratch 於 2007-6-13 23:38 發表
我做開那舊女, 應該做左幾年,

小弟前後幫診左 3 年, 係幾個月前 last visit 至叫我簽代支, 所以覺得奇怪.
初時做兩粒鐘,  d BG 會要求 $100  HJ. 做 3 粒鐘仲自動送.
係中蛇後至停過一排.

我個相熟 BG 都 ...
你講的那個泰妹我不太清楚了.

HK_Paul兄, 休息室要到月尾才整好.
無錯, 我昨晚也發現,粥暫停供應.
其實座位茶机上有食物menu的, 飯餐menu則要另外取閱.

相關搜索目錄:

探翻好險剛由太子城轉回銀泉的12,返日更
小美人又係醒左好多, 不過始終係中細力
第二鐘粒被佢鉔优菬, 真好!

引用:
原帖由 alpacino 於 2007-6-13 19:35 發表
有無人知之前123去左邊?大概5個月前離開銀泉的,忘記抄牌,頂
五個月前就唔知

先排一個123就去了浪淘沙.

引用:
原帖由 oldcat 於 2007-6-21 01:45 發表
多謝晒白貓,呢種場我鐘意
等我去試試跟住上來報告下!
但得唔得到你所想要的enjoyment,
好視乎你好唔好彩, 同埋bg覺得你係米去開.

跟住輪到早更129, 貌似年輕張艾嘉, 眼大, 樣亦不錯,
做背腰pat好有心機, 鬆哂.
少左時間做腳, 補翻柔情髀筋推胸, 執手相送.

而家日更四美人: 12, 129, 8, 78, 加埋其它如: 18, 2仔,28.......(待試中)

夜更有一侍應之前原來出師技師做左三日唔慣轉做侍應,
佢體態不錯, 樣亦不錯, 講野亦酮X,可惜.

另外撞到由陽光轉過去的大c fu 26, 日更,用同一number,
夜更就聽到好多人點132, 我想亦可能是大c fu.

聽說M1及M3房裝修後有「新房」feel, 下次試下先.

而休息室則要到下周二、三整好, 便可搬回.

相關搜索目錄: 裝修

引用:
原帖由 七奇孔明 於 2007-6-21 12:18 發表
想問問白版主,唔知夜更有冇靚女師父心水推介給我呢?
72試過,

93, 98, 9未試過.

引用:
原帖由 alpacino 於 2007-6-21 19:32 發表
很多月前經常去,因女女質素不錯,亦找到適合的,請問現在夜班有MUT good choice? 後生及有3/4....等等為上。
咁多月前適合你的bg是幾多號?
夜班囡上面我已講過.

引用:
原帖由 JM168 於 2007-6-22 13:02 發表
Very detail report, thx!!!!!!
你在OPS, LCW 外另一選擇.

引用:
原帖由 七奇孔明 於 2007-6-21 14:19 發表

93係美人兒,眼仔大大,好吸引呀∼∼∼∼
你做過啦?
Any report pls?

我話楊州批腳c fu已在轉手後走左
那個現役按腳肥哥應幾好手勢.

引用:
原帖由 oldcat 於 2007-6-22 15:40 發表

NO.NO.NO. 那日是個揚州老師傅幫我按腳的。
O.....我下次要seek out尼個楊州 c fu 先 o勒.

請繼續包交

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。