推介:| Web Hosting | Cloud Server | Server Hosting | Server Colocation | Responsive Web design | Bob嫂Ur pnt瘦身三寶 | Email Hosting Service | English course |

70 123
發新話題

[原創] ~ GOOD FORTUNE SAUNA 好運來桑拿 ~

'依家好多技師都無咩癮做下去
好的技師會另覓較好待遇場
我地便會跟佢地走咯!!!'

咁你唔再攪姝?
明明一間雅緻而價錢抵的場,
若搞成人去場空,可惜.

你趁收X盡地一煲?

咁等我轉你去主場標尾會先. ^^

'我:哦,咁即係我唔arm啦,係話?
技師:梗係啦!
(我頂你個肺,$@!%$^%#&#&^$#@&^&^$#!!!!!!!!!!!!!)'

佢都chi sin!!

hehe, 好句.

請問係米一上去就有個優惠
定係要上過一次先
我又係收到sms

咁我味係好稀客既previous occasional customer lor, 只係想知就咁上去有無優惠.

咁我地三個幾時又約埋牙?

我都係竟見區問左

信兄,肥老細近日有無收斂左?

咁你味得罪肥佬?
佢好有勢力喎, 呵呵~~

你把大棚人夠惡就得.

引用:
原帖由 messenger 於 2006-11-29 02:47 AM 發表

依張相有點似海怡轆軨喎!
咦, 又係喎.

你話便裝的鄭融、八仔定60?

我又係由CWB某場 清淨 返來
我尼邊一早就有人講起GFS,
(亦有人講 電盈過唔到單野)

'我感到很心淡!  
我了解到這只是MM的欠完善處理手法,經常要客人遷就她的運作,這已不是第一次了! 恃熟賣熟! 真的不吐不快!!!'

信兄, 尼d我早已化哂
你仲有無印象兩年前我係果時太陽島條thread
我隱隱然向太記詐型.有時, 太熟就係咁架啦.
又如近期東湖
點解我早前無聲無息不再re條thread?
人地以為因據說某囡賴野咩?
單野老屈未爆出來前
我早已在thread上「單打」
味又係因對主任服務心淡!

不過話時話
我同意你作為GFS VIP
應有一定privileges
但若真爆場, 行規15分鐘allowance
extend 到半個鐘 ok gwa?
但extend到九個字真係好睇當時情況
及 i.c. 果個主任點做
就算佢不得不拒絕你
都應溫婉D, tum下
尼D 叫
'FEEL' 或者
'等你條氣「鋸」D'

'However, I think she belonged to the "B 隊" of GFS ...
兩粒埋三粒,四粒 ... 甚至五粒都有 ... '

haha, 古惑.

呀係,信兄, 尋日係另一間我甚少去的場
撞到以前一位GFS夜更主任.

引用:
原帖由 messenger 於 2006-12-27 11:17 PM 發表

你講的飯堂樓下的一層

'但如果你曾經當糧期尾或月底時,或者佢地無客靜過鬼時
「差差,得唔得閒上黎呀? 好靜呀! 上黎陪下我啦! 叫埋阿邊個阿邊個上黎喎!」'

慶幸今期我自己既No.1主場無咁對我.

信兄你咁明插MM,
尼壇野幾難下架喎.

未係咯, 瀟洒D
喜歡就轟轟烈烈
唔like就係咁先,揮揮衣袖 不帶泥水.

引用:
原帖由 messenger 於 2006-12-28 01:12 PM 發表

You can go to Blue Sky to find her at night time...
算幾索架佢, 返左早啦.

這應是某舊技師, thread主信差可認得?
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

引用:
原帖由 28性情中人 於 2007-1-17 12:39 PM 發表

引用:
原帖由 messenger 於 2007-1-17 01:34 PM 發表

噢!!!
你從來得來架?
似乎係雜誌scanned出來喎!
都有兩年前!!!

相關搜索目錄: 雜誌

70 123
發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。