推介:| 調解員課程 | Makeup Course | Hypnosis course | English course | NLP training | cissp cisa cism | 營養學課程 |

47 12
發新話題

失去了笑容的天使

貓貓路過,請恕冒昧搭訕, 難得倆位真心有情人, 誠獻祝福.
God's mill grinds slow but sure.

你對大板主有信心耶.
God's mill grinds slow but sure.

No comment.............here.
你知我都知些少D公事私事.

引用:
原帖由 messenger 於 2007-2-9 00:33 發表
有人擅自可以任意刪除原作者發表
這種行為非常嚴重
本討論區所有會員都要知道真相!!!
有原則!希望你對其它版上科林上公事都一樣講原則, 不分親疏, 不理眾寡,不論自身利益喎.

引用:
原帖由 屈臣氏 於 2007-2-9 00:38 發表

比個總務你做......
DLCF
你真係姓屈,屈我係探子喎.

引用:
原帖由 messenger 於 2007-2-9 00:39 發表

你一向正義的
為何不覺得奇怪?

除非是你找人刪除的嗎?
正義形象好多時都係睇大眾態度而依隨甚至刻意突顯自己.佢都係睇好多大佬學返尼,
學很果幾成,
不個佢都唔會學人地話我係飛雄, 夫子自道.

我唔係要扯離
係想你諗清楚乜人才要劃清界線
你估真係忍辱負重咩?

引用:
原帖由 messenger 於 2007-2-9 01:04 發表
我已無意攪任何對抗
如果這個討論區攪成這樣
分黨分派,互相攻擊
熟人就互相包庇
我不想再參與其中了
再留係處都無意思!
係, 你無搞對抗,
不過,恕我直言,你愚忠o者..求自保生存? SH!
仲有, 如未諗深入是非問題
為一個虛假的局面而靠攏
只是美化了的另一形式包庇.

不過, 也要讚你, 你也令一個人稍為收斂
也懂得保存尊嚴.

引用:
原帖由 屈臣氏 於 2007-2-9 01:09 發表

唉!.......都是我不好

引用:
原帖由 十指緊扣 於 2007-2-9 01:21 發表

Dan Dan好!

不過信兄亦真的和我們一起成長了
難為我四年前已識得甚至見過面, 搭過膊頭的人,
而家變成咩樣?

引用:
原帖由 十指緊扣 於 2007-2-9 01:27 發表

你好啊
請恕小弟從前在兩湖間,甚至你我相矩咫尺間,都未往拜訪
失禮失禮.

引用:
原帖由 messenger 於 2007-2-9 01:25 發表

係覺得我有靠攏?
老實說...如其他高人
如果仍然見這種對抗局面延續
我唯有退下來
我要逃避? 是!  
你最叻嗌人高人喇.

引用:
原帖由 屈臣氏 於 2007-2-9 01:34 發表

變成了日日和你傾電話的人
CLS!!! 同我一齊插野獸,落吧飲既
keeper, 當年護住金湖,
而家叫遊人, 唔撚抵得我地講東湖,
所以話大支野係一定撈埋一齊.

引用:
原帖由 十指緊扣 於 2007-2-9 01:37 發表

不用客气,我听说你,但没见过你
有次你在鄰房探頭望過尼.

引用:
原帖由 messenger 於 2007-2-9 01:40 發表

咁....他的而且確,如假包換的高人嘛!
你叫咁Q多個高人,邊Q個呀?

'高人?
果次我同你傾返計係想同你做返真君子朋友
但有D野你都令我幾失望.
唔關孤主事.'

睇尼信兄都諗住D野過骨
反正我無黨派, hup得就hup.

引用:
原帖由 十指緊扣 於 2007-2-9 01:47 發表

在那里啊,不好意思我不记得了
過了的事, 無相干.

引用:
原帖由 屈臣氏 於 2007-2-9 02:11 發表

要講?三日三夜都未完
希望在桑拿房沒有破壞你的雅興...
有人善忙
當日我第一次係電話上同佢講數
都有成過十件事
佢話好多才忽現而唔喎.

引用:
原帖由 messenger 於 2007-2-9 02:23 發表
無論是誰錯與對,曾令人失望與否
我在此其實只想談風月
奈何發覺到網上討論區
如何更表現比現實生活可怕的人性
我真想要逃避了!
我覺得你有時待人表面風度
實則不公玩弄咋!!!

你諗下搬左新板後, 你對我做過乜.

你又係善忘牙嘛!

學車人果句: 調轉頭得唔得?

比著你俾人如此待, 你都無癮.

引用:
原帖由 屈臣氏 於 2007-2-9 02:31 發表

我要收口了!你也不要火了...
還有你一位紅顏等你關心呢
你知我講邊單?
一撚樣善忘牙?

引用:
原帖由 十指緊扣 於 2007-2-9 02:39 發表

不好意思,我要休息了,你们慢慢聊啊

引用:
原帖由 屈臣氏 於 2007-2-9 02:40 發表

又真啊!...你都知我久唔久才入去桑拿房討論
我唔係善忘...直頭係盲睇吾見
算啦, 人地唔反省只會反插我小氣.

希望佢做人識得尊重下, 諗下D淵源!

並且有integrity,
死鬼 ls 寸得尼都有.

阿屈, 我真係好撚想同個孤主係例如意見板開條thread隻揪
setting只得我同佢寫得野, 你地只准睇
你知四年來的事我仲記得! 佢到時味

47 12
發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。