推介:| 調解員課程 | Makeup Course | Hypnosis course | English course | NLP training | cissp cisa cism | 營養學課程 |

46 12
發新話題

情雨軒

係情雨軒
我幫你改翻個題名
God's mill grinds slow but sure.

Michelle未知幾時返
甚念
God's mill grinds slow but sure.

引用:
原帖由 hkwetman 於 2012-9-17 06:49 發表 我都想試下Michelle,聽說今個星期會返。呀Yen同嘉嘉我都見過,係完全唔同style,真係要搵時間試下!
本來話係今周返 但現時仍未聯絡到Michelle.

嘉嘉也依帘艷照人

今晚探她們
琪琪說星期四有個新技師返 叫阿英

引用:
原帖由 斯坦利 於 2012-10-3 02:10 發表 明晚去探一探Michelle大美人 期待與美人相聚 不知她骨技有沒有生疏
没有生疏  她回來我做過

今天又有靚師傅加入
叫寶貴。

今次做may 上次係别場見過面今次有緣在此試試
手骨好好 身材和服務亦不錯。

回復 37# 的帖子

當她剛加入時想起名 想一個有贵氣的名字
我和她想了幾個 我建議贵得來不要太俗氣 之後
她自己貝w寶貴 我覺得未嘗不可  另外也提多一個
宛君給她考慮

引用:
原帖由 long_dum 於 2012-11-22 23:31 發表 果然冇介紹錯, 婉君表妹 .各方面都甚有水準
今晚見她穿日本女學生裝 好吸引。

引用:
原帖由 hkwetman 於 2012-11-22 14:07 發表 我不是經常去按摩做SPA的人,最多一星期一次,佀我有時都幾好運,經常遇到新上班的靚女,上星期試髐臙馱p姐,昨天上去又見到第一天上班的小倩妹妹! 嬌小的小倩有甜美的面孔,親切的笑容,平均的身段! ...
小倩也有一定的女友感。

相關搜索目錄: SPA 水晶

她是以前返過
尼排再返尼但收6 pm

我間中在桑拿、按摩店
聽到技師說有些客好大方给高貼士
但我希望技師不要首先標讖给一般貼士
为不慷慨 因為人客可能要量力而付
另外 凡事是方面的 技師既可以見人客
俾更多些貼士而下次(才)做得更好,
人客亦可見第一次試 未算突出 还有改善空間
对她有所保留

不過 若成為了熟客 亦滿意服務
可能的話 给多些 对技師是種鼓勵

引用:
原帖由 ivan99 於 2013-1-2 13:49 發表 雖然美雪和嘉嘉都先後冇做,但情雨軒整體評分仍很高。
事實上 我昨天就上了去按開年骨

引用:
原帖由 ivan99 於 2013-1-9 09:46 發表 估唔到大家口味一樣,有一次上去,琪琪問我係唔係私有化左加加。
嘉嘉在內地安好 她十二月中安頓後 有和她微信/
whatsapp

引用:
原帖由 william01 於 2013-1-10 11:29 發表 完全同意。 天下無不散之筵席, 嘉嘉和米雪雖好, 如今只能留在記憶中。幸好Di Di 一樣合心水, 細心酮X又痗, Wonderful feeling!
碰巧十二月中 那晚我走顺道送米雪上的士往紅磡站
她拉茼瑽鶪W車 大家揮手别過。

加拿芬道22A 加發大3樓C室

淇淇 放假中 宛君 看鋪 和她聊著 很寫意
惜新人本地lily 早收又是遇不上  下次麥定早些上去

今次麥定了本地技師lily
後生 樣子中姿 但身材勁好
服務稱心 有令人驚喜的感覺。

引用:
原帖由 wewa_168 於 2013-2-6 13:31 發表 宛君 & 樂樂都是靚女,宛君較成熟,樂樂較 cutie. 新技師 Suki 亦是靚女,
suki以前巳返過尼度今次係回歸。

引用:
原帖由 wewa_168 於 2013-2-7 11:53 發表
我唔知 Suki係情雨軒做過 謝謝版主.
唔緊要 我提一提 等識得或做過她的讀者有興趣的可知道。

引用:
原帖由 Oldman 於 2013-2-8 12:09 發表 Yuki 定 Suki ?
suki
她以前試過返别場好短時間 用yuki

this spa reopens today.

相關搜索目錄: SPA

this spa reopens today.

相關搜索目錄: SPA

講樣各花各眼喇
她我覺得唔係成熟樣 如你是指好卅幾的款
因我在較L燈光下近矩離也見過她樣
可能今次有糬禮a?

其它我不評論了

46 12
發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。