推介:| 學英文 | Esse益生菌護膚品 | 駿寶燃氣工程 Chun Po Gas | 解夢分析師證書 | 銅鑼灣乾炒牛河 |

28 12
發新話題

沙巴水療

Every day is a new day.
我今天中午上過去探Elise
當時仍早 只有琪琪返左
gigi 还未返到 聽說wing 也會返 我不肯定
期望下周和另一美人再度相聚
God's mill grinds slow but sure.

引用:
原帖由 arsenal_fans 於 2012-10-6 21:45 發表 版主好似日日都按摩
就講今天都無啦 上一上去就要走
上周只能兩次  你少貼文 講翻你自己唔好?

God's mill grinds slow but sure.

明天亦有另一個美人新來

如果想念她倆 可去探她們

中午做過新返的冰冰
这冰冰不是先排舊的冰冰
樣甜美 笑酒凹幾靚做過大埸
手勢好好  整體好滿意
走時就同E姐和晴晴揮手别。

玲玲不是那
新出師

引用:
原帖由 SPA愛上她 於 2012-10-9 18:49 發表 睇到睛晴:想問我認識她  ?
你應不識
此晴晴不同彼晴睛

相關搜索目錄: SPA

引用:
原帖由 SPA愛上她 於 2012-10-9 22:05 發表 哦 p掑@年多前的, 俏佳人。。。。离弄離
那位離開此行了
目下的晴晴亦是俏麗
並且愚見認为是全區最美麗技師之一了

相關搜索目錄: SPA

引用:
原帖由 square 於 2012-10-26 18:27 發表 睇黎沙巴又會成為另一爆場
我不想说話誇張
我希望Elise繼續努力 生意不斷向好
晴晴自有其麥單
聽說下星期有個新靚女來。

引用:
原帖由 indicator 於 2012-10-27 09:43 發表 遇見了會來的新技師,樣貌好,高挑身型,跟晴晴比較真的是各有千秋。
期待下周試試

引用:
原帖由 arsenal_fans 於 2012-10-27 14:24 發表 可否告知新技師名字?
萬一臨時又改另一名哩?都係等她一來到至講

回復 45# 的帖子

今天開始返
她叫糖糖

引用:
原帖由 HappyRunner 於 2012-10-29 20:27 發表 此糖糖是否以前在 尖咀 water XX 做過的那個?
应該不是。

引用:
原帖由 long_dum 於 2012-10-30 01:09 發表 今日率先試鰷刐}. 外型唔錯 . 幾好傾. K就一般. 但服務 尚算OK.
幾酮X 有些女友感。

引用:
原帖由 sukin1111 於 2012-11-17 09:04 發表 請問沙巴幾號電話?

引用:
原帖由 sukin1111 於 2012-11-17 12:47 發表 聽電話竟然係男人,冇mood了
好可能係老闆娘那位熟朋友
他有時上去探 而她行開或未返

引用:
原帖由 HappyRunner 於 2012-12-8 19:17 發表 請問晴晴是
離開了或放假?
回了內地了。

引用:
原帖由 HappyRunner 於 2012-12-8 22:02 發表 晴晴回內地還回來嗎?謝謝提供消息。
祝她生活快樂。想起見她初來尖沙咀學藝的日子。

yes she has returned to the mainland for good and
will not come to Hong Kong again in the foreseeable future.

引用:
原帖由 peterkim 於 2013-1-4 14:24 發表 沙巴是否已關門, 電話無人聴?
哈哈 有時主持人还未返到?

哈  我同她約時間都是whatsapp 的

引用:
原帖由 virginwalker 於 2013-1-6 17:53 發表 原本上去找QQ,可惜不在。老娘話新人gigi,虫上腦,見外形不錯,便試試。應該三十多,結後評論,兩個字「高手」,不錯。
gigi也是elise的新拍檔。

引用:
原帖由 peterkim 於 2013-1-8 13:37 發表 ===================================================引用:    原帖由 peterkim 於 2013-1-4 14:24 發表    沙巴是否已關門, 電話無人聴? 非也. 老闆娘 話太多無聊人打去, 所以CUT V. 預約可 ...
有新掛畫在廳收銀櫃移往左  即以前旁邊梳化位
收銀原來位置添了沙發
兩邊沙發互对中間多了空間感
夠位放飯^或雀^

試過新人小玲 長髮後生靚女slim 有高度中力 手骨尚可 推油更佳 性格酮X 按時時而長髮輕拂我耳頸有女友感 喜欢她鼻型靚 紅色短裙吸引 elise 接手後我不是試過好多技師 但暫時尼個我最滿意 我會推介。

引用:
原帖由 long_dum 於 2013-1-12 00:01 發表 貓兄, 應是小玲吧. 我也試, 確係唔錯. 好小鳥伊人 feel.
她讀成玲 但她說王字做個林  elise給我的訊息也為琳
可再問她

28 12
發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。