推介:| 調解員課程 | Makeup Course | Hypnosis course | English course | NLP training | cissp cisa cism | 營養學課程 |

發新話題

[桑拿浴室] 浪淘莎桑拿 (Sauna Lotto)

浪淘莎桑拿 (Sauna Lotto)

尼幾年我少出港島,齋按我主要在九龍, 新春期間因和親友團年飯, 所以有機會試下早已易手裝修的浪濤沙桑拿.

如果你去過, 會對locker侍應的淺棕色意式餐廳侍應裝有印象,和太XX和尖XX的一樣, 因為同老細. 亦會撞到Jack哥(早中更)同Ken哥(夜更)等, 我亦見翻一位來自太XX的後生靚侍應. 尼到有冷熱池, 其它設施詳情可參看網址:

www.saunalotto.com.hk   

(留意網址所示電話, 因在1083上查不到.)

我大概層次低, 不明間場和「禪」有乜關係. h:" /> 而在骨房里, 牆上掛有日式布簾和掛畫,據技師說, 每間房的擺放不同. 沿著骨房走廊行,氣氛有點像香港棕泉, 不過是一條直路.

Locker掛衣水池穿袍殷勤. 這間場在廳面的主任職員算多, 除了經理及Director外,我日頭去, 有兩個女主任,還有一個行出行入的, 可能是持牌/鐘房主任吧.

第一次去做了一個後生的技師,樣子一般, 少出聲.我忘了號碼.手骨中規中矩但唔係好識做腳的主流姿勢, 可能是師父教得唔夠全面.

第二次去做了之前介紹的孖八. 早更返十一點幾, 後生,四州人長髮瓜子臉, 樣子不錯雖未叫好靚, 亦喜歡人讚佢靚,健談,親切,又問我係米好細(其實我老佢好多).手骨ok,雖間有少少死力,始終入行無耐. 令我深刻印象是她用膝及側著大腿用髀肉推我油背,每做完每個客洗手外豈不還要洗腳或抹腳?沒有推胸推肚以至膀胱, 不知做夠三粒鐘有無尼?

夠鐘送我出去, 在走廊有繞著我手臂, 行了幾步我面前有一條天花垂下來的,大概是燈龍垂線,她伸手替我撥開並說: 我會看顧著你的.  臨分手時多了這少少的GFE.

若再過灣仔,隋緣再去, 試職員介紹的其它霖巴. 若巴打有興趣參考,可P.M. 問我.

價錢男賓雙鐘$368 (已加到388)
特價時段$318 (已加到338) 11 am - 2pm, 11.30 pm後
女賓雙鐘$318 (已加到338)

相關搜索目錄: 裝修
God's mill grinds slow but sure.

無錯,食物一般喇. 我做過的兩個都無問代支.
God's mill grinds slow but sure.

引用:
原帖由 ymcalee 於 2007-3-14 15:47 發表
How does it compare to Oriental Palm?
No, but can be an alternative at times.
At least, the locker service is better than at Windsor, and no r tip.

引用:
原帖由 Newnam 於 2007-3-14 16:07 發表

新裝修之前去過,唔知現在的服務如何;

舊場我就唔鍾意,(沖涼區的鏡)成地水
而家已無成地水 (我仲記得).
睇丁website 內picture.

相關搜索目錄: 裝修

引用:
原帖由 小小速遞員 於 2007-3-17 17:07 發表
係咪鱆韘雀※s樓黧﹛H我上次去完卡記做完gym,我見到有個女接待企係門口。
係, 不過女知客成日唔留意住,
到我行過又o益我貴姓.

相關搜索目錄: Gym

今次女角係技師98, 來自Windsor, 手骨好掂. 佢似廿尾三頭, 樣ok,
但不明為何化咁濃妝.
女主任S S 同我傾計, 常展露風情.
美容師亦好好人,無幫襯佢都主動過尼和我談天.
夜晚走時又係見到一些鬼佬客, 我則食雪絛.

尼到較後生樣ok又有技術的技師自是多過龍泉匯, 大廳坐得較舒服,
只是TV 較細及湯一般.

相關搜索目錄: 美容

我直情想轉為新主場.

逢一年半載就轉轉

引用:
原帖由 Camrylo 於 2007-3-21 18:21 發表
早班「鴨仔」及中班「沙律」可能係鎮場雙寶, 未試過會係你既損失
我上次就係想做36, 但無返.

懇請其他有去的巴打多來分享.

引用:
原帖由 mpower 於 2007-3-22 19:34 發表

77都唔錯,30頭,把聲好姣,返3點
Thank you!咁多霖巴有排做了.

引用:
原帖由 super123123 於 2007-3-21 14:35 發表

你曾提過的QQ,我剛好昨天做了,雖少少肥,但仍算後生,手骨剛柔並濟,佢話係Xanadu跟媚姐學?媚姐近年仲有收徒咩?入室弟子?QQ如果真係初學,真係學得好足,把聲講粵語國語都幾好聽, 練髀筋都到極限但未至過份,仲唱歌仔我聽同好識tum人, 如slim D就 perfect 了!

埋單時在前台見到一個省鏡夜更技師,
不過無膽問幾多號.

引用:
原帖由 白貓兒 於 2007-3-21 09:32 發表

係, 不過女知客成日唔留意住,
到我行過又o益我貴姓.
又係掛住修指甲,到我上樓梯才覺察我,咁我駛乜再應,橫掂上到前台也有侍應迎接.

引用:
原帖由 HK_Paul 於 2007-3-29 23:42 發表

首先要同貓兄講聲唔好意思,因為約定個日言談間有少少誤會、衝撞。事後想起我亦有點錯。Sorry Sir ! (^_^)

I have try  #100 last night
聽經理話佢係 “師傅” 級
Part 1&am ...
上次大家講笑o者,無計.
dup得唔happy味講出尼lor,
尢其做著老油條  

我今晚上去都唔多開心.

咁你今晚已上左LCW 為自已補數
我就星期六.

引用:
原帖由 handjob 於 2007-3-30 02:24 發表

哈~你身經百戰多年,都仲會唔夠膽架咩~
唔敢當, 但因當時相熟主任在旁,有點不好意思.

引用:
原帖由 Camrylo 於 2007-3-21 18:21 發表
早班「鴨仔」及中班「沙律」可能係鎮場雙寶, 未試過會係你既損失
試過沙律了, 對不起, 我又不覺她寶.
對我來說,她做背節奏太快. 令我上身楛o不定,有時甚至呼吸侷促. 她是埋頭若幹型, 對客感受體貼嫌不足(因我已提過她).

個人覺得上次九巴果類手勢較夾我.

引用:
原帖由 Camrylo 於 2007-3-30 19:20 發表
節奏太快的確係沙律既弱點!
不如再介紹個夜班 DoReMi, 她手勢不錯兼會泰式?
靚唔靚, 後生?

大哥,請問日更7, 70, 38 你意見如何?

引用:
原帖由 Camrylo 於 2007-3-31 02:32 發表
貓兄:

123樣貌只一般但身材則屬纖秀, 手骨非常了得
而日班首選2仔, 嬌小靚女兼手骨超掂
再次謝謝意見.

引用:
原帖由 mpower 於 2007-3-24 01:01 發表
77原來來自鉦
那個77已走左, 新的77來自Kowloon OPS,
少中女,手骨ok.

引用:
原帖由 mpower 於 2007-4-3 02:13 發表

sorry 過年前做過77,咁快走左
聽講話樣唔錯.

引用:
原帖由 蒲鬼 於 2007-4-4 11:46 發表
各位師兄,是齋場嗎????
是呀, 個director一向鐵碗, 但有無人私下偷偷無從說----this applies to all vegi saunas.

引用:
原帖由 hktigerwoods 於 2007-4-4 14:14 發表
鐵碗....... = no hope = clustormers change other places ? = no business = "rusted 鐵"碗
咁佢都有客, 正如其它decent (in terms of environment, hardware) vegi saunas.

引用:
原帖由 小小速遞員 於 2007-4-9 20:11 發表
我今日傍晚剛在附近的卡記做完gym,在天橋上行過,那個接待剛剛吃飯,在大約五時左右我也經過那裡,都感覺到那位門口的知客是唔多醒目,我想如果真的上去的話,可能也會像白貓兄一樣,到你上了樓梯才會發現你的 ...
米就係囉,不過至今佢地個個妹妹都認得我了.

建議:

88 後生樣不錯, 98後生好手骨, 99後生溫柔gf feel但小肥, 7酮X, 38, 70, 2

返來請交個報告.

相關搜索目錄: Gym

我一直都寫錯,   濤應作淘

Few people wrote about it in the past but
SHOW us quotes of previous posts from few months ago indicating a 'bad image'.

'Highly' recommended? Show us quotes from this thread indicating that this sauna is 'highly recommended'? I can only see one or two bgs 'highly recommended' by certain brothers on this thread, to members who are interested in this sauna. I cannot find as yet any high recommendation of the sauna at large.

In any case, no one intends to fool you here. You can find both positive and negative comments on this thread.

Your comments seem at best based on very casual reading.

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。