推介:| 網頁寄存 | 網頁設計 | 開網店 | 電郵申請 | Wordpress Hosting | 外賣平台 | 英語課程推薦 | 風水屋 | 房間風水懷孕 | Timway Testimonial | Wedding Planner | Wedding MC |

發新話題

[檔案] 無遮掩全開放:東記飯堂遊玩分享

佢雖talkative, 試過, not mcot.

'仲有聽到3仔講,上星期四87中左伏囉............'

果然如我所料,危機升級?

引用:
原帖由 屈臣氏 於 2006-11-21 04:38 AM 發表

所以約出黎安全 D ...使乜比錢公司賺...

唉.....想起大半前係我率先寫Patrick報告, 雖然我(及隋後的兄弟)
寫唔寫佢都好, 差人遲日都會識佢, 但我知...她不想被人講
雖云bg出尼做本有風險,我亦心有愧.

我不忍心尼thread名「無遮掩全開放」本死無礙咩, 不如我地摺埋條thread佢喇,你地如果仲要講東記開過條低調d名o既,橫掂我而家少上東記了,如何?    罪甚罪甚!

引用:
原帖由 hf1926 於 2006-11-21 04:00 PM 發表

係啦!各位寫得太過揚啦,今日小弟同個Friend都有上去.2個女女都有講起星期四發生魖.故唔到係Patlrick
係呀幾揚呀, 而你都睇唔少Y.

我則就算寫邪骨女,亦唔公開no,
或講no, 就無情節.

你都純係8卦想有個知字

有篇激野,check pm 啦.

引用:
原帖由 messenger 於 2006-11-22 02:33 AM 發表

但都有囡囡鐘意人地寫佢架喎!
邊個?

引用:
原帖由 gerrard1208 於 2006-11-22 02:36 AM 發表

你睇小我, 哼
不敢.

嘩,咁快你就撲出尼.

引用:
原帖由 happycamel 於 2006-11-22 09:41 AM 發表

我都要
唔好意思,要分流你地
過兩日才給你.

引用:
原帖由 超導體 於 2006-11-24 04:28 AM 發表
可以pm埋給小弟嗎?

唔係化, 超兄!
我上次兩次PM你問你食到果件好野係邊個你都唔覆我,
你而家問我呀??

引用:
原帖由 超導體 於 2006-11-24 05:14 PM 發表

今日上左去踩左雷

引用:
原帖由 fengliu 於 2006-12-16 12:45 PM 發表

係hk只係1q, 除非你lum掂條囡or囡囡lum你才有bonus!
前幾日, 係第間,
條女主動叫2Q, 佢又但係我杯茶
但我不嬲唔好2Q,
最多一次做耐D.

相關搜索目錄:

日更WW巳(再)被X 出局!

戰友(請自行對號入座),
我地係米要睇定D,
睇下會唔會再上一上去?

而以前高妹MG, 流左去尖咀一陣
又撞到佢在旺角別場落腳.

I still remember well the girl friend feel of 50.
She once also made a similar offer (or even strong request), but not to my place.

People often talk about grils like 15, 136 as pretty girls there, but in my eyes 50 is perhaps the prettiest and most memorable girl there.

一哥新上場     警 西 九 龍 掃 黃

昨 清 晨 5 時 , 西 九 龍 警 區 反 黑 、 重 案 組 及 特 別 職 務 隊 等 探 員 , 聯 同 區 內 各 警 署 人 員 及 入 境 處 , 兵 分 多 路 到 區 內 多 個 卡 拉 OK 夜 總 會 、 桑 拿 浴 室 等 娛 樂 場 所 搜 查.

no 中招, just routine check, the main target was the street girls

先前遠赴外地發展的大紅bg, 現已返港.
極可能於不日返東湖服務.

引用:
原帖由 messenger 於 2007-1-23 12:41 AM 發表
老屈你出番來喇!!!
他出番來不代表他破戒.
本帖最近評分記錄
  • 屈臣氏 體力 +50 真係好 cumbrother ^^ 2007-1-24 11:14
  • 屈臣氏 威望 +50 真係好 cumbrother ^^ 2007-1-24 11:14

引用:
原帖由 messenger 於 2007-1-23 10:43 AM 發表

咁寄然已戒,為何仍來此版呢?
等於出家人仲要去買本夜遊王來睇一樣
似乎.....HE WILL BE BACK....SOON!
Really no comment.

引用:
原帖由 messenger 於 2007-1-23 11:41 AM 發表
老屈重出江湖是我們之福!
期待又期待...
我想他堪抵誘激.

引用:
原帖由 Juventus 於 2007-1-23 11:49 PM 發表

Thanks for your updated news!
But the effect may be very little, because..........

引用:
原帖由 AkiraYuki 於 2007-1-24 11:57 AM 發表

Agree!!   
唉,你還未收到.

飯堂今日繼續有飯開.

God's mill grinds slow but sure.

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。