推介:| UGG | baby product | MD skinical | 環保袋訂造 | PROTOP | 鈙利亞阿勒頗手工古皂 | UGG Boots | Sheepskin Boots |

發新話題

[上樓骨] 沙巴海岸

引用:
原帖由 唐伯苦 於 2010-7-30 09:34 發表
尋日, 本來想上去尋歡作樂, 但去到樓下見到好似好舊咁, 唔敢上樓, 最後轉頭殺去Bali搵QQ出氣 ...  
唐兄, 咁耐第一次見你有講明在bali 做那個bg,
wing wing 見到你post 應更肯定 伯苦係邊位了.

放心, 雖然尼到比bali 迫D, 但女老闆待客之道都有得wing wing 真傳.

星期日都見到新bg 先行跟Ling 補師.

Kiki 可以幾女友feel.

發覺常是過了頭四十五鐘後就播音樂.

引用:
原帖由 沙巴仔 於 2010-8-25 14:29 發表
呢間場起四台已經抽起左 AD 達兩日之久,
起現時咁多對手情況下怎會抽起AD架?
莫非...太多熟客捧場,做到日日爆晒而唔優做?
呢個唔知呢, 我只知就以星期日, Yo Yo 同Wing Wing
兩檔幾乎同時收檔, 因為我地三人十一點幾在地鐵站相遇呢.

另外, 廣告今日有翻喇.

相關搜索目錄: 廣告

引用:
原帖由 Oldman 於 2010-8-26 13:39 發表

貓兄,跟著係吾係宵夜直落呀?
大家都唔同線歸家. 梗係係月台上say bye.
其實當時仲有一沙巴技師(Ch   Ch).

唔駛宵夜啦,其實分別上WW  同 LL   兩度, 不時都有零食食啦, 我可以帶D  去'trade'
你上開去都可以帶D 俾大家share, 有次有個客帶左大大支鮮橙汁去沙巴, 惠及其他客.

不過我都三星期無去沙巴了.

引用:
原帖由 Oldman 於 2010-8-26 13:43 發表

好多時夜晚都會有個男仕坐係Sofa, 等老板娘收工!唔知係吾係兄呢度DC兄呢?
早期有個幫手電線的男子
這位就不知是否同一人了.

燕子都有D gf feel.

Ling Ling 同我講有一新返「清純靚女」容容,
有無 ching 做過?

引用:
原帖由 long_dum 於 2010-9-19 13:41 發表

昨日試. 唔錯. 大場手勢. 按得好舒服, 但小弟受力, 所以覺得爭少少. 另外服務非常用心, . 好享受的 一次.
重有見到小儀同 cici, 兩個都好後生靚女, 下次要試下先
我亦是昨天試左容, 並是她昨天第一個客, sorry我不同意說她大場手勢,
我覺得她骨技嫩, 那不是力多少的問題, 是如何用力的技巧手法
她自己都說想找師傅補師, 我亦給了她不少在補師方面的advice.
至於服務, 同意是用心又令人享受,
亦好曉tum人

引用:
原帖由 Adventure 於 2010-9-26 00:51 發表

Didn't you find those two most popular spa's girl in TST did not say thank you if you only pay them HK100 tips because they thought they deserve more or inflation pick up already??
But once I paid $200, yet the bg did not say thank you.

相關搜索目錄: SPA

引用:
原帖由 Adventure 於 2010-9-26 23:16 發表

So their expectations are in the range of HKD200 - 300....Otherwise both BG's and clients were not happy at the end! Or else we can go some other places for better value!
不是因為那技師expected 多D, 而是她缺乏說多謝的意識.

引用:
原帖由 SCWT 於 2010-10-22 17:17 發表
even T8 is here
Typhoon lowered to signal No 1 now.

引用:
原帖由 楊過之子 於 2010-11-10 12:27 發表
我覺得呢度D製服麻麻,
睇下著係誰身上啦.

引用:
原帖由 楊過之子 於 2010-11-10 12:37 發表

珍珍, 可兒, 琪琪
琪都吾見人啦.

引用:
原帖由 楊過之子 於 2010-11-10 12:41 發表

suana 萬花筒...EASY COME EASY GO
好句!!

引用:
原帖由 hungkm 於 2010-12-8 15:15 發表

其實bg好唔好...各人有所好,每個人心中把尺都唔同,
比幾多分都係睇臨場表現,有時d bg當日心情同埋與你岩唔岩feel都有影響
仲乜放到D字咁大售者?

有無ching知道以前琪琪終於去了哪裹?

可否PM通知唔該.

我唔記得,
以前容容改了什泵W?有無ching 可提我?
佢好記性記得我姓但我後尾見到佢連「容容」舊名都說不出.

講籍貫還可,
講家事真實年齡就唔好.

引用:
原帖由 Y2K_ 於 2011-3-10 18:49 發表
[quote]原帖由 Redtshirt 於 2011-3-10 07:48 發表
..., 我睇就有+0, QQ鴾竷...........[quote]

By the way, I saw QQ in 沙巴 &she will be on duty ...
佢係桑拿好旺, 又出返尼?

引用:
原帖由 aero169169 於 2011-3-16 11:54 發表

上次阿細都有幫我踩背, 好彩冇事
你的膊是否硬如石?

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。