推介:| 開蓬車頂維修翻身 | Email Hosting | Online Shop System | makeup course | Wedding Photography Tip | Bordeaux Red | English learning | 銅鑼灣乾炒牛河 |

發新話題

[上樓骨] 再試潞丹拿

引用:
原帖由 xiantsang 於 2010-9-20 12:32 發表
前晚走上潞丹拿,可能是星期六關系無乜客,YOYO和技師們正在提早做節開PARTY,又雞又鴨又沙律,比YOYO隊鰲X杯紅酒,結果high high地 ,特別要在此多謝一聲讚助紅酒果位大C兄,THANK YOU﹗ 回 ...
我識另一老闆娘又好喜飲飲紅酒.

相關搜索目錄: 紅酒

引用:
原帖由 大B哥 於 2010-11-30 13:28 發表
你無洇r?
你剛入此論壇, 唔該唔好咁聲氣講野.

系s窒住, 導致ching 按發表後以為出唔到而再按過,
時有發生, 好平常.

引用:
原帖由 aero169169 於 2011-2-18 18:09 發表

Yoyo 對你都幾好喎,佢都好耐冇約我出去食飯喇,依排真係比較少去LDN,前日佢打比我話有新技師到,下星期要去探探Yoyo和Apple,唔覺都識鼳\]2年,真是光陰似箭
aero ching 識咁多老闆娘 梗係 靚女梗係book 定ching 個期喇.

引用:
原帖由 aero169169 於 2011-2-18 18:09 發表

Yoyo 對你都幾好喎,佢都好耐冇約我出去食飯喇,依排真係比較少去LDN,前日佢打比我話有新技師到,下星期要去探探Yoyo和Apple,唔覺都識鼳\]2年,真是光陰似箭
aero ching 識咁多老闆娘 梗係 靚女梗係book 定ching 個期喇.

加上jOJO出身大場
但佢態度好好!!!

引用:
原帖由 xiantsang 於 2011-3-10 14:48 發表
有個多星期無上潞記,昨午有空上去試試新來的甜甜,YOYO見我上到去又專登親自走落樓下買可樂招呼我,她說知我喜歡飲,實在太客氣了﹗ 甜甜雖然入行日子較短,但也很用心去按,應該很快會追得上其他經驗豐富 ...
咦, hymen ching 好少留言喎.

引用:
原帖由 xiantsang 於 2011-3-10 15:42 發表
hymen ching 好多時都喜歡用短信﹗
即係問人野多.

引用:
原帖由 chanchan1231 於 2011-3-12 15:48 發表

,我吾成濕架,所以我每次上去都係齋K!
唔怪之走入尼鑑黻.

引用:
原帖由 chanchan1231 於 2011-3-24 06:43 發表

我都係學e度d師兄炸

衝開「無定義操作」, 推.

引用:
原帖由 sl5101 於 2011-3-31 21:22 發表

白兄你是施展相傳的"老漢推車"绝招!
只是希望xiantsang兄等得閒回來.

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。