推介:| 修理頂蓬布 | Mediator course | Hypnosis course | Dream Interpretation | NLP | English course |

發新話題

[桑拿浴室] 浪淘莎桑拿 (Sauna Lotto)

引用:
原帖由 chunwai0122 於 2007-12-29 00:05 發表
前幾日晚上上去~
係休息間無人招呼~
個個都掛住看電視
要叫先有人來~
~
老實講, 款待方面經驗問題,
我以前在此場也試過不愉快事.

引用:
原帖由 Dr.Evil 於 2007-12-31 10:46 發表

舊檸樂可能手部受傷都係未好得返....下次我都試下新檸樂先~~~
試過早中更新師118, 後生, slim樣一般,
中力到位工夫好, 來自鈰O,
亦有舒服的1/2.

早更還有新的如92, 20,
Dr Evil兄可查詢職員試試.

引用:
原帖由 mpower 於 2008-1-7 01:00 發表
今日下晝試左個@)
樣幾好,小肥
30左近
之前東方棕泉做
骨技尚可
冇特別........
熊貓話佢可愛的.

引用:
原帖由 mpower 於 2008-1-7 19:18 發表

熊貓係邊個
Y. Y.

引用:
原帖由 mpower 於 2008-1-8 22:17 發表

盈盈?
Yes, 國寶.

引用:
原帖由 chan01chan 於 2008-1-11 02:33 發表
一排沒去,他們話靚女Sun沒做啦,
上次去不見到她了.

引用:
原帖由 白貓兒 於 2007-11-15 12:44 發表
Ken哥說夜更新技師38剛卅出頭幾酮X,
終於晚上試了她,
中力但技巧好, 能加力亦會適當時酮X,舒服,講野把聲嬌滴,樣ok,推胸及Y區 (1/2) 舒服, 亦間中tum下人, 夠鐘醒多7分點,可一試,可安排早點7pm回來.

昨晚10pm上去竟要等幾個字才有房,
尼排夜晚都旺左喎.

引用:
原帖由 mpower 於 2008-1-21 01:42 發表
前日試左 C Fu  !@  平平冇奇,唔覺有幾叻
我最近也做過她教過的徒弟.

這場一年來教出來的最好的應是101,
101不是 !@ 教 的.

引用:
原帖由 白貓兒 於 2008-1-17 07:36 發表

終於晚上試了她,
中力但技巧好, 能加力亦會適當時酮X,舒服,講野把聲嬌滴,樣ok,推胸及Y區 (1/2) 舒服, 亦間中tum下人, 夠鐘醒多7分點,可一試,可安排早點7pm回來.

昨晚10pm上去竟要等幾個字才有房,
尼排夜 ...
再mark夜更38, 她剪齊了留陰更好看,
今次又用她的Body Shop香薰油推我,
舒服. 散場時牽手相送.

今次第一次食佢地既煲仔飯.

相關搜索目錄: 香薰

昨晚見到起碼兩對couple客, 一對在休息室,
一對應在房內.

引用:
原帖由 土方歲三 於 2008-1-23 09:22 發表

你指女賓?
可以同房嗎?

引用:
原帖由 v_2000 於 2008-1-31 22:09 發表
Today have  tried **. She asked 200 for tips. Any comment?
如果唔係你主動問,係佢提出,你唔高興,事後可投訴. 你亦無必要應承,你是客,
你覺得她值200嗎?

引用:
原帖由 v_2000 於 2008-1-31 22:41 發表
第一次mark就要求200比較出位、試過有個話比200雙鐘都話吳使、下次再mark先 比200、我一定mark多次
但我每試一個都沒被問代支,
除了一個間接暗示.

引用:
原帖由 v_2000 於 2008-1-31 23:36 發表
200 for 2 hours too expensive?
What do you think then?

引用:
原帖由 asia.miles 於 2008-2-5 16:46 發表
以r留定美味排骨饭
我上次都係食排骨饭.

試過新60, 返3pm,三十頭樣ok
dup中規中矩
做一邊髀筋唔覺咩另一邊就好舒服.

自去年Shadow走左, 個空缺位一直唔穩定,
到阿新亦走左,
最近,升左鐘房Kathy做主任,
我覺得是好事,Kathy做開尼行幾年了,可駕輕就熟.

在走廊撞見吉祥,佢好似做左負離子直髮,
個樣比以前正左D.

相關搜索目錄: 負離子直髮

試了早更92, 外省,樣ok,後生,dup夠力不過嫌太多用爭,
dup小腿幾正, 趴向度做腳時無乜練髀筋,
翻轉身再做腳練摸筋夠陰柔舒服.

現在尚有一個後生又靚的我們未有報告,
等我下次試.

引用:
原帖由 v_2000 於 2008-2-27 23:30 發表
Any brother has report on 吉祥?
這thread以前的舊posts有.

引用:
原帖由 白貓兒 於 2008-2-26 19:36 發表

現在尚有一個後生又靚的我們未有報告,
等我下次試.
終於試了這位美人66.
綜合主任意見和我一年來的觀察,
幾乎可肯定,這66是這一年來(以前唔知),最靚的技師.
本地,早更,有高度,slim, young (about 27 y o, I think),微鬈髮,Xanadu出師,曾做過新世界.
中力, dup ok, 推油在pat pat 及頸特別舒服.
好傾. 間中亦有幾句tum人話,話我靚仔和皮膚滑 .
做腳時加前列腺按摩,
翻轉身亦繼續前列腺按摩,足足好幾個字,
手法相近銀泉98, 甚至過之而無不及,
舒服甚!
後生靚女dup手法力度中見溫柔,
以上無吹水! 另會send PM 給相熟網友補充.
Highly recommended!!!

引用:
原帖由 v_2000 於 2008-2-28 23:32 發表

Thanks. I have read the old posts. Have you try 2 BGs at the same time?
No..............

引用:
原帖由 白貓兒 於 2008-2-28 23:21 發表

終於試了這位美人66.
綜合主任意見和我一年來的觀察,
幾乎可肯定,這66是這一年來(以前唔知),最靚的技師.
本地,有高度,slim, young (about 27 y o, I think),微鬈髮,Xanadu出師,曾做過新世界.
中力, d ...
Lotto自去年年尾所請來的一些技師不錯,相對去年年中請來平均較好.
今期幾位後生樣及dup功不錯的,
我試了新106、118、92、66外,
我計劃將會試78, 新72,新5仔,
還有夜更原來的70.

引用:
原帖由 mpower 於 2008-2-13 20:57 發表

代答
係冇琤J飯食
太早未有晏d才有.

今晚我吃的份量大了點,下次要講明少飯.

引用:
原帖由 derrick328 於 2008-2-28 23:50 發表

pm me more details....pls....
i extremely busy lately
everynight work till 3-4am
no time for massage
but easter i will goto japan
enjoy spa there
Please check PM.

66樣有星味!

相關搜索目錄: SPA

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。