推介:| 網頁寄存 | 網頁設計 | 開網店 | 電郵申請 | Wordpress Hosting | 外賣平台 | 英語課程推薦 | 風水屋 | 房間風水懷孕 | Timway Testimonial | Wedding Planner | Wedding MC |

發新話題

[原創] 銀泉芬蘭浴

引用:
原帖由 mpower 於 2007-10-20 03:21 發表
試左鯊魚簡報:
分類:左派
身形:尚可
樣貌:過得去
年紀:30+dd
揼功:欠奉
態度:極佳
V仔:頂磅有多
總評:九流流唔係太勃可能捧下佢場
新出師, dup工, 唔好有expectation.

最近終於又做翻夜更80.
以我眼光, 佢塊面瘦左後,
繼129走左後,
佢係全場最靚果個.唔怪之佢亦有唔少mark單.
今次佢dup我無上次初出師dup我咁驚同緊張,
氣氛輕鬆得多,手骨稍有進步,大力左D亦更貼.
亦比以前更talkative, 識得dup我背時大髀揩埋尼亦能趨向1/2  3/4之間, 推膀胱舒服,
我亦再次提她如人客只做雙鐘而無特別要求,
就別在任何主要部位反覆推兩次以上(再多一次也只是以不同姿勢重覆),那麼才會提高效率.
咁今次就有時間剩可推胸,
佢話未試過幫人推胸(都唔知真定假),佢就試下佢找美容按摩的技師的推胸手法,
又幾舒服喎.
走時佢亦好似上次單吊兄所講,繞住我臂灣我手臂頂到佢咪咪,
佢仲記得我兩個月前話佢, 送人出去連起碼搭住膊頭都無.

相關搜索目錄: 美容

引用:
原帖由 meltykiss 於 2007-10-22 22:44 發表
and suki is very nice !!!
我今日又和她吹水,
今日起兩個頭: 28 +  82

鬆哂!

前後做兩個bg.

齋dup兩個.

396 +  256 +  囡代支

引用:
原帖由 super123123 於 2007-10-13 11:00 發表
原帖由 白貓兒 於 2007-10-13 10:20 發表
尋晚約11pm查牌, 是牌照科, 例牌阿sir唔算惡.
佢地經過我所處的新裝修的K房及對面J房,發覺尼d新裝房的燈是可以.....的,就把幾間房影了相, 又找 ...
間場乖,已改回只開關燈,咁同未轉手前一樣o者,亦同現在分別不大........
大家一樣繼續照講「第二拍」.

相關搜索目錄: 裝修

引用:
原帖由 白貓兒 於 2007-10-23 00:49 發表

我今日又和她吹水,
今日起兩個頭: 28 +  82

鬆哂!
28係舊女,未轉手前已係度,同8, 78, 12, 19, 66那些一樣. 少中女, 長髮有女人味, dup ok夠力, 除我褲推我前列腺及Y區, 毫不尷尬.

82和80同期個幾月前出師,後生但樣一般,
dup功出奇地好, 堪稱自轉手以來新出師各師妹中最好手骨的一個(甚至好過60) :verygood, 原來她自己亦常去dup骨去偷師或請較高明,落指準,識追筋, 推我背起莎, 亦識按淋巴位,唔怪知朱老板M佢dup好多次.

最近尼左個由別場(天天?)來的,據說樣不錯,
亦拿了個靚霖把, 下次會試試.

引用:
原帖由 ewlk 於 2007-10-25 21:28 發表
Tried bgs * and &* in this month.
Both offer reasonable massaging service in Part 1. Personally I prefer &* dup skills because
* has some dead force.
Part 2, they are about the same, but ...
Yes, *' s stroking is wonderful.

引用:
原帖由 newkid 於 2007-10-13 12:05 發表
新房只試過J 同 L 房, L房好正
L 房聽到上面扶手電梯聲,
可免則免.

引用:
原帖由 confeee 於 2007-10-29 16:25 發表

part2: not bad...但要主動開口問, 問mud自己估, 可搜佢全身

any other bro tried??
我亦試了,
但我不用主動問,反而係佢主動問,
但我亦係多數3/4就夠了.

引用:
原帖由 confeee 於 2007-10-29 16:25 發表

試 88
樣: 中女, 不醜...但我未試過其他
part1: ok 不錯
part2: not bad...但要主動開口問, 問mud自己估, 可搜佢全身

any other bro tried??
其實佢頂多係少中女, 廿尾卅頭果隻.
值得留意的是她是本地技師,
間場本來無較後生的本地的.
佢做過唔少場, 包括悅沐及棕南海.
佢返早更,dup得好, 好夠力,
笑起來亦幾靚,
3/4技巧就弱左D
可能佢慣左唔係0就1.

值得試.

今次晚飧難得吃到烏頭, 唔係其它日子既紅衫魚,但都近頭果part, 唔係腩,可能因係尾圍, 不過鳳瓜排骨好入味.

在走廊碰到美人80, 原來燈光下佢面同手好白淨.
佢仲以眼同笑容電一電, 說聲:'靚仔~~~~~~'攪到我腳步浮浮, 睇尼靚女佢越來越動人了.

引用:
原帖由 休谷客 於 2007-10-30 09:46 發表

80佢係日間定夜間架??  
夜, 8:30pm返, 可call早d.
No doubt而家全場最靚佢.

樣80勝,  手骨 88 勝

我的feel  80勝

引用:
原帖由 newkid 於 2007-10-30 12:46 發表
終於試過8仔, DUP幾好, PART 2 好強, 好多野講

值得推介
好傾是她優點之一.

引用:
原帖由 休谷客 於 2007-10-30 19:19 發表

過兩日去試試先!  
返黎唔該交報告喎.

引用:
原帖由 confeee 於 2007-10-30 19:08 發表

8仔的意思是8號??
還有其它意思嗎?

引用:
原帖由 meltykiss 於 2007-10-31 00:17 發表

even compare with 98 ? (i never try .........)

i miss 129 ..........
Yes, as I have tried all of them.

引用:
原帖由 meltykiss 於 2007-10-31 20:17 發表

sounds very attractive wor
revisited 80 on Halloween night, what a sweet nite.

引用:
原帖由 白貓兒 於 2007-11-1 07:44 發表

revisited 80 on Halloween night, what a sweet nite.
由於上次在走廊上被80的眼和笑電親,
忍唔住又上去mark佢, 係佢出師以來第三次.
經過上次第二次試她, 已肯定她技術有進步,第三次,大家顯得更熟落, 一見面先來個抱抱,
唔知點解, 佢既嗲爹地聲線, U人說話同眼神, 幾似以前龍泉匯8仔琪琪, 只是樣不同.
佢的dup力水比以前大了, 更到位, 到了第一次推完腳, 我翻轉身, 佢替我推胸,除了平常手法外,也用上次她說仿傚她找的美容按摩師的手法, 伸手入我肩甲骨下推我肩肉,而她同時俯身向下向我,她身體的前方,趨近我的前方,很近..........直至.........很親切......以前在浪淘沙試過的「技師站姿帶來的驚喜」,今次80給我再嘗了. 接住第二次推腳,竟是98的殺手: 手伸入褲管,按我膀胱並3/4式推我Y區,雖未有98的爐火純清, 亦時而微曲手指 r r 我.而她邊按邊望著我嫣然一笑,真甜. 由於推背較耐, 夠鐘時, 我左邊腳未做完, 她說不要我加鐘,她繼續做埋我左邊,接著右邊, 如此超時十幾分鐘才完成.好在她未有人麥所以無人催.
80除了手骨進步了, 也多了點gf feel,並且不計較超了時服務(此點又令我想起琪琪),加上3/4手勢趨近98(我懷疑她和98拍房時向她偷師), 仍保留初出師技師的純味,一點商業味都無,反而多了點gf feel,又是美人,美人亦已開竅,懂得留客之道,抵讚!

相關搜索目錄: 美容

今次在走廊又有趣事:

我到場後除了衣放在locker後圍毛巾去水池時,就在走廊近那swing door附近碰見72. 72見我光著上身, 竟伸出安祿之爪作勢要胸襲我. 我未讓她得逞, 並問她是否要我露X? 我當然講笑, 接著和她寒喧兩句, 72仍是一貫的瘦削.

引用:
原帖由 單屌一西 於 2007-11-1 19:14 發表

咁 D 糖好唔好食呀 ???

甜死~~~~~~~

引用:
原帖由 t1t 於 2007-11-3 02:25 發表
多謝之前的介紹
今日終於試了(*,
樣verygood:
Part 1: Above average 算不錯,再浸,應有師夫級水準
Par2: R pat 唔錯 4/4 VAS
呵呵, 靚女破了戒......

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。